Arama sonuçlarınız

1. D

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

Soruma cevap olarak verilen bilgiler şu sonucu çıkarıyor: Aracımız her ne kadar otomatik seçimli araç olsa da sonuçta yine de düz vites seçimini uygun buluyoruz. KOCAMAN BİR NOT: Bir otomobilin "GERÇEK" otomatik vites olması başka bir şeydir, otomatik seçimli olması başka şeydir. Otomatik...

2. D

Şayet bir araç zaten otomatik vitesli ise aracı kullanırken uygun vites ve devir düşürmeden kullanmak nasıl oluyor ? Hani araç otomatikti vitesleri kendi seçiyordu ?
  3. D

Çok evvelki bir mesajınızda manuel vites saçmalığı diye yazmışsınız. Bunu açıklamanızı rica ediyorum

4. D

Çok evvelki bir mesajınızda manuel vites saçmalığı diye yazmışsınız. Bunu açıklamanızı rica ediyorum

5. D

İnternet Yoluyla Kurulabilecek Dostlukların Çeşitli Sakıncaları Olması Konusu Üzerine (ve Kampçılık)...

Ben Yardımı sadece ve sadece o an için yardım gerekti diye yapıyorum. Bunun her hangi bir muhasebesini ne evvela nede sonra yapmıyorum. Yardım yaşanıyor ve hayat devam ediyor.

6. D

İnternet Yoluyla Kurulabilecek Dostlukların Çeşitli Sakıncaları Olması Konusu Üzerine (ve Kampçılık)...

Yukarıdaki örnek gibi Yardım alınınca bunu anlatmak yardım edene tekrar teşekkür etmek hem güzel hem de doğru bir şey hatta bir zorunluluk bile diyebiliriz. Yardım etmeyi anlatmak ise sanki "GÖRGÜSÜZLÜK" gibi kabul ediliyor aslında yaptığımız yardımları da abartmadan yazmalıyız ki başkalarına...
  7. D

24v Araca 12v Ses Sistemi

İddianızı ispat etmekten kaçınıp..... nasıl söylesem bilemiyorum......
  8. D

Ben sizden hala neden cihaz yanar açıklaması bekliyorum

9. D

teknik bir konu açıklanırken klavye hatası mazeretine sığınılmaz ki

10. D

Burada yazıştığımıza göre açıklamada bura olmalı diye düşünüyorum. Ha sahi sizin Elektrik ile olan bilgi seviyeniz nedir acaba?
  11. D

Yazdığınızı tıklamadan önce okumuyorsunuz anlaşılan. Aküyü kısa devre edersek neden cihaz yanar hala anlamış değilim.

12. D

Altını çizdiğim ifadelerini anlamadım çünkü genel elektrik ve araç elektriği konularında böyle tarifler yok. Bundan dolayı sizi anlıyamıyorum.Ayrıca elektrikte "ESKİ" tanımı neyi ifade ediyor acaba? şöyle basit bir şema çizsenizde ne neden kısa devre oluyor anlasak
  13. D

iki ucu ve ortası oldugunu ögrendim ya sizin ne oldugu yaptıgından bellidir diye tarif edilen enerji hakkında bilginiz nedir
  14. D

Neden? veya niçin?

15. D

Neden yansın ki sonuçta seri bağlı iki adet 12 voltluk akünün birinden 12 volt gerilim almak istesek o akünün ARTI ve EKSİ uçlarını kullanacağız. Yani ARTI uç olarak seri bağlanmış iki akünün ortasından yani seri bağlanma kablosundan ARTI uç alacağız. Böyle yapınca cihaz neden yansın ki?
  16. D

Elektrikli Araç Aldım. (menzili Nasıl Artırabilirim)

Dene bakalım. Bence önce üç ayrı trafodan elde ettiğin 24 voltları diyotla doğru akıma çevir sonra seri bağla. bu işleri yaparken voltaj kaybı olacak ayrıca 72 voltluk akuyü doldurmak için en az 80 volt lazım bilesin
  17. D

Ses Yalıtımı Nedir?

Şayet bir karavanda ses yalıtımı yüzde yüz başarılı yapılırsa karavanın içinde mikrofon kulaklık ikili sistemi ile mi konuşulacak?

18. D

Ses Yalıtımı Nedir?

reverberasyon
  19. D

Elektrikli Araç Aldım. (menzili Nasıl Artırabilirim)

Seri bağlanmış 6 adet 12 voltluk aküyü seri bağlantı durumunu bozmadan nasıl 12 volt ile dolduracaksınız?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri