Suzuki Vitara Broşürleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bipolar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,691

bipolar

Zirve
Yer
İstanbul
Arkadaşlar eimde olan ve bulabildiğim Suzuki Vitaraya ait tüm broşürleri sizlerle paylaşmak istedim..
vitara01.png

vitara02.png

vitara03.png

vitara04.png

vitara05.png

vitara06.png

vitara07.png

vitara08.png

vitara09.png

vitara10.png

Etiketler

Ynt: Suzuki Vitara Broşürleri

vitara21.png

vitara22.png

vitara23.png

vitara26.png

Buda İspanyada üretim yapan Santana Motor firmasının broşürü..
1998 Yılından sonra Japonya Vitara JLX üretimini İspanyaya devretti. Santana Motors Co. ise sanırım patent ile ikinci bir marka olarak piyasaya sürüyor.
Santanabror.png

Santanabror.png

8. sayfadaki soldaki resimde adam mı çok uzun boylu yoksa vitara oralarda öyle ufak tefek mi satılıyor ? .. Hayır ben benim arabanın yanında durduğumda arabayla aynı boydayız da ondan

Bence 195-200 civarlarında , boylarında isveç,hollanda iskandinav vs kökenli bir vatandaş bu , Allah ciddi boy vermiş :smiley:

kim nederse desin bu vitarayı tasarlayandan üretenden allah razı olsun suzişini bol etsin :smiley: bize böyle gerçekten kendine aşık eden bir araç ürettiği için..... AMİN :smiley:

Ben de aynen fikirlerinize katılıyorum...Gerçekten hele hele benim gibi bir memur için bulunmaz bir nimet diye düşünüyorum.Hem ucuz hem motor küçük hem de otomobil gibi kibar ve aynı zamanda işin düşünce de bir kedi kesiliyor.

gercekten iyiki bu kadar guzel guclu ve ekonomik bir arac uretmişler...
1600motor bir otomobille neredeyse aynı hatta dahada az
benim kendi aracımla alakalı uzuldugum tek sey
3kapı olması ve bir bagaja sahip olmamam...

benim suzuki de 3 kapı aynı sıkıntılar bende de var. fakat 5 kapının görüntüsüne göre hiç vazgeçmeyeceğim bir araçç. her türlü modifiyeyi çok güzel kaldurıyor.

benim dikkatimi ceken sonlardakı resimlerin birrinde orjınal boynuz tampona vinç mi uyglamışlar bunu biz yapsak verimli olurmu. ??? hakan ve çağlar ustalarım ve siz suzucular cevpları bekliyorum. ;) :D

İşi bilen bu konuda montaj tecrübesi ve arazi şartlarında vinçleme yapmış, nerelere nasıl yük bineceğini bilen her usta, orjinal de olsa üzerinde en az tadilatla orjinal tampona verimli biçimde montaj yapabilir. Dediğim gibi yeterki biraz off road bilsin tecrübeli olsun yeter.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR