Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Subaru Forester 5 Cm Yükseltme Uygulaması Resimli
Ben size yardımcı olmayı çok isterdim ancak takozları yaptırırken bazı sıkıntılar yaşadım ve fiyat normalde çok daha fazla çıkıyormuş. Tekrar yaptırmaya kalktığımda aynı fiyatı alamicam ve başka yer de bilmiyorum. Üzgünüm... Ama bu işin...
Ynt: Satılık W460 G230
Arkadaşlar,
Aracı bir bilene gösterdik ve fabrika çıkışı kilitsiz olduğunu söyledi. Düğmelerin yerindeki kapaklar orijinal olabilir.
Ayrıca, aracın fiyatını 22.500 TL'ye kadar indirdik. Artık kıymetini bilecek birine bir an ömce satılsın istiyoruz çünkü araç kapalı...
Ynt: Satılık W460 G230
Teşekkürler sağolun.
Valla üzerinde kilit var mı yok mu bilmiyorum. Teknik özellik bakımından fabrikadan çıktığı gibi duruyor. Araca çok hakim olmadığım için kilidinden emin değilim.
Selamlar,
86 Model ve orijinal 103 bin km'de, düz vites, beyaz renk. Resimleri yakında yükleyeceğim. 1 kere boya görmüş, kazası hiç yok. 30.500 TL'den satılıktır.
Lastikler çok iyi durumda, kış lastiği var üzerinde.
Elektrikli ön camlar, alarm, merkezi kilit ve güzel bir teybi var. Arkada çeki...
Ynt: Mercedes G-class Yedek Parça Paylaşımı
Üzüldüm. Neyse sağlık olsun. Eğer başka bir tane olursa haber ederseniz sevinirim.
Yardımınız için teşekkürler.
Ynt: Subaru Forester 5 Cm Yükseltme Uygulaması Resimli
Merhabalar,
Hala özel mesaj gönderemiyorum, yeterli mesaj sayısına ulaşmamışım. Ama iyi haberlerim var. Aracı yükselttim. :)
Resimlerini ekledim.
Önleri 2 cm, arkaları 5 cm yükselttim ve yükseklik dengesi bence çok güzel oldu. Yol...
Özellikle 717.439 tercih ediyoruz çünkü oranları tam istediğimiz gibi. 1. Vites dişlisi en büyük ama son sürati en yüksek olan şanzımanı istiyoruz. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Ynt: G'ler İçin Parça Temini
Hüseyin bey selamlar,
Bana 717.439 getrag 5 ileri manuel şanzıman lazım. Elinizde var mı? Yoksa temin edebilir misiniz? Fiyat ne olur?
Teşekkürler, saygılar.
Merhabalar,
W460 aracımız için 717.439 getrag manuel 5 ileri şanzıman arıyoruz. Üzerindeki 4 ileri manuel şanzıman da satılık olacak.
717.439 Getrag için yardımcı olabilecek var mı acaba?
Teşekkürler.
Ynt: Mercedes G Class Şanzıman
Hakan Bey, son bir soru.
Bahsettiğimiz şanzımanların hepsi arazi vitesini de içinde bulunduruyor değil mi?
Ayrıca, 5 ileri manuel yaparsak diff.lerle oynamaya gerek kalmayacak mı? Yani oran hatası, kasma vs gibi bir problem olmaz mı? Veya sadece transfer kutusu...
Hakan Bey, çok teşekkürler.
Evet, düz arabayı otomatik yapmanın bir sürü teferruatı var haklısınız. Yürüyen aksam dışında kabinde de değişiklik yapmamız lazım tabi. Vites kolu, pedallar vs... Mesela çıkma vites kolu bulmak da bir mesele. Artı tabi fiyatı..
Bu...
Hakan Bey, bizim aracın VIN numarası WDB46023017049059. Üzerindeki şanzıman, diferansiyel dişli oranları nedir acaba?
Bir Alman sitesinde ikinci el 722.112 buldum ve işimi görecekse almak istiyorum. Peki aracın orijinalinde kullanılan 720.1 ile kıyaslandığında...
Hakan Bey tekrar merhaba.
722.112 Otomatik şanzımanı taktığımızda, vites oranı 3,98-1 olduğu için son sürat değişmeyecek mi?
Ayrıca; diferansiyel oranıyla oynayarak son dişli oranını uzatmak mümkün müdür?
Biz bu araçla çok zor arazi şartlarına girmeyi...