Arama sonuçlarınız

1. BrkEmr

Neden Nissan Terrano Değil ??

Ynt: Neden Nissan Terrano Değil ?? Araziye çıktığımız terrranolar benzinliydi, ama esimin kullandığı 2,7TDi 'da cok keyifle seyahat ettiğim, cizilmeyecek turden off-roadlarda kullandığım bir arac....

2. BrkEmr

Ynt: Neden Nissan Terrano Değil ?? Selam, 03.10.2009 gunu 2 adet standart terrano, 1 trophy icin hazirlanmis cj-5, cherokee 4,0 (on ve arka % 100 kilit, kısa ayna mahruti) ve 5,9 (arka % 100 kilitli, onde havalı kilit), Bursa Hamalıkızık köyünden Volframa doğru yer yer mübalasız % 40'ı asan...
  3. BrkEmr

Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (25 Temmuz 2009)

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (25 Temmuz 2009) Arkadaslar kusura bakmayin islerimin yogunlugu sebebiyle sorulariniza cevap vermedim ama modelci61 gayet acik tarif etmis. Dedikleri aynen dogrudur... Tesekkurler modelci61.

4. BrkEmr

Suzuki Vitara ya da Nissan Terrano 2TDI ?..

Ynt: Suzuki Vitara ya da Nissan Terrano 2TDI ?.. Bende yaklasik 2 senedir 2,7 TDi kullaniyorum ve yaklasik 5 senedir 2,4 i kullanan bir arkadasimla off-road'a cikiyoruz. Soylediklerinizede aynen katiliyorum. Terranoya sütcü beygiri diyenler var ama vitara ters yonde agir devirde gazlasin dizel...
  5. BrkEmr

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (25 Temmuz 2009) Eskisi kadar programli cikmiyoruz ama, erken yapilan bir programda tabiki haber veririz.

6. BrkEmr

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (25 Temmuz 2009) Kamp ve seni dusunup, Kuzu cevirme icin cobanla gorustuk, olacak gibi.... ;)

7. BrkEmr

Hafta sonu, (yanlis okumuyorsunuz 25.07.2009 gunu) Uludag'da kartopu oynayip, golde yuzduk, cok guzeldi, coook....
  8. BrkEmr

Uludağ, Kar ve Elanorrr (14 Haziran 2009)

Ynt: Uludağ, Kar ve Elanorrr (14 Haziran 2009) Coook guzeldi Samilim... Elenor'un sonu!
  9. BrkEmr

2009 Türkiye Off-Road Şampiyonası 4. Yarışı - Bursa (8-9-10 Mayıs)

Ynt: 2009 Türkiye Off-Road Şampiyonası 4. Yarışı - Bursa (8-9-10 Mayıs) Elimdeki resimlerin boyutlari cok büyü, ayarlamam gerekiyor, en kısa zamanda inşallah.... :-\

10. BrkEmr

Ynt: 2009 Türkiye Off-Road Şampiyonası 4. Yarışı - Bursa (8-9-10 Mayıs) Ayrıca, http://www.facebook.com/home.php?#/photo_search.php?oid=75654473183&view=all ve video icin; http://www.rallitv.com/video/1259/RalliTV--14May%C3%84%C2%B1s2009

11. BrkEmr

Ynt: 2009 Türkiye Off-Road Şampiyonası 4. Yarışı - Bursa (8-9-10 Mayıs) Arkadaslar kusura bakmayın soruları yeni gordum, resimler TOSFED sitesindede yayınlandı ama birkaç güzel foto ilk fırsatta buradanda yükleyeceğim. Sevgiler.... http://www.tosfed.org.tr/galeri.asp?gid=13
  12. BrkEmr

Ynt: 2009 Türkiye Off-Road Şampiyonası 4. Yarışı - Bursa (8-9-10 Mayıs) Tabiki, asagidaki internet sitelerinden geçen yıl düzenlenen organizasyona ait bilgi ve resimlere ulasabilirsiniz. http://www.tosfed.org.tr/haber_detay.asp?hid=1169...

13. BrkEmr

Off-road sevenlerin büyük ilgi gösterdiği 1. Ottomanors Off Road Şampiyonası’nda heyecan bu yıl da SİNPAŞ GYO Ottomanors’un ana sponsorluğu ve KENT MEYDANI AVM, LINE TV, RADIOLINE, PEPPE, BURPAY Profesyonel Bina & Toplu Konut Yönetimi ve LYTECH co- sponsorluğunda kaldığı yerden devam ediyor...
  14. BrkEmr

Uludağ'ın Farklı Yüzü

Ynt: Uludağ'ın Farklı Yüzü Elanor senin icin, cogunlıkla problem ciktigindan.... Orayi su icer gibi gecenler biliyorum ben ;)
  15. BrkEmr

Ynt: Neden Nissan Terrano Değil ?? Selam, Gruba yeni katildigim icin bende birseyler soylemek istedim, Terrano II 'nin 2,4 benzinlisi ilede 2,7 dizeli ilede asfalt ve arazide bolca geziyorum. Soylenenler icinde atlanan bir husus oldugunu dusunuyorum, piyasadaki diger japon maliaraclar ve...

16. BrkEmr

Uludağ'ın Farklı Yüzü

Ynt: Uludağ'ın Farklı Yüzü Cok guzel resimler cekmissin, ellerine saglik...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri