Bodeka'dan Sea Kayak Eğitimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orion Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,004
Ynt: Bodeka'dan Sea Kayak Eğitimi

Herkese selamlar

13 Eylül 2009 Pazar günü tekrar Deniz Kayağı eğitimi yapılacak. İlgi duyan ve bir önceki eğitime katılamayan arkadaşlara duyurulur.

İlgili duyuruyu buradan takip edebilirsiniz: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=38666.0

Etiketler

Bilgilendirmeniz için çok tesekkür ederim. Bogazdaki dalgaları düşününce aklıma ilk gelenleri sordum tabi :smiley: 13 eylül eğitimi dörtgözle bekliyorum.
Görüşmek dileğiyle...
Asuman

oıkaancet' Alıntı:
selamlar

sea kayak nereden alınır ahşap olmayan tabi

Selam oıkaancet
caganca@yahoo.com adresinden çağatay ile irtibata geçersen sana eminim ki yardımcı olacaktır. Bence yalnız girişme bu işe. Bodeka'ya katıl. Kalabalık daha güzel oluyor. Bekleriz...

oıkaancet' Alıntı:
selamlar

sea kayak nereden alınır ahşap olmayan tabi

Selamlar

Türkiye'de ne yazık ki sadece iki marka ve ithalatçı var. Daha fazlasına talep yok...
Bunlardan biri Marmaris'te Prijon markasını satan Alternatif Outdoor : http://www.alternatifoutdoor.com/tr/malzemesatisi.asp
Eğer Prijon markasını İstanbul'da ödeme koşulları dahilinde satın almak isterseniz Adrenalin mağazalarından da alabilirsiniz. Ama tabi ki stokta tutulmuyor. www.adrenalin.com.tr
Diğeri de İstanbul Kadıköy'deki Orofin : http://www.orofin.com/v2/wavesport/index_tur.html

Fakat ben hepsinden önemlisi eğer bu sporla daha önce uğraşmadıysanız gelip en azından Derneğimizdeki kayakları incelemenizi, hangisiyle neler yapılabildiğini görmenizi tavsiye ederim. Hatta eğer daha önce bu sporla uğraşmadıysanız gelin kulübümüzün bir eğitimine katılın ondan sonra bazı şeylere karar verin derim.

cok tesekkur ederim bilgiler için
ben bir dr için sormuştum kendisi ankarada kullanmak istiyor
klubunuzden bahsettim ama ankaradan dışarıya ulaşım zor olur diye düşünüyor
yine de çok teşekkürler ilginiz için
ankaradan selamlar

Tabi nerede olduğunuz konusunu atlamışız :smiley:

Eğitim için teklifim siz ya da arkadaşınız için geçerli. Zaten bir gün süren başlangıç eğitimi için programınız uyarsa bekleriz.
Fakat satın almaya odaklanmışsanız Adrenalin'in Ankara'da yeni bir şubesi açıldı. Şayet taksit falan gibi imkanlardan faydalanmak istiyorsanız mantıklı olabilir. Satılan marka olan Prijon, tüm dünyada kendini kanıtlamış bir Alman markasıdır. En çok tercih edilen kayağı da "Seayak" modelidir.

Bu konuyu takip eden arkadaşlar için buradan da duyuru yapayım.

Boğaziçi Deniz Kayakçıları Kulübü olarak 31 Ocak 2010 Pazar günü, Marmara Üniversitesi Anadolu Hisarı Kampüsü'nin ısıtmalı havuzunda Deniz Kayağı eğitimi yapılacak.
7'den 70'e herkese açık olan kulübümüzün deniz kanosu eğitimine katılmak isteyenler lütfen benimle irtibata geçsin.
kayavolkan@gmail.com ya da 536 5502880

BODEKA ve deniz kayağının ne olduğunu öğrenmek istiyorsanız diğer konular için tıklayın
http://www.gezenbilir.com/index.php?board=375.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri