Arama sonuçlarınız

1. keçelikalem

Kişisel Galeri (mountaineer16 - kızım nehir)

Ynt: kızım nehir maşaallah, subhanallah... Allah hayırlı ömürler nasip etsin ;D

2. keçelikalem

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi elinize sağlık, mükemmel bir araç yapmışsınız. günlerden beri takip ediyorum, sesini duyacağım ilk günü bekledim mesaj yazmak için. gerçekten muhteşem bir sesi var. videolarda çok net çıkmadığı halde etkileyici. bu araçla ormanda falan gezinmeyin derim...
  3. keçelikalem

Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları

Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları serdar bey, öncelikle aracınızı güle güle kullanın. gerçekten sarı-siyah uyumu çok yakışmış unimoga. kasanın üzerindeki tente uygulaması da çok farklı. elinizde tente kapalı iken (yani aşağıya indirilmiş şekilde) çekilmiş fotoları varsa bizimle...

4. keçelikalem

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri çok teşekkür ederim, verdiğiniz bilgiler için. o zaman ihaleyi beklemek en doğrusu....
  5. keçelikalem

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri arkadaşlar, seymenlerde pikap defender varmı acaba? parakende satıştan almak istiyoruz bir tane. bilgisi olanlar paylaşırlarsa sevinirim...ekrem

6. keçelikalem

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri yukarıdaki resimleri görünce gerçekten ağlayasım geldi... kardeşim hurdasan bu araçları ton hesabı satacağına tek tek kilo işi satsaydı olmazmıydı??? alırdık 3 tane, 1 tane çıkarmaya çalışırdık... arta kalan yine giderdi hurdacıya. 25 şubat 2011 de bi...

7. keçelikalem

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. resimler çizim olduğu için pek anlaşılır değil... sizin uygulamanızı merakla bekliycem... gerçek fotoğraflar her zaman daha açıklayıcı oluyor... kolaylıklar diliyorum...
  8. keçelikalem

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. bende tam bu basamakları kastetmiştim... araca montajı hakkında bilginiz varmı ? kapı ile bağlantılı çalışıyo anladığım kadarıyla... aracın taban sacında herhangi bir delme-kesme işlemi gerekiyor mu???
  9. keçelikalem

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. merhaba göktuğ bey... sitede, onlarca defender toplanmış, hala da toplanmakta. birçoğunu da sindire sindire inceledim, okudum... diğer abiler alınmasınlar ama, sizin defender bir başka etkiledi beni. nedenini tam olarak bilmiyorum ama, başka bir hava olduğu...

10. keçelikalem

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... insanların ölümleri sonrasında iyilikleri ile anılmaları ne kadar güzel... yardımsever abimize Allah rahmet eylesin...

11. keçelikalem

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. merhaba göktuğ bey... aracınızı gayet güzel toplamışsınız. güle güle kullanın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri