Gezenbilir 1* Balıkadam Kursu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEVAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 144
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 86,474
Ynt: Gezenbilir 1* Balıkadam Kursu

Dalış eğitimini yıllarca hep erteledim araya başka hesaplar girdi şimdi tam zamanı dedik,ne var ne yok karavan aldı götürdü nasip bakalın başka bahara.

Çok güzel bir çalışma olacağa benziyor emeyi geçenlere teşekkürler.

Etiketler

Merhaba,
Bende dalıs eğitimi almak için hevesliyim ama hep ertelemek zorunda kaldım. Bunuda maalesef eğitim tarihinden sonra inceleme fırsatım oldu ve kacırmış oldum. Bu aylarda ist düzenlencek yeni bir eğitim varmıdır? Dalış ekıpmanları tarafınızdan mı karsılanmakdadır? Umarım yenı tarıhı kacırmam. Emeginize saglık guzel bır egıtım olacagına ınanıyorum.
Kolay gelsın.

asus' Alıntı:
Merhaba,
Bende dalıs eğitimi almak için hevesliyim ama hep ertelemek zorunda kaldım. Bunuda maalesef eğitim tarihinden sonra inceleme fırsatım oldu ve kacırmış oldum. Bu aylarda ist düzenlencek yeni bir eğitim varmıdır? Dalış ekıpmanları tarafınızdan mı karsılanmakdadır? Umarım yenı tarıhı kacırmam. Emeginize saglık guzel bır egıtım olacagına ınanıyorum.
Kolay gelsın.

Merhaba,
Aramıza hoşgeldiniz. Eğer size uygun tarihi söylerseniz size göre bir program oluşturabiliriz.
Eğitim dalışlarında ekipmanı biz veriyoruz. Ama ileride ekipman almanız (öncelikle elbise) sizin için iyi olacaktır.

dalgıclık egıtımı almak ıstıyorum bu konu ile ilgılı olan kısılere nasıl ulasabılırım ?

benım için agustos ayı cok uygun olucak cunku unv. te acılmadan egıtımı almak ıstıyorum su urunlerın de okuyorum seval hanım bu sıteye ılk defa gırdım sıze ulasamıyorum :( yardımcı olurmusunuz?

ılgım' Alıntı:
benım için agustos ayı cok uygun olucak cunku unv. te acılmadan egıtımı almak ıstıyorum su urunlerın de okuyorum seval hanım bu sıteye ılk defa gırdım sıze ulasamıyorum :( yardımcı olurmusunuz?

Günaydın,
Forumda kayıtlı olan mail adresinize mail gönderdim. Oradan bana ulaşabilirsiniz.

Merhaba.
Uzun zamandır böyle bir kurs beleniyordu zaten Gezenbilirden. Öncelikle tebrik ediyorum sizi.
Ben eğitimlerimi aldım ama hem katkı sağlamak hemde eksik dalışlarımı tamamlamak için sizlere katılmak istiyorum.
Bu konu da bana biraz bilgi vermeniz ümkünmü:smiley:

nesur' Alıntı:
Merhaba.
Uzun zamandır böyle bir kurs beleniyordu zaten Gezenbilirden. Öncelikle tebrik ediyorum sizi.
Ben eğitimlerimi aldım ama hem katkı sağlamak hemde eksik dalışlarımı tamamlamak için sizlere katılmak istiyorum.
Bu konu da bana biraz bilgi vermeniz ümkünmü:smiley:

Elbette mümkün sayın Nesur Bey.
Artık sizi 2* balıkadam kursuna bekliyoruz ;)

Hayırlı olsun.
Şu an için henüz Gezenbilir olarak dalış etkinliğine imza atamadık :(
İlerleyen tarihte böyle bir etkinlik olursa dalış sayınızı arttırabilirsiniz.

çok teşekkürler Seval hanım.
Bu arada show tv deki röpörtajınızı da izledim çok gururlandım. :smiley:

gezenbilir.com çok büyüdü.

seval hanım
denız kısı olarak denız aşıgı olarak dalmak çok ıstıyorum ama kotu bır deneyım ım olsa da gene gozumkorkmuor genede ıcımde ukde kldı
ylnız kurslar konusunda ucretler konusunda bılgı verırmısınız ?adres tavsıyenız bana..tskur

melinda' Alıntı:
seval hanım
denız kısı olarak denız aşıgı olarak dalmak çok ıstıyorum ama kotu bır deneyım ım olsa da gene gozumkorkmuor genede ıcımde ukde kldı
ylnız kurslar konusunda ucretler konusunda bılgı verırmısınız ?adres tavsıyenız bana..tskur

Merhaba,
Sanıyorum Ankara' da yaşıyorsunuz. Orada henüz kursumuz yok.
Fakat aşağıdaki linkten kulüpler hakkında bilgi alabilirsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri