Suzuki Vitara Jlx Yan Koruma Demiri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Emir_Efe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,071
Ynt: Suzuki Vitara Jlx Yan Koruma Demiri

Umarım güzel olmuştur.
IMAGE_704.jpg

IMAGE_701.jpg

Etiketler

yerbezi' Alıntı:
Sn. Emir_Efe, emeğinize değmiş gerçekten güzel olmuş, müsait bir zamanınızda alttan bağladığınız yerin de resimlerini çekip koyarsanız sevinirim, şaseye direkt bağlıysa gerçekten sağlam olmuştur arazide aracı da korur.
Sertan kardeş kusuruma bakma henüz şase bağlantılarının fotorafını çekemedim ama en kısa zamanda eklicem.Ama sana şunu söyleyim yapmayı düşünüyorsan şase baglantı kelepçelerinden bir takım fazla yaptım sana gönderebilirim.

BENİMDE VİTARA YOLDA SU HORTUMUNU PATLATTI PAZAR GÜNÜ ALLAH TANKİ SUZUKİ SERVİSİ YANIMIZDAYDI ADAMLA ZATEN TANIŞMIŞTIK ARABAMI ONLAR YAPIYORLARDI ARABAYI YAPTILAR YENİ Bİ TANE SUZUKİ VİTARA GELDİ 2001 MODEL ADAM YENİ ALMIŞ ARABAYI YAN KORUMALARINI SERVİSTE SÖKTÜRDÜ ADAM BANA KORUMALARI İSTERSEN AL SENİN OLSUN DEDİ ZATEN BİZİM MEMLEKETTEN KAN ÇEKTİ BENDE BELEŞE FISTIK GİBİ YAN KORUMA DEMİRİNİ TAKTIM :smiley:

Emir_Efe' Alıntı:
Sertan kardeş kusuruma bakma henüz şase bağlantılarının fotorafını çekemedim ama en kısa zamanda eklicem.Ama sana şunu söyleyim yapmayı düşünüyorsan şase baglantı kelepçelerinden bir takım fazla yaptım sana gönderebilirim.

merhabalar,

bende sizin gibi yan korum yaptırmak niyetindeyim ancak şaseye nasıl bağlantı yapacağım konusunda henüz bir fikir üretemedim. Mümkün olursa şase bağlantı kelepçelerinin fotoğraflarını birkaç farklı açıdan çekip bu başlık altında gönderebilir misiniz?

Saygılar

Ali

Hem güzel hem ekonomik olmuş.emeklerinize sağlık.Bağlantı fotoğraflarını sabırsızllıkla bekliyorum.

Serkan kardeş valla ben artık modifikasyon işini bıraktım aracı acil satıyorum bu işin sonu yok bence yap yap nereye kadar artık bi son vermenin zamanı geldi bence zaten maddi sıkıntılarımda başlamaya başladı bu yüzden aracı satıyorum bundan sonra aracı alacak arkadaş benim klaldığım yerden devam eder

Emir ellerine sağlık, boynuz kulağı geçti demenin zamanı geldi artık, biz sana sorucaz bundan sonra ;)
hayırlı uğurlu olsun. Hem fonsiyonel hemde çok şık olmuş.

Offroadpassion' Alıntı:
Emir ellerine sağlık, boynuz kulağı geçti demenin zamanı geldi artık, biz sana sorucaz bundan sonra ;)
hayırlı uğurlu olsun. Hem fonsiyonel hemde çok şık olmuş.

Bu boynuzların daha çok ekmek yemesi lazım hakan abi.:smiley:)

Yok yok, siteden bakıp çok güzel uygulamalar yapan arkadaşlar var, aracını yükseltenler, eklemeler vs. yapanlar paylaşanlar...Suzuki bölümümüz giderek kütüphane gibi olmaya başladı. İleride bir takım düzenlelemeler yapıcaz, daha derli toplu tasnifli hale gelicez. Senin uygulama ve anlatımda yapım hikayeleri arasına gireceklerden ;)..Hafta sonu Şile Akçakesede görüşürüz..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR