Arama sonuçlarınız

1. D

Elektrikli Araç Aldım. (menzili Nasıl Artırabilirim)

72 voltluk jenaratörü nereden bulacaksın

2. D

Motokaravan Trafik Sigortası - Yeni Fiyat

Bu fiyata yaptırdığınız sigorta poliçesini tam detaylı okudunuz mu?
  3. D

Gezi Araçlarının Yakıt Tüketimi

Bir aracın yakıt tüketimi göstergeye bakarak ölçülmez tespit edilmez. Gösterge yeni model arabalarda teknik detay olsun diye konmuştur. Ayrıca yakıt tüketiminin remi olmayan birimi ise bir den fazladır mesela 1 litre yakıtla kaç km gidiliyor ki eskiden yakıt fiyatları bu kadar sık değişmediği...

4. D

Karavanla Tekrar Yola Çıkmak İçin Ne Kadar Zamanda Toparlanabiliyoruz ?

Akıllı olmasaydınız o an orada olamazdınız ve o soruyu da soramazdınız.:sunglasses:
  5. D

Gezmek Ve Seyahat Etmek Üzerine

Gücüm yani dobra dobra söylersek param bu kadarına yeter deyip el freni ni çektirdi. Benim susamış sütçü beygirleri 220 litre mazotu yudum yudum içtiler.

6. D

Bir de @dolaşıyorum‘dan sorusu “seyahat” üzerine ahkam kesmesini istesek. Acep, zevcesinin karavanı hazırlama hızı ile bu enflasyon günlerinde mazota susamış beygirleri, seyahate meftun ruhunu ne derece etkilemekte ? Ben öldüm bittim bu mazot fiyatından, korona salgınından, avrupalı...

7. D

Karavanla Tekrar Yola Çıkmak İçin Ne Kadar Zamanda Toparlanabiliyoruz ?

Karımın o anki psikolojisine baglı olarak en erken yarım gün
  8. D

Ben galiba "DELİ DANA" sınıfına uyuyorum.
  9. D

"Seyahat etmek" tarifi nasıldır?

10. D

Mangala Bilir Misiniz?

Verilen Linki seyrettim hoşlanmadım

11. D

He valla:weary:
  12. D

Seyahat etmek benim için çok güzel bir şey............amma son zamanlarda seyahat deyince nedense aklıma hep ne olacak bu avronun gidişi geliyor keyfim kaçıyor hatta yok oluyor

13. D

Bu Doblo Alkovan Çılgın Mı Yoksa Harika Mı ?

Günaydın Türkiyede imal edilen bu araca yine Türkiyede ikinci eline bile 400.000 (DÖRTYÜZBİN) Lira fiyat biçilmektedir. Benim mali gücüm böyle ufacık bir araca bile yaklaşık yarım milyon lira verebilecek durumda olsa neden kendimi bu araca bağlıyayım ki gider en lüks otellerde kalırım canım...
  14. D

Dikkat Gökçeada Yunanistan Toprakları

Ben şayomi mi max 3 kullanıyorum. Şebeke seçimi manuelde. Kısa bir süre önce gökçe adasında bulundum hiç bir şekilde telefonum başka şebekeye geçmedi
  15. D

Panelvanla Fren Yaparken..

Benim arabam öyle sıradan bir araç değildir bundan dolayı da motorunun gücüde öyle süklüm püklüm gezen sütçü beygiri ile ölçülmez benimkiler çift süren pulluk çeken yük taşıyan heybetli AT tır AT hem de erkek yani AYGIR. Motorun içinde galiba 80 90 tanesi bir yerlerinde saklı.

16. D

Ser fren yapmıyorum çünkü zaten sert fren yapma gerektirecek hızlarda gitmiyorum. Benim aracımın motorundaki beygirler aman kibar yazalım AT lar yem niyetine durmadan depodaki mazotu lüplettikleri için ben motordaki AT lar dan en ama en azını uyandırıp yola koşuyorum gerekmeyen AT ları motor...
  17. D

ben hala konuyu kavrayamadım
  18. D

Bu fren gücünün araçtaki etkilerini biraz daha basit anlatılabilir mi?

19. D

Dalgıç Pompa / Hidrofor Karşılaştırması

Karavanda duş almak veya başka amaçla elektrikli su pompası olarak Araç camına su fışkırtan silecek suyu pompası kullanılabilir ilave avantaj olarak karavan voltajı ile çalışıyor yanı 12 volt ile

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri