Suzuki Grand Vitara 2.0 Yakıt Tüketimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan citir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 68,852

citir

Ana Kamp
Yer
ADANA
Merhaba arkadaşlar bilindiği gibi aracımı yeni aldım ve hemen tüp taktırdım ama normal şartlardan fazla yakıyormuş gibi geliyor aracımı lpg ile fulledim tam 100 km yaptıktan sonra tekrar depoyu fulledim ve 37 tl'lik lpg aldı yani 100 km de 37 tl lik lpg yaktı tabi çalıştırdığımız esnadaki giden benzinde yanına kar kaldı aracım 98 model 2.0 grand vitara yani resimdeki araç şehir içinde kullandım ve arkadaşlardan yardım bekliyorum acaba araç normalmi yakıyor?bu arada lpg litre fiyatı ise 1990 tl hesabı litreye vuracak arkadaşların dikkatine şimdiden teşekkür ederim...

Etiketler
Ynt: suzuki grand vitara 2.0 yakıt tüketimi

bence çok normal hatta az bile benim kullandığım 1.6 otomatik vitara arazide kar çamur ağır 4x4 şehir içi 4x4-4x2 karışık o civarda yakıyor sadece şehir içi 4x2 kısa mesafede 30krş civarı uzun yolda daha deneyemedim

vallahi bir yandan rahatlattınız diğer yandan da ben rahatlayamadım ne bilim çok geldi bana daha önceki aracımız renault19 europa idi ama üstelik karbüratörlüydü dedimki 2000 motor ama en azından enjeksiyonlu dedim yinede bu kadar yakacağını tahmin etmedim bende araçta bir sorun var sanıyordum ilginiz için çok teşekkür ederim...

lpg nin litresi 2.04 den hesapladım 2005 megane 1.616v şehir içi 29krş yaktı bence şasili ve arazi şanzımanlı bir araç için gayet normal yakıyor aracınız mevsim kış motor günde en az bir defa ısınmaya çalışırken yakıtı fazla yakıyor yaz aylarında yaklaşık %25 düşer

temennimde odur inanın çünkü aracı çok seviyorum ve yakıt yüzündende satmak istemiyorum diğer arkadaşların bazı sorularınada cevap vermişsiniz bu konuda biraz bilgilisiniz sanırım benim daha hiç bir bilgim yok hatta aracın arazi viteslerinin dahi ne olduğunu az önce sizin yazdıklarınızdan ögrendim ben bir konu daha açtım ön sağ camın cam sıyırıcı lastiği yok yani camla kaporta arası boşluk var konuyu okuyup yardımcı olursanız çok sevinirim...

nedemek bende çoğu şeyi sorarak öğrendim bilgi paylaştıkça güzeldir parça konusunda size faydası olabilir http://www.otoyedekparcaburada.com/GRAND-VITARA-4X4-JEEP-19982002-,CA2-8005.html başka konulardada elimden gelen yardımı esirgemem

Volkan oto = (0212) 633 10 01 - 633 10 71
Vizyon oto = (0212) 589 84 60 - 589 95 41 - 586 07 62 - 589 04 21
Auto japan =(0212) 632 17 88 - 529 68 00

citir' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar bilindiği gibi aracımı yeni aldım ve hemen tüp taktırdım ama normal şartlardan fazla yakıyormuş gibi geliyor aracımı lpg ile fulledim tam 100 km yaptıktan sonra tekrar depoyu fulledim ve 37 tl'lik lpg aldı yani 100 km de 37 tl lik lpg yaktı tabi çalıştırdığımız esnadaki giden benzinde yanına kar kaldı aracım 98 model 2.0 grand vitara yani resimdeki araç şehir içinde kullandım ve arkadaşlardan yardım bekliyorum acaba araç normalmi yakıyor?bu arada lpg litre fiyatı ise 1990 tl hesabı litreye vuracak arkadaşların dikkatine şimdiden teşekkür ederim...

Merhaba. Yanlış anlamıyorum değil mi, 100 km de 37 lt LPG den bahsediyorsunuz..
Kullandığım 2.0 otomatik Grand Vitara, 37 lt LPG ile ortalama 250KM şehir içi gidiyor. Bir yanlışlık var bu işte..

ben o yukardaki linkteki siteden aldım fakat benim araca olmadı sanırım diğer kasalara aitti geri gönderdim fakat tekrar bana geldi verdiğiniz diğer numaraları arayacağım çok teşekkür ederim peki onlarda nasıl bahsetmem lazım benim sorduğum heryerde aynı lastik var sanırım inşallah şasi numarası ile bilebilirler:smiley:

siz sanırım vitara için sıyırıcı almışsınız aracınız grand galiba modeli nedir ???

evet 1998 model grand vitara
http://www.otoyedekparcaburada.com/SUZUKI-GRAND-VITARA-4X4-JEEP-9802-ON-KAPI-DIS-SIYIRICI-SAG-SIYAH-SEGMANLI,PR-15320.html
bu parçayı aldım ve almadan öncede telefonda aracı bahsettim ve onlarda onayladı fakat gelen ürün benim kapıya hem uzun hemde segmanı uymuyor parçanın fiyatından fazla kargo ücreti ödedim oda çabası:smiley:

vallahi en güzelini söylediniz ama Adanada suzuki parçalarını satan hiç bir yer yok bir yer var japon parçaları satıyor ama ondada yok zaten mecburen burdan bulabilirsek veya aynı araçtan olan bir arkadaş parçacıya gidecek aynısını alacak bana kargolayacak tabii öncesinde hesabına parayı aktaracağız karşılıklı güven çerçevesinde parçayı ucuza bulayımda gerisi çok kolay yoksa servisinde çok pahalı...

ben bu hafta sonu ankaraya gidecektim parçacıların olduğu siteyide (şaşmaz) gezmek ve arazi şanzımanından gelen sesi gidermek için ama ava şartları dolayısıyla iptal etmek zorunda kaldım gitseydim sizede yardımcı olurdum

kısmet vallahi inşallah bir arkadaş yardımcı olur siz anladınız değilmi istediğim parçayı
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=47812.0 resimde görebilirsiniz detaylı bir şekilde bu arada sizin aracınız neydi acaba?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri