Arama sonuçlarınız

1. elifsia

ÜSKÜP'Ü GÖRMEK OHRİD'Yİ YAŞAMAK

Ynt: ÜSKÜP'Ü GÖRMEK OHRİD'Yİ YAŞAMAK teşekkürler yazı için. Beni yazın ki balkan seyahati fikri için daha da hızlandırdı. araba kiralayıp 4-5 ülke düşünüyorum. Bide rehber konusunda fikrini soracağım. Rehberle buluştuğunu yazmışsın. Gitmeden mi ayarlamıştın? Ben rehberi planlamamıştımda o...

2. elifsia

Trabzon - Rize - Artvin - Batum(Gürcistan)

Ynt: Trabzon - Rize - Artvin - Batum(Gürcistan) Ben de gençlik spor il müdürlüğünün düzenlediği bir kampta kalmıştım trabzonda. Sultan murat yaylası. Zigana demişlerdi ilk başta ama sonra terör şüphesiyle değiştirdiler. Bulutların üstünde olmak müthiş bir şeydi. Karadeniz insanıyla,doğasıyla...
  3. elifsia

Hangi Çantayı Almalıyım?

Ynt: Hangi Çantayı Almalıyım? Yardımınıza ihtiyacım var,yurtdışı seyahatleri için rahat bir çantaya ihtiyacım var. Ama bu konuda pek bir fikrim yok. Sadece geçende bir gazetede seyahat içinse ortasında boydan boya fermuar olmasının iyi olacağını okudum. Bir de kadınlar için ideal kapasite nedir...

4. elifsia

Likya Yolu Hakkında Son Haberler

Ynt: Likya Yolu Hakkında Son Haberler Evet bütün söylediklerinde haklısın. Ben Likya yolunun az bir kısmını yürüdüm sadece ama yürüdüğüm yollarda bile gördüğüm kadarıyla taşların üzerinde ki işaretler ya silinmeye yüz tumuş ya da farklı yerlere taşınmış. Sanırım bir kaç yıl önce garanti...
  5. elifsia

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Çok teşekkürler,denemek istiyorum bana uygun olan bir etkinliğinize katılmak isterim telefonu aldım.

6. elifsia

Paraşüt Eğitimi

Ynt: Paraşüt Eğitimi Ben bu yaz için THK serbest paraşüt eğitimine başvurdum,büyük bir heyecanla bekliyorum. Ancak kafamı kurcalayan bir şey var. Bu bahsettiğimiz spor kondüsyon testi hakkında biraz daha bilgi verebilir misiniz? Ne kadar bir kondüsyondan bahsediyoruz??

7. elifsia

Likya Yolu Hakkında Son Haberler

Ynt: Likya Yolu Hakkında Son Haberler Likya yolunun bazı kısımlarında kapanmış patikalar var biz de Kumluca'dan bir grup bununla ilgili Avrupa Birliği proje teklifinde bulunduk ulusal ajansa. 7 farklı ülkeden partnerlerimiz var,her ülkeden 5 kişi katılımcı olacak. Eğer kabul edilirse belli bir...
  8. elifsia

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
  9. elifsia

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Merhabalar,isteğim çokmu komik olacak bilmiyorum ama offroad için uygun aracı olmayıpta denemek isteyenler için etkinlikleriniz olmuyo mu:))

10. elifsia

Likya Yolu Yol Arkadaşı

Ynt: Likya Yolu Yol Arkadaşı Arkadaşlar merhaba,Kumluca'da Zirve dağcılığın Kumluca temsilciliği var. Ve her haftasonu değişik parkurlar yürünüyor. Cumartesi ve Pazar günleri . Likya yolu 15-20-30 km'lik parkurlar halinde yürünüyor. Kumlucadan minibüs tutup başlıyoruz yürüyüşe katılmak isteyen...

11. elifsia

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese merhaba, Dünyayı gezip görmek en büyük tutkum. Bu siteyle de kendime bir gezi güzergahi çizerken yardım almak amacıyla tanıştım. Paylaşımlar çok değerli. Hatta burda yazılan olumlu yorumlar sayesinde yazın serbest paraşütü denicem:)) Görüşmek üzere!
  12. elifsia

Serbest Atlayış

Ynt: Serbest Atlayış Ben de geçen hafta antalya/thk'ya giderek formları aldım,orda bir hocayla karşılaştım, acaba ilk tandem mi yapsam dedim. o da bana tandem yapmanın belediye otobüsüne binmekten hiç bir farkı yok,otobüsünün şöförü sen olmalısın dedi. Ben hemen gaza geldim tabi,inşallah...

13. elifsia

Gezenbilir Antalya Grubu

Ynt: Gezenbilir Antalya Grubu Elif SOYDAN Meltem/Kumluca/Antalya İngilizce öğretmeni İlgi alanları: yürüyüş,doğa,yurtdışı gezileri Arkadaşlar merhaba,balkanlara kendi arabamla çıkacağım bir gezi planı yapmak istiyorum,siteyide bu vasıtayla gördüm. Daha önce düzenlediğiniz aktiviteler var mı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri