G'ler İçin Parça Temini

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hus55 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,404

Etiketler
Ynt: G'ler İçin Parça Temini

1 adet hidrolik dumen kutusu. [460 icin. sag direksiyon'dan cikma.]
2 adet takviye kutusu.
2 adet kisa shaft.[takviyeden sanzimana baglanan]
1 adet on shaft.
1 adet arka shaft uzun sase icin.
2 on kapi
1 bonnet.
3 adet on fren balatasi.
2 adet fren servosu.
bushlari iyi durumda on ve arka torsion kollari [sase'den dingillere baglanan kollar.
2 adet kilometre saati
2 adet on kapi dosemesi [84 model kucuk gri kareli]

1 adet 606a motor. [cok temiz durumda. klima pompasi dahil tum aksamlar tamam.

selamlar huseyin

Arkadaşlar,

300GE den çıkma hasarsız 4 adet orijinal mercedes 18" jant ve üzerinde Kumho 255x60x18 lastiğim var.
Lastik diş derinliği 7,6 mm.

yerlerine cooper stt leri takdığımdan dolayı satılıktır.

İlgilenen olursa tel : 532 485 71 95

Doğan

86 model mercedes G 230
warn vinç ve telsiz
insa turbo sahara lastikler
atiker 140 kwa LPG sistem
ilave takılmamış
komple kilitli ön diferansiyel
komple kilitli arka diferansiyel
hidrolik direksiyon kutusu pompası vs
göğüs ile alakalı bir kaç parça

hepsi pazarlıksız 15 bin... ilginize..

slm husseyın 55 herhalde istanbuldasın birde telini verirsen yakında istanbula gelicem çayını içmeye gelirim burda hiçbirşekilde yardım bulamadım çünkü bu sıte çok az ziyaret ediliyor telim aşağıdakı mesajımda var kolay gelsın

elimde 2 adet 5 vites original 300GD icin getrag sanziman var elimde. [79-90 mdl w460 g serisi icin]

bana ulasmak isteyen varsa 0533 870 8611.

[not, bu sanzim modeli cok ender bulunur. mevcut 4 vites sanziman kullanan G sahipleri icin cok faydali upgrade]

saygilar huseyin kurtbas

Hüseyin bey selamlar,
Bana 717.439 getrag 5 ileri manuel şanzıman lazım. Elinizde var mı? Yoksa temin edebilir misiniz? Fiyat ne olur?
Teşekkürler, saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR