Arama sonuçlarınız

1. hasandivriği

Lada Niva

Ynt: Lada Niva merhabalar.benimkilerde çıtır çıtır kırılıyor .ne kadar kalitesiz malzemeden yapmışlar.umarım iyisi varsa bulursunuz

2. hasandivriği

Niva Da Tadilat

Ynt: Niva Da Tadilat çok teşekkür ederim .yeni planlarım için beni cesaretlendiriyorsunuz.
  3. hasandivriği

Çeki Demiri Hakkında

Ynt: Çeki Demiri Hakkında merhabalar sayın 'yengeç' .ben bu işlemi 5-6 ay önce yaptırdım. çeki demiri ve işçilik hariç diğer masraflar 1000 tl civarı tutuyor.çeki demirini taktırınca hemen işletmelisiniz bir kazaya karışırsanız suçlu duruma düşersiniz. proje konusunda benim işi yapan...

4. hasandivriği

zj ile lada takasi :)

Ynt: Zj İle Lada Takasi :) merhaba Oğuzhan bey .bence temiz bir niva hem şehirde, özellikle de arazide iş görüyor .konfor için ses ve ısı yalıtımı yapılabiliyor . bende 2011 var çok memmunum tavsiye ederim.
  5. hasandivriği

Hayat Gezince Güzel-9-

Ynt: Hayat Gezince Güzel-9- mesut bey ;şehri terk edebilmek ve doğayla kucaklaşmak adına çok güzel bir gezi . sizinle ortak yanlarımız var . ben de sivas-divriği depoda makinistim ayrıca motorsikletim vardı. sattım , çok güzel geziler yapmıştım . selamlar..

6. hasandivriği

Lada Niva Yağ Tavsiyesi

Ynt: Lada Niva Yağ Tavsiyesi merhabalar SerCan bey .nivanız hayırlı olsun .9 yıldır niva kullanırım .ustalar doğru söylemişler ,yağ katkılarının mucizeler yarattığını düşünmüyorum.fiyatları hariç .kolay gelsin..

7. hasandivriği

Antalya Niva Nüfusu +1

Ynt: Antalya Niva Nüfusu +1 güzel olmuş. sağlıklı ve güzel günlerde kullanın.
  8. hasandivriği

Yeni Üyenin Konu Açması

Ynt: Yeni Üyenin Konu Açması bende arkadaşlara katılıyorum .sadece reklam verip kullanmak doğru değil...
  9. hasandivriği

16.02.2014 Hudoff Kahvaltılı Lopez Gezisi

Ynt: 16.02.2014 Hudoff Kahvaltılı Lopez Gezisi merhabalar. etkinliğinizin tüm paylaşımlarına baktım ,gerçekten çok güzel olmuş.ama özellikle çevreye duyarlı oluşunuza sevindim çok .

10. hasandivriği

B. K.deniz Gezimiz. Dağ-orman-dere-şelale-göl-kanyon-longöz-fiyord-mağara Fotoları

Ynt: B. K.deniz Gezimiz. Dağ-orman-dere-şelale-göl-kanyon-longöz-fiyord-mağara Fotoları merhabalar. kerim bey çok güzel bir gezi olmuş ,haziranda yapmayı planladığım karadeniz gezisi için çok faydalı oldu.emeğinize sağlık.

11. hasandivriği

Gezenbilir; 5. Kış Kampı 15-16 Şubat 2014

Ynt: Gezenbilir; 5. Kış Kampı 15-16 Şubat 2014 çok güzel bir etkinlik olmuş .bizleri de heveslendiriyorsunuz.
  12. hasandivriği

Yetersiz İç Aydınlatma

Ynt: Yetersiz İç Aydınlatma .

13. hasandivriği

Yetersiz İç Aydınlatma

Ynt: Yetersiz İç Aydınlatma bagaj içinde böyle bir şey yaptım, yalnız butonun biraz daha estetiğe ihtiyacı var
  14. hasandivriği

Yetersiz İç Aydınlatma

Ynt: Yetersiz İç Aydınlatma
  15. hasandivriği

Yetersiz İç Aydınlatma

Ynt: Yetersiz İç Aydınlatma bagaj içinde aydınlatma yapmayı planlıyorum. bagaj kapısını açılınca yanacak şekilde olmalı..

16. hasandivriği

Yetersiz İç Aydınlatma

Ynt: Yetersiz İç Aydınlatma yukarıdaki resim sol taraf.bu resim de sağ taraf. 12 v. şerit led aydınlatma kullandım.
  17. hasandivriği

Yetersiz İç Aydınlatma

merhabalar. bilindiği üzere niviların iç aydınlatması yetersiz . kendimce bulduğum çözümü paylaşmak istiyorum.
  18. hasandivriği

Hayallerım Gerçek Oldu :)

Ynt: Hayallerım Gerçek Oldu :) aracınız hayırlı olsun . bol gezmeli güzel günlerde kullanın

19. hasandivriği

Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014)

katılma ihtimalim olmadığı için ,ilgiyle takip ediyorum.şimdiden katlan arkadaşlara eğlenceli zaman geçirmelerini diliyorum. (sivas divriği )
  20. hasandivriği

Trene En Son Ne Zaman ve Nereye Gitmek İçin Bindiniz?

Ynt: Trene En Son Ne Zaman Ve Nereye Gitmek İçin Bindiniz? merhabalar yorumları okudum, büyük oranda eleştiriler haklı . ben trene her gün biniyorum. çünkü makinistim..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,667
Kayıtlı Üye Sayımız
166,520
Kaydolan Son Üyemiz
ozlergokhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri