sellçuk' Alıntı:Slm lar haklısın hideyet abi ses yapabilir ama daha kullanışlı olur artık bizde yalıtımını iyi yaparız, yaptıklarımın hepsini görüceksiniz şuan yükseltme liftini hazırlıyorum 3parça daha oldumu tamamdır 5.5cm yükselcek inşallah.
sellçuk' Alıntı:estafurullah abi arka yayları hondanın bi modelinden uydurdum 5cm yükseltti 6mm teflondan get ilavesi ile kafamdaki yüksekliğe ulaşmış olurum ön tarafa ise yay araştırıyorum eğer bi yay uyduramazsam enson çağre get koyucam yarın akşam 2 tane yayvar onları denicem amcamın dükkanında,ön amortisör takozlarıda çıkma hazır buldum şansımaarka rotil bağlantısı ya sert teflondan parça yaptırıcam tornacıya yada sıfır maliyet olan demirden yapıcam çalıştığım serviste teflon yaparsam enaz 20,30 ytl param gidicek demir yaparsam sıfır ücret + ömürlük olur aklıma gelenler bunlar hidayet abi... kafama takılan bişey daha var ön defransiyel uzatma demirlerine civata montajı ile 4yada 5 mm kalınlığında demirden uzatma yapsam nası olur sizce kaynak kullanmıyacam demirin bi ucu orjnl def alüminyum ayağa bi ucuda defransiyele tamamıile civata montaj kaynak olmuyor çünkü orjnl ayağa ???
4 L' Alıntı:Not: resimi Hidayetin resimlerinlerinden aldım üzerinde düzenleme yaptım (copyrıght by hidoki)
Çağlar Bey, Merhaba!4 L' Alıntı:arkadaşlar Lpg bağlatmayı düşünüyorum ama zaten bagaj küçük , aşağıda çizmeye çalıştığım gibi proje var simit tank kullanıp üzerini çamurluk çıkıntılarının hizasından mdf gibi bir platformla kapatıp yüksekliği az ama düz bir bagaj zemini elde etmek istiyorum. resim her nekadar hırpalanmış oynanmış gibi gözükse de sanırım kendini ifade ediyordur. SORUM teknik olarak özellikle muayene, onay MMO şartnamesi vs gibi bürokratik sıkıntalar yaratır mı sizce ayrıca güvenlik, trafik ve benim can güvenliğim gibi yönleri ile yorumlar mısınız, proje fiili olarak % 100 uygulanabilri bir proje. değeril yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Not: resimi Hidayetin resimlerinlerinden aldım üzerinde düzenleme yaptım (copyrıght by hidoki)
![]()