Arama sonuçlarınız

1. A

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" Duyurusu (29 Ekim 2009)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009) Bende orda olmaya calısacağım. Katılımcı Listesi Off-Road 4x4 01- Mert Kiğılı...................................LR Disco 02- Umut Öcal.................................LR Defender 03- Hasan...

2. A

4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) Bilgiler ıcın tesekkurler arkadaslar. Evet aksam ustu orda olmaya calısacağım. Sorun olmazda gelırsem, acemı kampcı olarak Cadırımı ilk kez kuracağım :) onun heycanıda var tabı (garajda bırkez kurmayı denemıstım, uzun...
  3. A

4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) Organizasyon güzel görünüyor. Hem günlerdir uzaktan paylaşımlarınızı incelyereek güzel anlarınızı incelemelerle ortak oluyorum. Hafta sonu organizasyona katılılmak istiyorum. Fakat cumartesi bulusma saati? etkinliğin...

4. A

Dupnisa Mağarası

Ynt: Dupnisa Mağarası Tesekkürler ınceledım. Ona katılmayı planlıyorum vede ıstıyorum.Tabi net bıldırımımı pazartesı salı yapacagım, ben cadır konaklamalı ıstıyorum O yüzden önümüzekii hafta karar vermenınn gec olmayacağı düşüncesındeyim. Umarım Bır aksilik olmaz ve aranızda olurum. Gorusmek...
  5. A

Dupnisa Mağarası

Ynt: Dupnisa Mağarası evet harika görünüyor.İstanbulda yaşayan bir Tekirdağlı olarak dupnisa mağrasını ilk duyduğum günden beri gitmek isteyipte gidemediğim için üzülüyorum. Aslında hep beraber günübirlik veya cadır kamplı bır gezi düzenlesekte gitsek ne güzel olur aslında. Bu hafta sonuda tam...

6. A

Hamam Sefası

Ynt: Hamam Sefası merhaba, Hamam fikri harika bence :) Bizde arkadaslarla gıtsek ne guzel olur dıyorduk ki senin yazını okudum. Ben varım listeye beni yazabilirsin. Görüşmek dileğiyle...

7. A

Bodeka'dan Sea Kayak Eğitimi

Ynt: Bodeka'dan Sea Kayak Eğitimi Bilgilendirmeniz için çok tesekkür ederim. Bogazdaki dalgaları düşününce aklıma ilk gelenleri sordum tabi :) 13 eylül eğitimi dörtgözle bekliyorum. Görüşmek dileğiyle... Asuman
  8. A

Ynt: Bodeka'dan Sea Kayak Eğitimi 15 agustostakı egitime maalesefki katılamadım. Bir sonraki eğitimi bende sabırsızlıkla beklıyorum. Bu arada denız kayagı ıstanbulda hangı aya kadar yapılabılıyor. Bu yıl yazı bıtırmek uzere oladugumuza gore eylul ayındakı egıtıme katılsak, kıs gelmeden ne...
  9. A

Ynt: Bodeka'dan Sea Kayak Eğitimi Öneclikle bilgilendirmeniz ıcın tesekkür ederim bu hafta sonum bu aktivite için oldukca uygun. Eğiitimin detayları ıle ılgılı bılgılere verdıgınız maılden ulasmaya calısacagım. Egıtım tarıhı yukarıdakı yazılardan anladıgım kadarıyla kesın degıl. Umarım...

10. A

Ynt: Bodeka'dan Sea Kayak Eğitimi merhaba sea kayak eğitimi ile ilgili olarak sadece yüzme biliyorum ve 2 kez kano turuna katıldım bu eğitimi almam için sartlarım yeterlimidir? Doktor raporu gereklımıdır?. Eğitim ücreti ne kadardır. Eğitim ekipmanları tarafınızdan mı karsılanıyor? 15.08.2009...

11. A

Gezenbilir 1* Balıkadam Kursu

Ynt: Gezenbilir 1* Balıkadam Kursu Merhaba, Bende dalıs eğitimi almak için hevesliyim ama hep ertelemek zorunda kaldım. Bunuda maalesef eğitim tarihinden sonra inceleme fırsatım oldu ve kacırmış oldum. Bu aylarda ist düzenlencek yeni bir eğitim varmıdır? Dalış ekıpmanları tarafınızdan mı...
  12. A

Atv Safari

Ynt: Atv Safari Bende atv safari yapmaya hevesliyim ama hala yapamadım. Şarköy tarafında atv safari yapabileceğim yerler varmıdır?

13. A

Türk Okçuluk Tarihi

Ynt: Türk Okçuluk Tarihi Yaklasık 2 hafta önce Günabatmadan turizim şirketinin kano turuna katıldım. Okculuk konusunda nasıllar bilmiyorum ama kano konusunda memnun kalmadık. Bu ikinci katılımımdı, ilkinde sorun yoktu. Fakat ikinici faciaydı diyebilirim (saat 10 da baslamsı gereken tur saat 2...
  14. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selam, Ben de asuman gezmeyi görmeyi ve bilebilmeyi, birde gercekten bilenleri cok severim. Ama fazla gezmişliğimde bilmişliğimde yoktır hani. :) Umarım bol gezmeli görmelii bilmeli olur. Bu arada güzel bir site olmuş ellerinize sağlık.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri