Arama sonuçlarınız

1. sdurdu

Hastalık Bulaştı...

Ynt: Hastalık Bulaştı... aksilik olmuş kusura bakma akşama kadar çeker yollamaya çalısırım syg.

2. sdurdu

Hastalık Bulaştı...

Ynt: Hastalık Bulaştı... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=95359.0 eklemeyi unutmusum özür dilerim syg.
  3. sdurdu

Hastalık Bulaştı...

Ynt: Hastalık Bulaştı... aşağıdaki ilanı inceleyebilirsin suan yurur durumda üstelik hergun gun içinde işden eve evden balığa gece gunduz üstelik satma nedenim evdekiler ısınamadı bu bir ikincisi artık bıraz da evde durmak istiyorum her akşam balık kamp yoruldum pompa enj. ler yeni...

4. sdurdu

Defender Sahibiyim Artık :)

Ynt: Defender Sahibiyim Artık :) hayırlı olsun guzel gunlerde çamurun bol usta sıkıntın az olsun (amin)
  5. sdurdu

satılık defender 110 :(

Ynt: satılık defender 110 :( artık yolsuzun da cıkmada olsa bir motoru var bu akşam montaj baslıyorum motoru bulmamda yardımcı olan bager kardeşlerden zafer bager e ayrıca teşekkür ederim

6. sdurdu

Ynt: satılık defender 110 :( takdir sizlerin syg.

7. sdurdu

Ynt: satılık defender 110 :( 10.000 tl olarak olarak düşünüyorum yanlış anlaşımazsa mke de 7 ila 7.5 arası başlıyor yuru durmda olanları yani bence uygun tabii takdir sizlerin syg.
  8. sdurdu

Ynt: satılık defender 110 :( tabi insan üzülüyor bildiklerini de yazmaya unutuyor bu tüp durumda arac dizel fiyat konusu da tabii aklımdan geçen fiyat var aslında ama hani burada sizlerinde desteği ile olabilecek bir fiyat oluşturalım istedim
  9. sdurdu

bir türlü toplamayı basaramadığım üstelik birde yatak sardığım defenderimi (yolsuz u) satmaya karar verdim arkadaşalar bu aracı alırken projelik düşünebilirsiniz ruhsatı yeni çıktı muaynesi 2 yıllıktır motoru yok (satmaya bu yuzden karar verdim) ne zaman motor bulup yola cıksam bir yerden geri...

10. sdurdu

satılık defender 110

Ynt: satılık defender 110 6+1 düşünürseniz arayabilirsiniz 534376369 sinan durdu

11. sdurdu

SATILIK 2500 cc DEFENDER MOTOR

Ynt: SATILIK 2500 cc DEFENDER MOTOR ben ilgilenebilirim direk irtibata geçebilirsek çok daha iyi olur sinan durdu 533 437 63 69 syg.
  12. sdurdu

defender a bir bd 30 motor uyglaması daha

Ynt: defender a bir bd 30 motor uyglaması daha motor işçiliği bager kardeşler yapıyor motoru alırken noterde arac satışı yapar gıbı satış olacak sonrası daha da kolay plan proje muayne yeni ruhsatlar ve işlemler biter ama önemli olan NOTER SATIŞLI Motor syg.

13. sdurdu

defender a bir bd 30 motor uyglaması daha

Ynt: defender a bir bd 30 motor uyglaması daha uygulamalı resimleri neler ile karşılaştınız montaş sırasında bilgilendirirmisiniz aynı aşamadan bizde geçeçeğiz inşallah motoru dün bulduk 10 gune hazır hale gelecek
  14. sdurdu

Çıplak Defender

Ynt: Çıplak Defender bende de bir defender 110 bir türlü gülerek binemedim hep beraber değerlendirelim olmazmı:)
  15. sdurdu

Defender'a Nissan BD30 Motor işleten?

Ynt: Defender'a Nissan BD30 Motor işleten? abi 533 437 63 69 yardımcı olunur diye düşünüyorum :)

16. sdurdu

FAZLA PARÇA DEĞİŞİMİ...

Ynt: FAZLA PARÇA DEĞİŞİMİ... merhaba düzceden sinan ben ön dodoiklere talip olabilrim bende 1 tane muhafaza vardı onuda tel ile görüştük olursa pazartesi kargo yapacam saygılarımla
  17. sdurdu

Defender aıyorumm

Ynt: Defender aıyorumm sahibinden.com da Görür oto Düzce diye aratırsan bende 2 adet 4x4 var yardımcu olurum birtanede toplama aşamasında olan istersen onda da yardımcı olurum saygılarımla
  18. sdurdu

Land Rover Defender 110 satın alınır.!

Ynt: Land Rover Defender 110 satın alınır.! bu arada aracımı satmak istememin sebebi ağustos ayından bu gune daha kaportası bitmedi ilk bir adi ustaya denk düştüm sonra aldım bir süre ewin önünde kaldı dad yeni birine verdim nasip bakalım bu ne der

19. sdurdu

Land Rover Defender 110 satın alınır.!

Ynt: Land Rover Defender 110 satın alınır.! ewet aracım 110 sw 5 kapı tel ile görüşürüz fiyatı saygılarımla
  20. sdurdu

Land Rover Defender katalog

Ynt: Land Rover Defender katalog pardon s_durdu@hotmail.com

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki