Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,797

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

selam arkadaşlar ben nihan.sitenin amacını çok beğendim bu yüzden üye oldum herkese hayırlı olsnnn... :smiley:

Etiketler

S.A uzun bı aradan sonra tekrar bı gırıp selam vermek ıstedım umarım hepınız iyisinizdir kıran yurt yaylasına TUR yapılcak mı of road yada kamp eger tarıh belırlendıyse haber verırmısınız iyi günler!!!

Selamunlaeykum. Cümleten Hayirli Hafta Sonları..
Artvinden aranıza katılıyorum. sıkışalım biraz :D
kendimi tanıtayım biraz.
adım hakan. artvn çoruh üniversitesinde peyzaj mimarlığı bölümünde 3üncü sınıf öğrencisiyim. malum bildiğiniz gibi doğu karadeniz türkiyenin en önemli doğal alanlarından biri.. hobi olarak fotoğrafçılık ve bilgisayar üzerine kendimi geliştirmekteyim. bu sayede doğa yürüyüşleri-treking-kamplara olabildiğince katılmayı çok istiyorum. . bölümüm maksadıyla bir çok doğa koruma derneklerine ve sitelerinede üyeyiz."yaşat ki yaşayasın" felsefesine de çok inanirim.
saaygılar sevgiler .. en kısa zamanda en güzel yerde buluşmak dileğiyle.

slmler herkese ben esk. makine mühendisliği 2. sınıftayım. sadece bilgi öğrenmeye değil paylaşımcı olmaya da davet ediyorum hepinizi. teknik konularda sağlam arşivim var siteye yardımcı olabilirsem ne mutlu.... fotoğrafçıyım amatör olarak.
"hızlı yaşa genç öl"
geç ölmek bizim işimiz değil sonuna kadar adrenalin diyorum!

Merhaba herkese
ismim muharrem, istanbuldayım öğretmenim
28 yaşındayım
tekrar merhaba

hoş bulduk sizlerde hoş geldiniz yeni arkadaşlarla tanışmak çok güzel doğa işte böyle bişey herkazi aynı çatı altında topluyor

arkadaşlar 4 ila 7 haziranda bursa da av doğa fuarı var ilgilenen arkadaşlara ben orada olacağım görüşmek üzere

Selam,
Ben de asuman gezmeyi görmeyi ve bilebilmeyi, birde gercekten bilenleri cok severim. Ama fazla gezmişliğimde bilmişliğimde yoktır hani. :smiley: Umarım bol gezmeli görmelii bilmeli olur. Bu arada güzel bir site olmuş ellerinize sağlık.

Selam Arkadaşlar, ben Salih
Bursa Sağlık Müdürlüğünde Sağlık Teknikeri olarak çalışıyorum.
Doğa yürüyüşünü çok seviyorum.Bunu amatör bir grup olan "Dağaslanları" ile birlikte özellikle Uludağ'ın hemen hemen her yerinde her hafta yürümeye çalıyoruz.Bu yürüyüşlerimizle ilgili foto ve bilgilere www.dagaslanlari.com isimli siteden ulaşabilirsiniz.
Aynı zamanda, Ulusal medikal Kurtarma Ekibi(UMKE) üyesiyim.
Bölgemde doğa yürüyüşü yapan arkadaşlarla paylaşımda bulunmak isterim.Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri