Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan citir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 62
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,465
Ynt: Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !..

Bence biraz gideri göz önüne alıp başka şehirlere de bakmalısınız. İnternetten zaten eli yüzü düzgün araçlar seçiliyor. Sahipleriyle yapacağınız telefon görüşmesinde ne kadar dürüst oldukları konusunda da az çok bilginiz olur. Yanınıza da otomobilden anlayan birini alıp yola düşseniz ya da aracı bulduğunuz ildeki gezenbilir üyeleri ile irtibata geçseniz, en azından mini bir ekspertiz yapabilir ya da ekspertiz yaptıracağınız bir yere ulaşımı sağlayabilirsiniz. Ondan sonrası ise şansa kalmış :smiley:

Etiketler

vallahi gezdiğim iller bayağı çogaldı o konuda dedim ya nerdeyse suzukinin parası bitecek buyola gaziantep le başladık ve hala devam ediyoruz telefonda görüşüyoruz çok samimi bir şekilde gidiyoruz ya araçta sorun çıkıyor dediği gibi temiz çıkmıyor yada en son olayda da araba hacizli çıktı noterde veremediler satışını onlarında haberi yokmuş orda ögrenmişler felan filan işte...

Telefonda az çok anlanabilir aslında satıcının dürüstlüğü. Mesela son verdiğiniz örnek çok enteresan. Aracın satışı için temiz kağıdı gerekiyor ve orada zaten vergi borcu olup olmadığı görülür. Ayrıca emniyetin sitesine girip plakadan tahdit sorgulaması da yapılır.

Bugüne kadar 2 defa İstanbul'dan motosiklet aldım. Hiçbir sorunla karşılaşmadım :smiley: (maşallah diyeyim de :D )

resimde aracın plakasını kapatmıştı yoksa biz sorgulayıp gidiyoruz enterasan bir olay oldu

citir' Alıntı:
resimde aracın plakasını kapatmıştı yoksa biz sorgulayıp gidiyoruz enterasan bir olay oldu

telefonda neden sormadınız ;D

muhtemelen heyecanla unutmuşsunuzdur :smiley:

Mesela şu temiz görünüyor: http://www.sahibinden.com/1996_model_full_orjinal_bir_arac-86WQQaXQQ15576536WQQpXQQdisplayitem

Açıklama kısmında uzun uzun yaptıklarını anlatan insanların araçları genel olarak temiz oluyor. Tecrübeyle sabittir ;)

ugraşınız için teşekkür ederim ama beyaz ve bordo renk istemiyorum yeşilde kısacası siyah,füme,gri olsun istiyorum yani para vereceğim hani zevkime göre olsun istiyorum bilmem çok şeymi istiyorum

arkadaşlar bu arada antalyada ikamet eden varmı acaba bana yardımcı olacak bir araç buldum önce aracın plakası görünüyordu trafikten sorguladık hacizli göründü adamı aradık dediki siz gelin ben satışı verecem hacizi kaldırdık ama yinede görünüyor dedi sonra bir baktım plaka görünen resimleri kaldırmış neden o resimleri kaldırdınız dedim uygun düşmüyor dedi neyse eş dost fazla ugraşma dedi vardır bir şeyi daha sonra araç sahibi beni aramaya başladı araç temiz hacizi yok felan işte ben yok dedim daha sonra tekrar tekrar aradı varsa yardımcı olacak arkadaş ilgilenebilirmi acaba

araç antalya/alanya/konaklıdaymış oraya yakın arkadaş varsa ve bana yardımcı olabilirse çok sevinirim.

arkadaşlar bursa/osmangazi/soganlıdada bir araç buldum yardımcı olabilecek arkadaşlar arıyorum

Arkadaşlar merhaba,
Yeni başlık açmamak için buraya yazdım...

1999 model kazasız, orjinal, düşük km'de 5 kapı 1.6 jlx vitara için
maksimum ve minimum fiyat nedir sizce? Aağır araziye pek girmemiş en çok stabilize yol.
Sahibi 18.ooo lira istemiş abartımı sizce, yoksa edermi?

Sezon açılıyor göz önünde bulunduralım fiyatlar kasım ayında artabilir:smiley:Yöre yöre de araç fiyatları farklılık gösterir..Araç gerçekten temizse normal bi fiyat 5kapı bir araç için.Zaten daha pazarlığı da vardır.

Normal temiz bir araç modele göre genelde fıyatlanıyor... örneğin temiz orcinal sorunsuz 1996 model 16.000.tl den başlıyor... lpg olursa 500-1.000.tl daha eklenebilir... altındakilerde genelde sorunlu araçlar... fikir olsun yani... genel eğilim yani... ok :smiley:

Tabiki motor hacmine ve özelliklerine göre de +/- 1.000-2.000.tl. fark olabılır... Önemli olan, düzgün içine sinen araç almak, 3-5 ine bakma... :smiley:

bilalr' Alıntı:
Tabiki motor hacmine ve özelliklerine göre de +/- 1.000-2.000.tl. fark olabılır... Önemli olan, düzgün içine sinen araç almak, 3-5 ine bakma... :smiley:

Bakalım hafta sonu buluşacağız bi aksilik olmazsa...
Daha önce ne vitara kullandım nede yakından gördüm işallah beğenirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR