Arama sonuçlarınız

1. gt-r

Far Kolunda Sorun Var Suzuki Vitara 1.6

Ynt: Far Kolunda Sorun Var Suzuki Vitara 1.6 fikrin için teşekkür ederim

2. gt-r

Vitara Son Sürat

Ynt: Vitara Son Sürat hem mil hem km
  3. gt-r

Suzuki Vitara Bagajı İçin Mdf'den Kapak ve Lpg Tüpü Kamuflesi

Ynt: Suzuki Vitara Bagajı İçin Mdf'den Kapak ve Lpg Tüpü Kamuflesi BENDE AYNISINI YAPTIM AMA ÜSTÜNE SES SİSTEMİ YERLEŞTİRDİM HARİKA OLUYOR AMA BAGAJ KALMIYOR

4. gt-r

Vitara Son Sürat

Ynt: Vitara Son Sürat ARKADAŞLAR BENİM ARABAYA MOTOR YAPILMADAN ÖCE İBREYİ SONONA KADAR VURDURUYORDUM MOTOR YAPILDI ARABA 5. VİTESTE DEVİR SAATİ 4.5 A GELİYOR VE HIZI 90 KM YE ULAŞIYOR BU BENİM MORALİMİ ÇOK BOZUYOR ARABANIN MARKASI SUZUKİ VİTARA 1993 MODEL SİDEKICK 5 KAPI WAGON CEVAPLARINIZ...
  5. gt-r

Suzuki Vitara Jlx Yan Koruma Demiri

Ynt: Suzuki Vitara Jlx Yan Koruma Demiri BENİMDE VİTARA YOLDA SU HORTUMUNU PATLATTI PAZAR GÜNÜ ALLAH TANKİ SUZUKİ SERVİSİ YANIMIZDAYDI ADAMLA ZATEN TANIŞMIŞTIK ARABAMI ONLAR YAPIYORLARDI ARABAYI YAPTILAR YENİ Bİ TANE SUZUKİ VİTARA GELDİ 2001 MODEL ADAM YENİ ALMIŞ ARABAYI YAN KORUMALARINI...

6. gt-r

Süper Suzuki Vitara

Ynt: Süper Suzuki Vitara BENCE KASAYI UZALTMAKLA ARABAYI ÇİRKİNLEŞTİRMİŞLER:(

7. gt-r

Far Kolunda Sorun Var Suzuki Vitara 1.6

Ynt: Far Kolunda Sorun Var Suzuki Vitara 1.6 BENDEKİDE AYNISINI YAPIYOR AMA UZUN YAKINCA
  8. gt-r

Suzuki Vitara Cam Krikosu Sorunu

Ynt: Vitara Cam Krikosu Sorunu ?.. cam kapanırken filitreleri ölmüştür aynı sorun bende var filitresini değiştirmen lazım :D
  9. gt-r

Suzuki Vitara İçin Usta Adresi Arıyorum...

Ynt: Suzuki Vitara İçin Usta Adresi Arıyorum... BU ESKİ HALİ YENİ HALİ İSE

10. gt-r

Ynt: Suzuki Vitara İçin Usta Adresi Arıyorum... SIDEKICK

11. gt-r

Ynt: Suzuki Vitara İçin Usta Adresi Arıyorum... BU ARAÇTAN MI
  12. gt-r

Ynt: Suzuki Vitara İçin Usta Adresi Arıyorum... öncelikle merhaba benim aracım da 1.6 vitara 1993 SIDEKICK ARABAM SERVİSTEN ÇIKMIYOR 24/05/2009 GÜNÜ KARTALA GİTTİK ORDADA YOLUN ORDA SU HORTUMU PATLADI KARTALDA TANIDIĞIM SUN OTO SUZUKİ SERVİSİNE GÖTÜRDÜM BENİM ARACIMINDA BEYNİ DEĞİŞECEK AMA...

13. gt-r

1996 Vitara Direksiyonundaki Boşluk...

Ynt: 1996 Vitara Direksiyonundaki Boşluk... benim vitarada hidrolik direksiyon iyi bir usta çok basit yapabilir ama hava filitresinin sökülmesi gerekebilir :)
  14. gt-r

Suzuki Vitarada Motor Sıcaklığı

Ynt: Suzuki Vitarada Motor Sıcaklığı teşekkür ederim :)
  15. gt-r

1996 Vitara Direksiyonundaki Boşluk...

Ynt: 1996 Vitara Direksiyonundaki Boşluk... (Bu gün aracımla avrupa yakasına geçtiğimde aracın bozuk yollarda çok fazla kendi halinde bir sola bir sağa çektiğini gördüm ve çok tedirgin oldum direksiyondaki boşluk neden kaynaklana bilir ve bu sorun nasıl giderilebilir teşekkür ederim.) o sorun...

16. gt-r

Suzuki Vitara JLX Rölanti Sensörü ?..

Ynt: Suzuki Vitara JLX Rölanti Sensörü ?.. suzuki 96 ben arabadaki karbüratörlü sistemi attırdım ve şimdi sıralı sistem taktırdım ama rolanti tutmuyor çünkü kelebek pertt
  17. gt-r

Ynt: Suzuki Vitara JLX Rölanti Sensörü ?.. 1.6 motor 5 kapı wagon
  18. gt-r

4 Adet Buji Kablosu 180 TL Olurmu ?..

Ynt: 4 Adet Buji Kablosu 180 TL Olurmu ?.. benim araba servise gittimi bitarafı oluyor bi tarafınıda bozuyorlar illaki başında kalcaksın

19. gt-r

Bir Sanat Eseri, Suzuki...

Ynt: Bir Sanat Eseri, Suzuki... gerçekten çok şahane
  20. gt-r

Ynt: Suzuki Vitara JLX Rölanti Sensörü ?.. enjeksiyonlu sistem benim arabam ve ben gittim param azdı karbüratörlü sistem taktırdım sonra arabanın gaz ve benzin ayarı tutmamaya başladı

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri