Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,229,352

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

ismim Nuri, 50 yaşındayım , istanbulda ikamet ediyorum , VW bir kamp-karavan aracım var doga ve gezi tutkunuyum, özel bir şirkette yönetici olarak çalışıyorum.

Etiketler

osmanbey' Alıntı:
Merhaba ben Ankara da yaşıyorum.
İnşaat işleri ile uğraşıyorum,mümkün olduğu kadar gezilere katılmak isterim.
G.Cheeroke aracım var yavaş yavaş modifiye işlerine de girmek istiyorum,görüşmek üzere ;)

hoşgeldiniz aramıza

Adım Sinan. 55 yaşında, emekli olmasına rağmen hala çalışmakta olan biriyim. Bu güzel ortamda ben de bulunmalıyım diye düşündüm. Güzel cümlelerinizi okumak bile yeter.

merhaba arkadaşlarben şeref usta bir askeri kuruluştan emekliyim arazili araç uzmanıyım kendi çapımda.ben diğer emekliler gibi yatamadım ben doğayı ve doğa severleri çok severim onun için arazili araç toplayan arkadşlara elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum ayrıca ben bu formu beğendim benim konumla ilgilenen herkese çok teşekkür ediyorum özellikle nadir beye konuya titizlikle baktığı için teşekkür ediyorum hoşça kalın.

Herkese merhaba..... Herkese iyi geziler, sağlıklı günler.....

Merhaba ben uğurcan adana dan 18 yaşındayım henüz araç sahibi olamasam da sizlerin ruhuna sahibim off road ve bisikletle ilgili konular daha çok tercih alanım, fakat kampçılık doğa ve hayvan sevgimiz ortak paydamız, hepinize sevgiler saygılar.

merhaba murat bey, kims ekimseyi üzmesin, dünyada üzülücek çok şey var çünkü dimi :smiley:))

merhaba coşkun canlıoğlu arkadaşım bende antalyada ikametediyorum tel. im 0505 524 49 05 görüşelim sana yardımcı olmaya çalışırım. hoşça kal. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR