Arama sonuçlarınız

1. citir

Suzuki Grand Vitara 2.0 Yakıt Tüketimi

Ynt: suzuki grand vitara 2.0 yakıt tüketimi ben o yukardaki linkteki siteden aldım fakat benim araca olmadı sanırım diğer kasalara aitti geri gönderdim fakat tekrar bana geldi verdiğiniz diğer numaraları arayacağım çok teşekkür ederim peki onlarda nasıl bahsetmem lazım benim sorduğum heryerde...

2. citir

Ynt: suzuki grand vitara 2.0 yakıt tüketimi temennimde odur inanın çünkü aracı çok seviyorum ve yakıt yüzündende satmak istemiyorum diğer arkadaşların bazı sorularınada cevap vermişsiniz bu konuda biraz bilgilisiniz sanırım benim daha hiç bir bilgim yok hatta aracın arazi viteslerinin dahi ne...
  3. citir

grand vitara 2.0 ön sag cam sıyırıcı lastik lazım yardımlarınızı bekliyorum

arkadaşlar yeni aldığım aracın sag ön cam sıyırıcı lastiği yok ve uzun süredir yağmurlar yagıyor ve sürekli su giriyor içine sitenin birinde cüzi bir fiyata buldum getittirdim fakat diğer kasaların yani eski kasaların lastiği çıktı firmayada tekrar gönderdim ama tekrar bana geldi servisine...

4. citir

Ynt: suzuki grand vitara 2.0 yakıt tüketimi vallahi bir yandan rahatlattınız diğer yandan da ben rahatlayamadım ne bilim çok geldi bana daha önceki aracımız renault19 europa idi ama üstelik karbüratörlüydü dedimki 2000 motor ama en azından enjeksiyonlu dedim yinede bu kadar yakacağını tahmin...
  5. citir

Merhaba arkadaşlar bilindiği gibi aracımı yeni aldım ve hemen tüp taktırdım ama normal şartlardan fazla yakıyormuş gibi geliyor aracımı lpg ile fulledim tam 100 km yaptıktan sonra tekrar depoyu fulledim ve 37 tl'lik lpg aldı yani 100 km de 37 tl lik lpg yaktı tabi çalıştırdığımız esnadaki giden...

6. citir

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) yanlış kopyalama yapmışsınız listede eksik var kontrol edip düzeltirseniz sevinirim bu arada aramıza hoşgeldiniz:)

7. citir

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) 01 - Hakan Irıklı..............(Suzuki Vitara-2000) İstanbul 02 - Murat Sayar.......... .(Suzuki Vitara-1993) İstanbul 03 - İlhami Özdemir........(Suzuki Jimny-2004) Bolu 04 - İlker Musa..............(Suzuki Vitara-2000) İstanbul 05 - Okay...
  8. citir

Bu araçlar hakkında yorumlarınızı alabilir miyim...

Ynt: Bu araçlar hakkında yorumlarınızı alabilir miyim... mrb araçlar hakkında deneyimim o kadar yok fakat okuduklarımdan ve araştırdıklarımdan yola çıkacak olursanız bayagı bilgiliyim:)bende suzuki vitara araç alırken çok düşündüm çok araştırdım ve çokk okudum ve sonunda büyüklerimizin sözünü...
  9. citir

Vitara Antifiriz Oranı

Ynt: Vitara Antifiriz Oranı bu bilgiyi dogru kaynaklardan mı aldınız acaba bilmek istiyorum bende vitarama kırmızı antifiriz almayı düşünüyordum şimdi beklemek zorunda kalacagız bilgili arkadaşların tecrübesinden faydalanmamız gerek saygılar...

10. citir

Bu Aracı Bilen, Soran, Tanıyan Arkadaş Var mı?

Ynt: Bu Aracı Bilen, Soran, Tanıyan Arkadaş Var mı? mrb mayıs ayında alıcı olmuştum ben bu araca fakat almadım sizinde almanızı istemem o fiyata çok daha iyi araçlar var araştırın ve kesinlikle acele etneyin diyorum ben mayıs ayında kafama koydum suzuki alacağım diye ama çok titiz davrandım...

11. citir

Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !..

Ynt: Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !.. arkadaşlar bursa/osmangazi/soganlıdada bir araç buldum yardımcı olabilecek arkadaşlar arıyorum
  12. citir

Ynt: Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !.. araç antalya/alanya/konaklıdaymış oraya yakın arkadaş varsa ve bana yardımcı olabilirse çok sevinirim.

13. citir

Ynt: Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !.. arkadaşlar bu arada antalyada ikamet eden varmı acaba bana yardımcı olacak bir araç buldum önce aracın plakası görünüyordu trafikten sorguladık hacizli göründü adamı aradık dediki siz gelin ben satışı verecem hacizi kaldırdık ama yinede görünüyor...
  14. citir

Ynt: Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !.. ugraşınız için teşekkür ederim ama beyaz ve bordo renk istemiyorum yeşilde kısacası siyah,füme,gri olsun istiyorum yani para vereceğim hani zevkime göre olsun istiyorum bilmem çok şeymi istiyorum
  15. citir

Ynt: Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !.. resimde aracın plakasını kapatmıştı yoksa biz sorgulayıp gidiyoruz enterasan bir olay oldu

16. citir

Ynt: Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !.. vallahi gezdiğim iller bayağı çogaldı o konuda dedim ya nerdeyse suzukinin parası bitecek buyola gaziantep le başladık ve hala devam ediyoruz telefonda görüşüyoruz çok samimi bir şekilde gidiyoruz ya araçta sorun çıkıyor dediği gibi temiz çıkmıyor...
  17. citir

Ynt: Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !.. evet dogru söylüyorsunuz ama ben henüz birini bile alamadım koskoca adana otopazrında ve mersin pazarında suzuki yok yok...haftaya şansımı tekrar deneyeceğim gerçi haftalardır aynı şeyi yapıyorum yürüdüğüm yolları galericilerin en çok olduğu...
  18. citir

Ynt: Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !.. Arkadaşlar sanırım ben vitara alana kadar bu iş bayağı uzayacak neyse en azından diğer arkadaşlarda bilgilenmiş oluyor ben şimdi bir tane 2001 model glx buldum şimdi benim merak ettiğim konu şu satlık ilanlarına bakıyorum hepsi jlx ama glx parmakla...

19. citir

Ynt: Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !.. çok teşekkür ederim malesef henüz bulamadım ama ne yapim hoşuma gidiyor şehir içinde kullanacağım en azından hevesimi almak istiyorum...
  20. citir

Ynt: Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !.. teşekkür ederim hangisiyse alacağım japon deil mi?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri