Arama sonuçlarınız

1. N

Ben Bir LR Defender Alacağım Öneriniz

Ynt: Ben Bir LR Defender Alacağım Öneriniz merhaba , kazasız belasız kullanırsınız umarım , bende defi olmayan def severlerdenim , bence lpg ayarlarına baktırın ben def lpg daha az yakıyor diye biliyorum , bu arada sanırım orijinal ingiliz, eğer öyleyse benim araştırdığım kadarıyla 3-5 yaş...

2. N

Land Rover Defender Topluyoruz

Ynt: Land Rover Defender Topluyoruz merhaba , hayırlı uğurlu olsun , kazasız belasız kullanırsınız umarım , sizde cj de var sanırım , bu arada aracı ihaleden mi aldınız gerçekten çok diri görünüyor maşallah.
  3. N

Defender Alacağım Yardım

Ynt: Defender Alacağım Yardım merhaba , bu konuda çeşitli tamüller var , konunun başında söylendiği gibi kişidn kişiy değişir bu tercih , benim yazdıklarımdan da lütfn dizel kötüdür benzinli iyidir gibi bir anlam çıkmasın , herksin varacağı ortak kanı şayet aracın iskeleti ve mekaniği iyiyse...

4. N

Defender Alacağım Yardım

Ynt: Defender Alacağım Yardım selamlar , lpg li araç arazi için daha uygun gibi geldi çünkü uzun soluklu etaplarda yakıt azaldığında trs durumlar olabiliyor , bunun yanısıra gürültü çok ciddi bir problem , sanırım dizelmi benzinlimi sorusunun cevabı kişiden kişiye v ihtiyaçlara göre değişir ...
  5. N

Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)

Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :) desteğiniz ve cevabınız için teşekkürler, peki en azından dizel ve benzinli motor seçimi ile ilgili şahsi fikrinizi alabilir miyim?

6. N

Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)

Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :) Merhaba , bende gezenbilir ile hiç hesapta yokken bir geziye katıldım ve doğan oto turuncu defender ı gördükten sonra buna benzer araca sahip olmalıyım dedim .bu ara evlilik telaşı dolayısıyla oldukça fazla zaman ve para harcadığım için kısa vade...

7. N

Belgrad Off Road Gezisi (21 Mart 2010)

Ynt: Belgrad Off Road Gezisi (21 Mart 2010) öncelikle başsağlığı diliyorum , allah sabır versin . hem keyifli hem kırıcı bir etap olmuş , hasan abicim iyi günlerde kullanasın , kazasız belasız bol çamurlu , tolga bak abicim yanında ben olmayınca olmuyor artık bu işler :) anadolu yakasına...
  8. N

Kemerburgaz Gezisi (07 Mart 2010)

Ynt: Kemerburgaz Gezisi (07 Mart 2010) paşalı zorlama bence ,birdahaki sefere lastik falan kal maz haberin ola ama araba geçer not aldı vallahi :)
  9. N

Ynt: Kemerburgaz Gezisi (07 Mart 2010) arkadaşlar bence metin gerçekten harikalar yarattı, suzukinin gitmediği yerde o gitti, ama bence gezinin en enteresan anı paşalının suzukisinin bütün arabaların kaldığı yerde yürümesiydi, abi sendeki cesaret başka bişey ne diyeyim , tekrarlarız umarım ...

10. N

Ynt: Kemerburgaz Gezisi (07 Mart 2010) arkadaşlar , en başta tolga olmak üzere hepinize sonsuz teşekkürler , ilk kez maça giden küçük erkek çocuğu gibiydim valla :) , en son bu kadar keyifli bir günü ne zaman yaşamıştım hatırlamıyorum , arazi hastalığını kaptık allah sonumuzu hayretsin artık...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri