Arama sonuçlarınız

1. buralpdi

Banyoda Kullanılan Macun

Ben kendi banyomda kullandım, üç ay sonra tekrar sızdırmaya başladı, fayans ve duş küvetine yapışıyormuş gibi gözükse de, yukarıdaki resim gibi açıldı. Sorunu banyo küvet kenar bantı ile çözebildim, Bantlar dan bir örnek...

2. buralpdi

Daxom Hermetik Şofben Yardım

Evet 11-12 litre/dakika ve üstü olacak
  3. buralpdi

Karavan İle Kuzey-orta Avrupa Turu

Eğer çok ekmek tüketiliyorsa ekmek yapmayı öğrenip gitmekte fayda var ;)

4. buralpdi

Daxom Hermetik Şofben Yardım

Hidroforunuz dakikada 11-12m3 veya üstü su vermiyorsa çalışmaz.
  5. buralpdi

2010 Fiat Ducato L4h2 Karavan Yapımına Başlıyoruz

Bence isabetli bir karar vermişsiniz, eğer çok makul fiyatlara alındıysa kar etmiş sayılırsınız. İmalat süresince yaşayacağınız stres en azından olmayacak, istediğiniz bu dokunuşlarda, ustalarla geçireceğiniz zaman diliminde, ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. Hayırlı olsun

6. buralpdi

valla ben tentenin fiyatı aklıma gelince her akşam veya karavandan uzaklaşacaksam topluyorum, elimden geldiğince de yere sağlam sabitliyorum, üç kötü tecrübem var, doğa'nın ne zaman ne yapacağı belli olmuyor

7. buralpdi

Karavan Önerisi

İyi bir noktaya parmak basılmış, yıllardır mobilyadan ziyade, alt yapının iyi olması gerektiğini anlatamadık insanlara. Daha doğrusu Motokaravan da alt yapı, Çekme karavan da hem alt hemde üst yapının( yani dış kabuk ) iyi olması gerekiyor.
  8. buralpdi

Kocaeli Belediyesi Ormanya Karavan Ve Çadır Kamp Alanı

Son durum nedir bilmiyorum, arkadaşlardan duyduklarıma göre yazıyorum, Aramadan gitmeyin, yoğunluk nedeniyle yer bulmak zor oluyormuş, Araç ruhsatında karavan yazmıyorsa karavan parkına giremiyorsunuz diye biliyorum, Selamlar
  9. buralpdi

11,5metrekup Ducato İçi̇n Karavan Plani

Melih aradan baya zaman geçmiş, hem de yakındaymışsın ama görüşemedik, Maltepe buluşmalarına da gelmedin

10. buralpdi

Bir yaşıma daha girdim derler ya, aynı durum, O kadar bu araçlarla haşır neşir olduk ama bu durumu bilmiyordum, bilgi için teşekkürler, piyasa da 400.000 üstü araç olmamasının sebebini kendimce km düşürüldüğünü zannediyordum.

11. buralpdi

Merhabalar bu bilgiyi nereden öğrendiniz , sayaç neden 400.000 üstünü saymıyor merak ettim, selamlar
  12. buralpdi

Adım Adım Karavan'a Doğru

Benim gördüğüm tek önemli eksik çekmece ve kapaklarda kilit yok, açılmasını hiç istemem ama yolda açıldığı zaman beni anarsın Janberk hocam :smiley: O nun dışında elinize sağlık, sağlıkla sıhatle güzel geziler temenni ederim, kamplarda buluşmak dileğiyle, selamlar

13. buralpdi

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

Bendeki araç Euro 5 partikül filtresine sahip, düşük devir kullanmak partikül filtresini tıkıyor, yüksek devir kullanmak gerekiyor bu da mazot ve motor ömründen çalıyor, bende düz yollarda 2000 devir civarlarında seyredip, rampalarda devir yükselterek ortalama yakalamaya çalışıyorum. Bazıları...
  14. buralpdi

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

Kendi ustamın verdiği bilgiye göre, servis araçlarında ortalama 150,000km civarında partikül filtresi doluyormuş
  15. buralpdi

Öncelikle Merhaba Ve Bir Rica.. Çekirdek Aileye Karavan Tavsiyesi

Geçmiş olsun, Benim annemin de bir türlü tansiyonu düşmüyordu, gitmediğimiz doktor kalmadı, psikolojik destek amacıyla bir ilaç verildi, yaklaşık oniki senedir hiç tansiyon problemi yaşamadık, bir araştırın

16. buralpdi

Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

Yücel hocam Hayırlı olsun, tekerinize taş değmesin
  17. buralpdi

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Güzel günler di, özledik
  18. buralpdi

Benzin Zammı, Sosyal Hayatı Da Bitirecek!

Maltepe-Şile gidiş dönüş 550 TL sadece yakıt parası, Şile çok da tercih etmediğimiz bölge idi, Maltepe-Poyrazlar gölü 750 TL, yakın bölgeler bile artık zorluyor. Kamp hayatımız da bitti gibi, Pandeminin acısını bu sene çıkarırız diye düşünüyordum ki, Putin Ukrayna'ya saldırdı....

19. buralpdi

Karavanda Ranza Yasakmis

Size yakın başka TSE'ye gidin, Manisa gibi. Memurun işgüzarlığıdır, bende sıkıntı olmadı
  20. buralpdi

Aksesuarlar Ararken Dikkatimi Çekti. ''karavan" Kelimesi Geçince Fiyat %50-60-70 Artıyor. Nedendir?

Tek taraflı yorum yapıyorsunuz ve cevap hakkı doğuyor, ve bu konunun sonu tartışmaya gider ki.... bu istemediğim hoşlanmadığım bir şey. İmzanızda Ata'mız mevcut ve siz devamlı Müslümanlığı eleştiriyorsunuz, kutuplaştırma yapıyorsunuz. Bu nu bilinçli yaptığınıza inanıyorum. Her karşılaştığınız...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri