Arama sonuçlarınız

1. umayice

Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ?

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ?

2. umayice

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ?
  3. umayice

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? aracımın ilk fotoğrafları

4. umayice

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? Arkadaşlar sonunda dün yani 04.03,2011 Cuma günü hayal ettiğim Suzuki vitaramıza kavuştuk. Sahibinden com'daki http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-suzuki-vitara-hasarsiz-20-000-tl-43328184/detay...
  5. umayice

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? akın61 arkadaşım teşekkür ederim katkılarından iyi dileklerinden ötürü. Kardeşim İstanbul'da araba alım işlerini o yapacak. Aracı alırken sana da bir mesaj yollarım bir gün önceden. senin ustaların tavsiyelerini de almakta fayda...

6. umayice

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? O kadar deneyimden sonra sizde artık belki ustalık olmasa da çıraklık belgesi alacak duruma gelmişsiniz. :DBilgiye ulaşmanın maliyetlerine sayalım tüm yaşanan olumsuz deneyimleri. Bu sayede benim gibi yeni deneyim kazanan...

7. umayice

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? akın61 arkadaşım verdiğin bilgiler için teşekkürler. Her halükarda bu işin matematiksel bir kesinliği yok gibi gözüküyor. Hep bir yanılma payı var galiba.
  8. umayice

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? murat 067 arkadaşım Verdiğiniz bilgiler çok faydalı oluyor benim için. Aracın boyasız, kazasız, çiziksiz, ilk sahibinden, vs. olduğu yazıyor bir çok ilanda. Fakat alım esnasında ortaya çıkıyor ki bilmem kaçıncı sahibi, bilmem kaç...
  9. umayice

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? murat067 arkadaşım, Yazdıklarını büyük üzüntüyle okudum. Başına gelenleri sanki benim ileride yaşayabileceğim şeylerin bir ön görüsü gibi okudum ve içim sızladı ve kara kara düşünmeye başladım. Bir ikinci el araç almak bu kadar mı...

10. umayice

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? Gökhan arkadaşım araç temiz midir acaba? Bir de Arman dediğiniz kişinin telefon numarası varsa bana iletir misiniz? Kadıköydeki kardeşimin tanıştığı aynı arkadaştan mı bahsediyoruz acaba tam bilemiyorum...

11. umayice

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? Gökhan arkadaşım alım gücü olarak 20bin Tl'nin üstünde düşünmüyoruz, düşünemiyoruz. Ekonomik durumlar buna müsade ediyor şimdilik. fakat tabi aksesuarlı temiz bir şey bulursak aradığım raiçte neden olmasın? :D
  12. umayice

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? Gökhan arkadaşım, özellikle yazdım herkes ders alsın diye zaten. Ayrıca sahibinden,com sitesindeki ilan hakkında da şikayette bulundum siteye, başkaları da mağdur olmasın diye. Kadıköydeki suzuki bayisiyle bağlantı kurulmuş durumda...

13. umayice

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? Arkadaşlar tüm cevap yazan arkadaşlara tekrar teşekkürler. Bugün itibariyle forumda linkini verdiğim 19 bin tl'lik 1998 model suzuki vitara alma hayallerim hüsranla sonuçlandı. Başından beri sizlerle suzuki vitara maceramı...
  14. umayice

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? Her zaman beklerim, bir mesaj atmanız yeterli geleceğiniz zaman. hatta inşallah ben vitaramla karşılarım sizi görüşmek dileğiyle, sağlıcakla kalın.
  15. umayice

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? Merhabalar selimsani arkadaşım daha önce de aynı ustayı tavsiye etmiştiniz. Serkan Usta Ümraniye Oto Sanayi Özcanlar Sitesi Tel : 0532 563 83 67 yukarıdaki bilgiler doğrudur değil mi? Kardeşim yarın bu ustayı arayıp bağlantıya...

16. umayice

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? Arkadaşlar sonunda vitaramı kısmet olursa alacağım. Bu perşembe günü araç sahibiyle görüşüp aracı servise göstereceğiz. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-benzersiz-cok-temiz-vitara-33277431/detay...
  17. umayice

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? Göhan5234 arkadaşım 3 Kapılıların bagahı şu haliyle bile gayet yeterli gözüktü gözüme. Ki beş kapılılarda daha geniş olacak. Yolladığın fotolar içime bir su serpti. Çok teşekkür ederim. Kara bulutlar dağıldı şu an itibariyle. Ben...
  18. umayice

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? Gökhan5234 arkadaşım baktığım araç 5 kapılıydı. Bir ara fırsat bulursanız port bagajın resimlerini yollarsanız makbule geçecek. Bir de aracınızın bagajının resimleri varsa imkan dahlilndeyse ve zahmet olmazsa onu da yollarsanız çok...

19. umayice

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? Gökhan arkadaşım ben şimdiye kadar vitaralara hep internet üzerinden baktığım için geçen gün tesadüfen yolda park etmiş bir vitara görünce eşimle yanına gidip inceleme fırsatım oldu.Bagajın fotoğraflarda gözüktüğünden çok çok küçük...
  20. umayice

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? Thracian arkadaşım verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. İnternetten girip araç(defender) hakkındaki bazı fotoğraflara ve videolara baktım. Gerçekten saydığınız özellikler açısından iyi bir araç olduğunu gördüm. Fakat araç çok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR