Arama sonuçlarınız

1. omnitemporal

Iddalı Bir Karavan Projesine Başlıyorum

Bir zamanlar birisi vardı,bir karavan alıp içinde sürekli yaşamak istiyorum' diye bir konu açıp, bizden aylarca tavsiye almıştı. Sonra tâbi ki yapmadı. Bir de Turbolinea vardı.. Bu proje biterse bir yaşıma daha gireceğim :smiley:

2. omnitemporal

Hadi bakalım Bu öforik hava sonuna kadar gider umarım Heyecanlı olacak Başarılar dilerim
  3. omnitemporal

Bir de uygulamayı düşündüğünüz genişlemelerin, hareketli sistemlerin bir animasyon şeklinde bilgisayarda video şeklinde bir ön çalışması var mı? Yoksa herşey sadece kafanızın içinde mi? Nasıl olacağı konusunda biraz daha demonstratif bir bilgi verebilirmisiniz?

4. omnitemporal

Öncelikle kolay gelsin, projeniz hayırlı olsun Ben de aynı şekilde düşünüyorum Bu araçlar 10 metreküp civarında diye biliyorum Ne kadar hareketli ve dışa açılarak genişleyen bir yapısı olsa da 9 kişi yatırmak için yeterli bir alan oluşmaz Ayrıca 8+1 karavan ruhsatı almanız imkansız Çünkü 9 kişi...
  5. omnitemporal

Dizel Isıtıcı Açık Unutulursa Ne Olur?

En pratik çözüm depoyu içeriye almak

6. omnitemporal

Bunu vebastoyu takan yer ve bazı kamyoncular söylemişti, kamyoncular eskiden sıkça yapıyorlarmış, ancak şu anda gazyağı bulmak çok zor

7. omnitemporal

Çok soğuk bir ortamda bulunacaksınız yapın,mazot donmuyor ama katılaşıyor,katılaşınca vebasto mazot çekemiyor Bir de aşırı soğuk zamanlarda -20 derecede içeriyi ısıtmak için vebasto sürekli tam güçte çalışıyor,sabaha kadar araba aküsünü bitiriyor, ayrıca yedek akü bulundurun
  8. omnitemporal

Bu Sprinter 413cdi, Bu Haliyle Bu Fiyata Alınır Mı, Yardım Lütfen

Aynı şekilde düşünüyorum,üst olsa gene iyiydi :) motorun alt tarafı demek Blok Pistonlar 2-3 bin TL'ye olmaz, Ustaya gösterseniz diyecektir ki Motoru indirmek lazım Sadece motoru komple söküp, arızayı tespit edip takmanın işçiliği 2-3 bin tl Demek ki bu paraya usta hiç birşey yapmadan söküp geri...
  9. omnitemporal

Yedigöller De Bir Gece Kamp Yapmak

Öyle deniyor tüp ve ateş konusunda Ama o konuda katı değiller Hava karardıktan sonra bir varil, teneke yada kamp şöminesi içinde ateş yakmaya birşey demiyorlar

10. omnitemporal

Haklısınız belki çok yüksek olmayabilir,Ben en az 20 kere gittim, Sonbaharda ağaçlardaki renk cümbüşünü görmek için Kasım ayında Yedigöller'e gidenler bayağı bir soğuk ile karşılaşıyorlar

11. omnitemporal

Bu mevsimlerde çok gittik Yedigöller'e Uyku saati gelene kadar sorun yok,ateşin başında üstünüz kalınsa üşümezsiniz Bir sorun daha var Orada yerde ateş yakılmasına izin verilmiyor Bir varil yada kamp şöminesi gibi birşeyiniz olması gerekiyor
  12. omnitemporal

Bu hafta sonu Balıkesir Sındırgı'da off road kampına katıldım. Üzerimde bir tişört,İki tane polar giydim,çift battaniye olmasına rağmena sabaha karşı soğuktan uyandım, uyuyamadım Benim gibi uyku tulumu getirmeyen 2 arkadaş gece 4 den sonra çadırdan çıkıp arabaya bindiler, arabayı...

13. omnitemporal

Bu mevsimde Yedigöller'de gece hava çok soğuk olur,hem de çok soğuk Sabah arabanın camları buz tutar Ne kadar yorgan, battaniye de kullansanız çok üşürsünüz hatta donarsınız Orgaz tüplü ısıtıcı biraz içerinin soğuğunu kırabilir,ancak ortam oksijenini tüketir,camı aralık bırakırsanız hiç ısınmaz...
  14. omnitemporal

Karavanımı Kendim Yap(tım)

Çok güzel bir çalışma, tebrikler
  15. omnitemporal

Karavan Gölgede Solarpanel Günește

Ön camın içine mi Dışına mı monte edilecek Dışarda olursa çalınabilir

16. omnitemporal

Güç Kaynağı

Çadır kampında Telefon şarjı,küçük elektrikli aletler çalıştırmak için kullanılabilir Ne kadar güçlü Hangi marka vb Bunları konuşalım İhtiyacı olanlar için faydalı bir başlık olabilir
  17. omnitemporal

Güç Kaynağı

Bunu hangi amaçla kullanmayı düşündünüz? Karavanlarda genelde solar panel ve aküler kullanılıyor
  18. omnitemporal

Güney Karavan Sahibi Ender Güney Vefat Etmiş,ruhu Şaad Olsun

İyi ve dürüst bir insan ve esnaftı, Allah rahmet eylesin

19. omnitemporal

Karavanda Sürekli Yaşam Üzerine

Evdeyken eşim akşamları masterchef isimli yemek yapma yarışmasını izliyor Akşam 8 den gece 12:30'a kadar sürüyor bu program Ben diğer odada belgesel izlemeyi seviyorum Her akşam tek oda bir karavanda sürekli beraber yaşasak, muhtemelen birbirimize sararız, tartışmalar olabilir Sırf bu yüzden...
  20. omnitemporal

Mangala Bilir Misiniz?

Ben de arada kızımla oynuyorum (12 yaş) Güzel bir oyun Sanırım okulda da öğretiliyor

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri