Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Günaydın sizede hayırlı cumalar bu arada 18 mart Çanakkale zaferi ve şehitlerini anma günü kutlu olsun bu Vatanı bize emanet eden şehitlerimizede Allah'tan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun.
Yeni aramıza katılan arkadaşlara hoşgeldiniz der Çanakkale zaferimizi kutlarım. Şehitlerimizin ruhu şad olsun. Allah bir daha kurtuluş savaş vermek zorunda bırakmasın bizleri.
selamlar herkese, adım kenan..öğrenci ve müzisyenim. ciddi bir off road maceram olmadı şimdiye kadar. seneler önce 94 model vitara ile bir kaç tehlikeli denemeler yaptım o kadar =). şu dönemde ise arabamı verip 94 5.2 grand cherokee aldım..yüksekten gitmeyi özledim..aracı tanıma aşamasında sayılırım henüz. herkese sağlıklı huzurlu günler!
Merhaba ben Ankara da yaşıyorum.
İnşaat işleri ile uğraşıyorum,mümkün olduğu kadar gezilere katılmak isterim.
G.Cheeroke aracım var yavaş yavaş modifiye işlerine de girmek istiyorum,görüşmek üzere
Temmuz 2010 dan beri üyeyim ama ancak kendim hakkında yazıyorum.
Bir ekonomi dergisinin sayfa sekreterliğini yapıyorum.
Bisiklet ve dalış ile ilgileniyorum.
2 aylık 87 benzinli bir Defender sahibiyim.
44 yaşındayım.
Herkese merhaba,
Dünyayı gezip görmek en büyük tutkum. Bu siteyle de kendime bir gezi güzergahi çizerken yardım almak amacıyla tanıştım. Paylaşımlar çok değerli. Hatta burda yazılan olumlu yorumlar sayesinde yazın serbest paraşütü denicem)
Görüşmek üzere!