Arama sonuçlarınız

1. sefer67

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) zonguldak merkezdeyim pazar günü bir etkinlik planlıyoruz gelebilirseniz tanışabiliriz

2. sefer67

Daihatsu Feroza Teknik Yardım

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım mitsubishi canter ön amortisörüyle aynıdır ferozaların arka amortisörleri
  3. sefer67

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

4. sefer67

Gezenbilir Zonguldak Grubu

Ynt: Gezenbilir Zonguldak Grubu Herkese merhabalar neden bizim sayfamızda bir hareket yok biraz sohbet açalım konular genişlesin.
  5. sefer67

feroza yedek parça

Ynt: feroza yedek parça suziki vitarayla aynı makaslara sahip diye biliyorum ben ortamakası kırdığım zmn vitara diye takmışlardı

6. sefer67

Feroza Vinç Tampon Montajı

Ynt: Feroza Vinç Tampon Montajı merhabalar evet ya satılığa çıkardım fakat isteksiz koydum işte öyle resim bile koymadım ssatasımdaaa yookk satasımda vr yeni model bişeyler düşünüyorum kararsız kaldım aslında adpazarında inşallah buluşuruz görüşmek dileğiyle ...

7. sefer67

Daihatsu Diff Lock

Ynt: Daihatsu Diff Lock selam arkadaşlar bende uzun zaman araştırdım defransiyel kilidin pek ççok sitede var olduğunu buldum fakat tabiki irtibata geçemedim en yakında bulduğum yer almanyadaydı diflock üreten bir firmada buldum ve birde feroza ile ilgili bir yazı okumuştum yabancı bir formda...
  8. sefer67

Feroza Vinç Tampon Montajı

Ynt: Feroza Vinç Tampon Montajı cemal abi tampon çok yakışmış vallaha benim arabada öyle durmuyordu bide lastik zevklerimiz aynı sen at/694 kullanıyorsun bende 693 ama seneye geçecem 694 de bu arada unutmadan adapazarına gelecekmisin ekim ayında görüşmek istermi sizinle hatta bütün...
  9. sefer67

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... tüvden geçti fakat ben tampona yapıştıma sinyal lambası takmıştım bi sorunda olmadı bilmiyorum başka biyerde sorun çıkarmı

10. sefer67

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... çok kullandım sağlam bir tampon :)

11. sefer67

Ankara - Işık Dağı Kamp Programı Duyurusu (6-7-8 Ağustos 2010)

Ynt: Ankara - Işık Dağı Kamp Programı Duyurusu (6-7-8 Ağustos 2010) ışık dağı mükemmel güzel gezi olacak size iyi eğenceler
  12. sefer67

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Feroza Vinç İçin Hazırlanmış Özel Tampon

13. sefer67

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... tabiki ağır fakat avantajıda var dezavantajıda var avantaj küçük çaplı kazalarda sizin aracınıza hiçbirşe olmuyor fakat büyük bir kaza yaparsanız ozmn tamponun bağlandığı bölümler eziliyor tampona bişe olmadığı için ama arabaya hiçbir ağırlığıda yoktur bu arada...
  14. sefer67

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... http://videos.streetfire.net/video/mvi4279avi_2041034.htm
  15. sefer67

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... 350 tlyi buldu. Ben benim tmponu satacam vincim arzalandı söktüm dahada takmam

16. sefer67

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Bunlarda kar manzaraları alttaki resimda nissan patrol var 3.1 6silindir battığı yerden kim kurtarıyor tabiki 1.6 4 silindir feroza :)
  17. sefer67

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... kendim yaptırdım uzak olmak önemli değil yapalım bir organizasyon ortak bir noktada güzel olur
  18. sefer67

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... http://www.dailymotion.com/video/xc8y7y_tuncay-ve-sefer-drift-shoow_auto?start=126#from=embed

19. sefer67

Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? amin
  20. sefer67

Neden Feroza ?

Ynt: Neden Feroza ? ben şarj dinomosuyla direksiyon pompası aldım on numara

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız