Arama sonuçlarınız

1. rah94

İşte Putin'in Nivası

Ynt: İşte Putin'in Nivası hım bu sekılde bakılınca.. yenı yenı kendını toparlayan bır devlet için daha mantıklı bir yönelim.. her ne kadar bu onun senelerce dısa bagımlı olmasını saglamıs olsada... ama sanırım soyle bır gercekte var mesela fiat italyan markası italyada bir suru fiat var ama...

2. rah94

Suzuki Vitara Ön Koruma

Ynt: Suzuki Vitara Ön Koruma hakan bey grandoto suadıye arman beyle bostancı sanayidekı grandoto isim benzerligimi yoksa degilmi iki taraftan birisine sordugumda yok falan demişlerdi yanlıs hatırlamıyorsam
  3. rah94

Nivalarla Gezilerimizden Fotoğraflar

Ynt: Nivalarla Gezilerimizden Fotoğraflar ok tesekkurler.. eger diger sorumada bir arkadastan cevap alabilirsem sevinirim..

4. rah94

Karavan Örnek Model ve Fotoğrafları (2) Çekme Karavan

Ynt: Karavan Örnek Model ve Fotoğrafları (2) Çekme Karavan tesekkur ederim bilent bey adım emir.. sanırım beyoglundaki ilanı degerlendirebilirim.. kendisi butceye daha uygun duruyor :)
  5. rah94

İşte Putin'in Nivası

Ynt: İşte Putin'in Nivası benzin konusu banada cok inandırıcı gelmemekle beraber amerikanın daha ıyısını yaparım dedigiyle alakalı somut bir kanıt olmamasıda soz konusu sanırım...

6. rah94

İşte Putin'in Nivası

Ynt: İşte Putin'in Nivası gercekten putinin aracımıymıs bu :?

7. rah94

Ynt: Nivalarla Gezilerimizden Fotoğraflar birde ben suzuki aldıktan sonra bir arkadasimda epey istedi bir arazi aracı almak.. ucuz yollu bir arac olması gerektigi için hem alış fiyatı hemde parca fıyatları konusnda samurai yada niva dusunuyor.. nivalar için internetten biraz bakındım elindeki...
  8. rah94

Ynt: Nivalarla Gezilerimizden Fotoğraflar bu forumdaki resimler hangi seneye ait? ya fotograf kalitesinden yada ısıktan epey eski gibi geldide bana...
  9. rah94

İzmit Kartepe Doğa Yürüyüşü (08 Mart 2009)

Ynt: İzmit Kartepe Doğa Yürüyüşü (08 Mart 2009) oralar sımdı nasıldır acaba

10. rah94

Satılık Motokaravan

Ynt: Satılık Motokaravan cok tesekkurler... sitede hersey yazıyor zaten

11. rah94

Ynt: Karavan Örnek Model ve Fotoğrafları (2) Çekme Karavan oncelıkle bu kadar kısa zamanda yardımcı olmaya calıstıgınız ıcın tesekkur ederım bulent bey... benım maksadım cok buyuk ıcınde 3 4 kısı kapasıtesı olan bır arac degıl.. gecen senelerde ıstanbulda sahıl yolunda caretta dıye bır marka...
  12. rah94

Suzuki Vitara Ön Koruma

Ynt: Suzuki Vitara Ön Koruma yok ben daha yenı okuyup msga cevap yazmıstım.. pekı baska bulunabılecek bır yer falan varmıdır cıkmacı yada muadillerini yapan bir yer cunku hakan ırklının msg ını gordumde 150 lıraya sattım demiş fiyat olarakta uygun geldi bana eger ıkıncı el degerı o kadarsa..

13. rah94

1. Redbull Soapbox Race Sonrası İzlenimler (24 Mayıs 2009)

Ynt: 1. Redbull Soapbox Race Sonrası İzlenimler (24 Mayıs 2009) süper eglenceli
  14. rah94

Ynt: Karavan Örnek Model ve Fotoğrafları (2) Çekme Karavan ufak tefek bir cekme karavan benzın sarfıyatını cok etkilermi... bide mesela 1600cc lik motoru olan bir arac en fazla hangi buyuklukte bir karavanı cekebilir ?
  15. rah94

Bu Concept Araç Size de İlham Verdi mi?

Ynt: Bu Concept Araç Sizede Bir İlham Verdi mi? anlamadım ben bır parcası dısarı cıkınca bılgısayar konsolu gıbı masanın onundekı koltuk falan nerden cıkıyor :S

16. rah94

Satılık Motokaravan

Ynt: Satılık Motokaravan bu tarz karavanları kıralayabılecegımız bır acenta yada yer var mı ??
  17. rah94

Kıbrıs Off-Road Gezisi (18 Ocak 2009)

Ynt: Kıbrıs Off-Road Gezisi (18 Ocak 2009) cok guzel gozukuyor fotoraflar ıcın tesekkurler
  18. rah94

Suzuki Vitara Ön Koruma

Ynt: Suzuki Vitara Ön Koruma bu ön koruma demiri ne işe yarar goruntusu dısında arazida tampona zarar gelmemesini falan mı?? şekil olarak bu siyahlar cok guzel ama bulması zor sanırım kromaj olanlarda zevk meselesii ama kaucuk gibi olan siyahlar hem orjinal duruyor bide ben koyu renk bir araba...

19. rah94

Suzuki Vitara Broşürleri

Ynt: Suzuki Vitara Broşürleri gercekten iyiki bu kadar guzel guclu ve ekonomik bir arac uretmişler... 1600motor bir otomobille neredeyse aynı hatta dahada az benim kendi aracımla alakalı uzuldugum tek sey 3kapı olması ve bir bagaja sahip olmamam...
  20. rah94

Suzuki Vitara Fren Ayarı

Ynt: Suzuki Vitara Fren Ayarı bu işlemi kendim yapamayacagımdan eminim ama el frenim 3 yada 4 citta bu işlemi guzelce ve pahalıya kacmadan yaptırabılecegım usta tavsiye edebilirmisiniz?? tercihen anadolu yakası

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri