Feroza Vinç Tampon Montajı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huntercemal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,821
Ynt: Feroza Vinç Tampon Montajı

Cemal baskanim,

Harikasin ;) son gorusmemizde vincten bahsetmediydin supriz oldu walla ;D masallah diyelim nazar degmesin.
ee artik arkadaslarimiz dedigi gibi korkulacak bir durum yok ( traktor maktor hayatimizda yok artik ) Artik CEMAL baskan var ;D ;D
cok yasa emi baskan .
Kucuk Bir NOT : baskanim Mesut beyin de dedigi gibi on sinyalleri ihmal etme. cok yakismis gule gule kullan.

Ersan beycim, Klonlama isi baya ilgimi cekti , birde tepeye senin sepetten offff diyom.

Sevgilerimle

Tge.

Etiketler

kardeşim turgut sanırım sıra sende sende tak şu vinçi tam takım olalım ne dersin.

Salih abi,

Evet haklisin gerci bu işler sirayla degil bence parayla oluyor ;D ;D ;D
kismetse siz degerli abilerimle gecici bir sure ortanizda eslik ederim diye dusunuyorum.Eee onde salih abim arkamda Cemal baskan ve Ersanim ( Vincli araclar olarak ) karada kolay kolay kalmak yok bana :D ;D ;) ;) iyiki varsiniz beee ( Vincli FEROZA lar )

yuksek saygilarimla ve sevgilerimle

Tge

Cemal abi kaportada resimler vinçler falan hayırdır sen bu ferozaya giderek daha çok bağlanıyorsun . Hayırlı olsun çok güzel olmuş

kaptan' Alıntı:
Cemal abi kaportada resimler vinçler falan hayırdır sen bu ferozaya giderek daha çok bağlanıyorsun . Hayırlı olsun çok güzel olmuş

Alicim gerçekten iyice bağlanmaya başladım :smiley: ama en kısa zamandada Allah senide kurtarsın ben kurtuldum çok mutluyum :smiley::smiley:
Bu arada hiç görüşemez oldukinşallah en kısa zamanda görüşürüz.

Cemal bey;
Hiç Lada Niva kullanmadım.
Ama ilk başlayanların -ucuz seçenek... hep tercih ettigi bir arazi aracıdır.Mutlaka beklenen konforda degil.Tanıdıklarımdan ise...lada bir başka araç..çamurda camuş gibi gidiyor ;D ;D ;D dediler.

huntercemal' Alıntı:
Aracıma yeni tampon ve vinç montajını yaptım değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Uploaded with ImageShack.us

cemal abi tampon çok yakışmış vallaha benim arabada öyle durmuyordu bide lastik zevklerimiz aynı sen at/694 kullanıyorsun bende 693 ama seneye geçecem 694 de bu arada unutmadan adapazarına gelecekmisin ekim ayında görüşmek istermi sizinle hatta bütün ferozacılar orada buluşmak isterim

Sefer çok teşekkür ederim.Lastik olayına gelince bunlar benim yazlık papuçlar 1 ay içinde federal mt leri takarım aracıma :smiley:
Malum bizim av sezonu açıldı Ramazan ve sıcaklar dolayısı ile sezon açılışını bayrama bıraktım.Bayramda Adapazarı taraflarında avda olucam ama ekim ayında durum ne gösterir bilemem,kısmet diyelim.

Sefer bey merhaba,

İnşallah Ekim ayında Sakarya taraflarında buluşuruz.
Sakarya grubu ile (Hakan,Bircan,Zeki,Serkan.....) uygun zamanda etkinlikte buluşuruz..
Bu arada sanki aracını satılıga çıkartmışsın gibi ilan gözüme ilişti bir ara ..

merhabalar evet ya satılığa çıkardım fakat isteksiz koydum işte öyle resim bile koymadım ssatasımdaaa yookk satasımda vr yeni model bişeyler düşünüyorum kararsız kaldım aslında adpazarında inşallah buluşuruz görüşmek dileğiyle ...

Merhabalar,

FEROZA oyle kolay kolay verilecek ( satilacak ) bir arac degildir. Bir kere alistin mi performansina off diyom.
ama yine cok tuhaftir ki Feroza e ve Tekne ayni genleri tasimakta.İste ben bunu cok seviyorummm.

sevgilerimle

Tge

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR