yasiko Kamp III Mesajlar 777 Tepkime Puanı 39 Yaş 67 Yer İstanbul 21 May 2009 #1 Bu aracı görünce neden böyle bir camper olmasın diye düşündüm. Siz bunu nasıl dizayn ederdiniz? Bir beyin fırtınasıyla belki değişik ve güzel bir model yaratabiliriz ?
Bu aracı görünce neden böyle bir camper olmasın diye düşündüm. Siz bunu nasıl dizayn ederdiniz? Bir beyin fırtınasıyla belki değişik ve güzel bir model yaratabiliriz ?
alihay Kamp III Mesajlar 931 Tepkime Puanı 1 Yer osmaniye 21 May 2009 #2 Ynt: Bu Concept Araç Sizede Bir İlham Verdi mi? ilginç bi araç arkadan kayan bölüm gezi amaçlı of road araçlarında kullanılabilir defender mesela
Ynt: Bu Concept Araç Sizede Bir İlham Verdi mi? ilginç bi araç arkadan kayan bölüm gezi amaçlı of road araçlarında kullanılabilir defender mesela
rah94 hayvan haklarına saygı duyalım... Mesajlar 107 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 15 Haz 2009 #3 Ynt: Bu Concept Araç Sizede Bir İlham Verdi mi? anlamadım ben bır parcası dısarı cıkınca bılgısayar konsolu gıbı masanın onundekı koltuk falan nerden cıkıyor :S
Ynt: Bu Concept Araç Sizede Bir İlham Verdi mi? anlamadım ben bır parcası dısarı cıkınca bılgısayar konsolu gıbı masanın onundekı koltuk falan nerden cıkıyor :S
kenan akca Kamp III Mesajlar 533 Tepkime Puanı 2 Yer BOLU 15 Haz 2009 #4 Ynt: Bu Concept Araç Sizede Bir İlham Verdi mi? Sn Yasiko, Çok ilgi çekici dizaynlar buluyorsunuz. Her biri ufukları zorluyor. Tasarımın sınırsızlığı,işte gelişim bu!! Teşekkür ediyorum.
Ynt: Bu Concept Araç Sizede Bir İlham Verdi mi? Sn Yasiko, Çok ilgi çekici dizaynlar buluyorsunuz. Her biri ufukları zorluyor. Tasarımın sınırsızlığı,işte gelişim bu!! Teşekkür ediyorum.