Suzuki Vitara Bagajı İçin Mdf'den Kapak ve Lpg Tüpü Kamuflesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hidoki Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,821
Ynt: Suzuki Vitara Bagajı İçin Mdf'den Kapak ve Lpg Tüpü Kamuflesi

ben ankarada sordum simit tankların tahliyesi ortada çıkış benzin doposuna geliyor kabul etmiyorlar

Etiketler

çağlar bey merhaba, eğer lpg tüpünün yüksekliği az olsun diyorsanız benim aracıma ince uzun tank takıldı. benim aracım 3 kapılı küçücük bagajı kalmasına rağmen hala ufak tefek şeyler sığdırabiliyorum. ince uzun tankta size uygun olabilir sanırım..

suzukici arkadaşalr sizden ricam benim vitaranın koltuk döşemeleri çok kötü bana uygun bir usta adı tel.i verirmisiniz mail adresim tolgauzer@gmail.com ilginize teşekür ederim şimdiden

evet istanbul avrupa yaaksı ilginize şimdiden teşekkür ederim .)

Ellerinize sağlık güzel düşünülmüş uygulanmış bir proje.Yakın zamanda alacağım Vitara için yapacağım birşey daha çıktı :smiley: kısmetse.
Ben biraz daha geliştirmek ve işin içine güvenlik unsurlarınıda katarak bir kaç öneride bulunmak istiyorum.Aranıza yeni katılmama rağmen sıcak kanlılığınızdan destek alarak bunları söyleme ihtiyacı duyuyorum.Sizin gibi arkadaşların zarar görmesini istemem.

1. Olası bir tehlike anında LPG tankında çıkabilecek bir kaçak yada yangında müdahaleyi kolaylaştıması açısından ikinci kat için kullandığınız mdf parça bence menteşeli olmalıydı.
2. Araç içerisinde bırakılan eşya vb parçaların serbest hareket halinde olması tehlikeli sonuçlar doğurabiliyor.Yapılan testlerde arka koltukların arkasında serbest halde bırakılan bir orta büyüklükte kitap 50km/h hızla giderken ani frenleme sonucu sürücü yada yolcu bölgesine 50 kg lık bir kuvvetle ilerlemekte bu hızla gelen basit bir kitap ciddi yaralanmalara sebep olabilmektedir.
Bunun gibi olayları önlemek adına ikinci kat ile arka koltuklar arasına tavandan ve yanlardan sabitlenmiş bagaja içerdende ulaşmayı engellemeyecek şekilde bir file gergisi yapılması hem sizin hemde sevdiklerinizi korumada yardımcı olacaktır.Basit şekilde emniyet kemerlerini baklava deseni oluşturacak şekilde perçinletip bu sistemi uygulayabilirsiniz.Böylece hiç bir eşya bagaj içinden araç içine hareket edemeyecektir.

Saygılar...

İşte uygulanmış hali keşke herşey photoshop kadar kolay olsa :smiley:

indexcopy.jpg

bende kı 3 kapı fronterad abagaj sırf tup var nerede yanına kutu koymak bagaj kaput olmus durum da arka koltuk a artık cadır kutu falan koymak zor oluyor

BENDE AYNISINI YAPTIM AMA ÜSTÜNE SES SİSTEMİ YERLEŞTİRDİM HARİKA OLUYOR AMA BAGAJ KALMIYOR

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR