satılık defender 110 :(

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sdurdu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,471

sdurdu

Ana Kamp
bir türlü toplamayı basaramadığım üstelik birde yatak sardığım defenderimi (yolsuz u) satmaya karar verdim
arkadaşalar bu aracı alırken projelik düşünebilirsiniz
ruhsatı yeni çıktı muaynesi 2 yıllıktır
motoru yok (satmaya bu yuzden karar verdim)
ne zaman motor bulup yola cıksam bir yerden geri dönüyorum baktım motor koyamayacam defender sevdamı ertelemeye karar verdim.
Sinan Durdu
533 437 63 69
syg

Yeni Resim.JPG

Yeni Resim1.JPG

Yeni Resim2.JPG

Yeni Resim3.JPG

Yeni Resim4.JPG

Etiketler
Ynt: satılık defender 110 :(

hayırlı satışlar ama araçla ilgili bilgiler eksik sanırım. fiyat ve motor durumu dizel mi benzinlimi ben dizel olduğunu görüyorum ve biliyorum da sizin ağzınızdan duysun arkadaşlarımız.

tabi insan üzülüyor bildiklerini de yazmaya unutuyor bu tüp durumda
arac dizel fiyat konusu da tabii aklımdan geçen fiyat var aslında ama hani burada sizlerinde desteği ile olabilecek bir fiyat oluşturalım istedim

10.000 tl olarak olarak düşünüyorum
yanlış anlaşımazsa mke de 7 ila 7.5 arası başlıyor yuru durmda olanları yani bence uygun
tabii takdir sizlerin
syg.

10.000 tl bır haylı fazla bır rakam araca bakınca motor yok ıc doseme yok torpdio yok yurur ne durumda bılmıyoruz ama tabıkı bu benım dusuncem yanlıs anlamayın. Gecenlerde vardı saglık kurumdan cıkma bır arac 90 model onunda motoru yoktu doseme yoktu felan 4.500 tl ye sahıbınden.com'da satısta ıdı . ( bu benım dusuncem )

artık yolsuzun da cıkmada olsa bir motoru var
bu akşam montaj baslıyorum
motoru bulmamda yardımcı olan bager kardeşlerden zafer bager e ayrıca teşekkür ederim

sdurdu' Alıntı:
artık yolsuzun da cıkmada olsa bir motoru var
bu akşam montaj baslıyorum
motoru bulmamda yardımcı olan bager kardeşlerden zafer bager e ayrıca teşekkür ederim

Nedemek Sinan herzaman yardıma hazırız

İnşallah motor iyi çıkar hayırlısıyla yürütürsün

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR