Arama sonuçlarınız

1. buralpdi

Karavanda Ateşli Silah ?

Ben kendi adıma, deprem sırasında İnşaallah İstanbul da olmayız diye dua ediyorum, Gölcük depremini gördükten sonra, deprem sonrasını hayal bile edemiyorum, silah bile işe yaramayacaktır. Aç kalanların ilk hedeflerinden biri karavanlar olacaktır.

2. buralpdi

Aksesuarlar Ararken Dikkatimi Çekti. ''karavan" Kelimesi Geçince Fiyat %50-60-70 Artıyor. Nedendir?

Bu ülkede iki sömürü şekli vardır, 1- Din'i kullanarak 2-Atatürk'ü kullanarak Dolandırıcı, fırsatçı veya üçkağıtçı kişi ya takke-şalvar, başörtüsü, ya da gözüken her yere vücudu dahil, Atatürk işaretleri sayesinde karşısındaki kişiyi kafalamaya -kazıklamaya çalışır. Siz görüntüye aldanıp...
  3. buralpdi

Böyle Mi Olmalı?

O kendini bilmezler sayesinde Orhangazi şehir parkı 70tl oldu, bu fahiş fiyatı gören sahil yolundaki ceplere üşüştüler, ceplere araçlarını gelişi güzel daimi olarak bırakıyorlar, yakında Bostancı-Kartal sahil yolundaki ceplere karavan yasağı gelir. Bazı karavancıların, gittikleri yerde misafir...

4. buralpdi

İzmir'de Otokar Sultan 145s City C Motokaravan Dönüşümü

Merhaba, şimdi resimlere bakınca buzdolabınızın tezgah altı olduğunu gördüm, araç ve yeriniz müsaitken neden biraz daha büyük bir dolap seçmediniz merak ettim. Bende de iki küçük çocuk var ve eski karavanımda tezgah altı dolabı bize yetmiyordu.
  5. buralpdi

Çeki Demiri Prosedüründe En Son Durum

Bu konuda çekme karavan sahibi arkadaşlar yardımcı olacaktır, emin olmadığım konuda yorum yapmayayım kafanız karışır.

6. buralpdi

Çeki Demiri Prosedüründe En Son Durum

Merhaba, Kendi güvenliğiniz ve trafik deki diğer araçların güvenliği için, römork veya karavan hangisi olursa, tüm uyarı ışıklarının çalışır olması (fren dahil) herkese fayda sağlar.

7. buralpdi

Yatan Karavanlar Da Lastik Problemi

Kendi karavanım 3500kg sınırında gidip gelen bir ağırlığı mevcut, fabrikası istiap haddi olarak 3500kg belirlemiş, bu ağırlığa göre de lastik özelliği belirlemiş, yani biz bu maksimum ağırlığı devamlı taşıyoruz. Ben kendi adıma eğer hareket ettirme şansım olmaz ise, onbeş günde, en geç ayda...
  8. buralpdi

Antik Çağ Arkeoloji Atlası

Bostancı'daki bu köprüyü biliyorum:smiley:, evlenmeden önce motosiklet ile İstanbul'u biraz da olsa gezme fırsatım olmuştu, o zamanlar en azından motosikletle gezilebiliyordu, keyif aracıydı şimdi trafik yüzünden işkence oldu. Küçükyalı'da harabeler var ama bu atlas da yer bulmamış, Selamlar
  9. buralpdi

Karavanla Evin Ortak Payda Sınırı

İnsanlara bakınca, hele yeni yapan ve imal edilenlere, karavanı evden daha fazla konforlu hale getirmeye çalışıyorlar, elektronik devreler, spotlar, ışıklar, sinema sistemleri vs. vs. Bana göre pis su-temiz su şamandırası bile fazla

10. buralpdi

Antik Çağ Arkeoloji Atlası

İstanbul da yaşıyoruz, ve bu şehri ne kadar tanıyoruz, bir hafta sonu şehri gezmek isterseniz trafik den gezemiyorsunuz, hafta içi çalışmaktan vakit bulamıyorsunuz, ben Maltepe de kız kardeşim Fatih de, onu ziyarete gitmek için bile günün en az dört saatini trafiğe ayırmam lazım. Bence en güzel...

11. buralpdi

Karavanla Evin Ortak Payda Sınırı

Benim düşüncem karavanla ev aynı olmamalı, tamam konforu herkes ister ama ev ile karavan arasında bir fark olmalı ki, kamp da olduğunu hissetmeli, kamp da bir şeyler eksik olmalı ki eve gidince ne kadar müsrif olduğunu bilmeli insan.
  12. buralpdi

Yatan Karavanlar Da Lastik Problemi

Uzun süre hareketsiz kalan karavanlarımızın lastikleri, ne kadar zaman da bozulma yapar? İçinden tel atar veya devamlı yere temas eden bölgede deforme olup balans tutmaz denilir. Bu sözlerin gerçeklik payı ne kadar? Lastik ne kadar sürede bu hale gelir? Yoksa bir şehir efsanesi mi? Bilgisi...

13. buralpdi

Adım Adım Karavan'a Doğru

Menteşe öyle bir detaydır ki yapılan ürünü şahlandırır veya yerin dibine sokar, piyasa da menteşe mi kalmamış da yapılan bu güzel ürünü böyle basitleştirmişler
  14. buralpdi

Gezi Araçlarında Eberspächer Isıtıcı

Ben deki çözüm, hava çıkışını üç ayrı yöne verdim, banyo+koridor+masa altı, bu sayede fan sesi çok azalıyor, mazot otomatiğinin sesi montaj sırasında izalasyon yapılarak sabitlenirse sesi duyulmuyor, yinede ısrarla tavsiye istenirse; iki küçük çocukla kampa giderseniz ısıtıcının ne fan sesini ne...
  15. buralpdi

Banyo güzel olmuş güle güle kullanın,:smiley: Ustanın kullandığı menteşeler için ise hüsran kaplıyor içimi:(:confused:

16. buralpdi

Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin
  17. buralpdi

Sabit İle Hareketli Solar Panel Karşılaştırması

Tv de kırsalda yaşamak diye bir program var, orada arazideki bir eve güneş paneli sistemi kurdular benim dikkatimi çeken koydukları panel burada satılan panellere hiç benzemiyordu, arkadaşın bahsettiği paneller acaba onlar mı diye düşünüyorum
  18. buralpdi

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

Senelerce Fethiye-İstanbul arası frensiz römork çeken biri olarak, çok kaza atlatmış kendi tecrübeme dayanarak, yokuş aşşağı inerken geçici fren iptalini okuyup test etmek isteyen arkadaşlar olur düşüncesiyle yazayım dedim. Arkadaki römork veya karavanın yokuş aşşağı frenini ısınmasın diye...

19. buralpdi

Gezilerimizden Trajikomik Anılar

2011 senesi Ağbimle beraber '' Koşar Adım Karadeniz turu'' yaptığımız zamanlar, Uzungöl'deyiz böyle biraz yüksek bir noktadan ibiş koltuklarına yayılmış göl manzarasını seyrediyoruz, keyfimiz süper, seyrederken uykuya dalmış gitmişim, ne kadar zaman sonra uyandım bilemiyorum ama her yerim...
  20. buralpdi

Sabit İle Hareketli Solar Panel Karşılaştırması

İnsanoğlunun yapısı gereği devamlı fazlasını ister, ne kadar verimlilik artsa da şebeke gerilimini yakalamadığı müddetçe yetmeyecektir, elindeki ile yetinmeyi bilen zaten şikayet etmiyor, onunla idare ediyor. Karavancılık az la yetinme sanatıdır derdik, bakıyorum insanlara her şeyin kat be kat...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri