Arama sonuçlarınız

1. buralpdi

Döner Koltuk Sehpası

İyiki yazmışım, çözüm varmış😃 Mersedes van'lardaki el freni kolu tam bizim için fakat ducato da yok, El fren kolunu aşşağıda monte etmek fikri güzel ama onda da sorun, fazla aralık olmadığı için kol, iki veye üç diş çalışacak, bu da çok sıkı fren aralığı demek. Bir de elinizden gelmiyorsa bu...

2. buralpdi

Döner Koltuk Sehpası

Araç takoz üstündeyken boştaki iki tekere arkalı önlü taş koyarak aracı sabitledikten sonra, el frenini indirip koltuğu çevirdikten sonra tekrar el frenini çekiyorum. Başka çözümü maalesef yok
  3. buralpdi

Karadeniz Müzikleri Ile Gönlümüzü Eğlendirdik :)

Güzel eğlenmişsiniz, Sizin çekme karavan imalatı ile ilgili bir konunuz vardı, ne aşamaya geldi, ben mi göremiyorum, o başlık yok sanki, Bir şey mi kaçırdım, Selamlar

4. buralpdi

Karavan Boyama, Yasal Mevzuatlar Hk.

Eskiden aracın boyası bittikten sonra tespit için muayeneye sokuyor sonrasında ruhsat değişerek sonlanıyordu, şimdi ki mevzuatı bilmiyorum.
  5. buralpdi

600w Inverter Ile Buzdolabı Çalıştırma

Hiç macera arama, çin imalatı 600w mümkün değil. Aklından geçen her şey denendi, tecrübeyle sabit

6. buralpdi

Doğrucu Davut / Evliya Çelebi2 Nerede?

yasaklama nedenini merak edenlerdenim

7. buralpdi

600w Inverter Ile Buzdolabı Çalıştırma

600w gözükebilir ama çoğu max 300w lık cihazları çalıştırıyor
  8. buralpdi

Güneş Panelsiz Min. Gereksinimli Sistem Için Yorum Bekliyorum.

Sizin gibi düşünen arkadaşlarım zaman içerisinde, ilk önce yaşam aküsüz olmayacağını anladılar, sonrasında da rahat edebilmek için güneş paneli. Buzdolabı, vebasto, hidrofor için öncelikle yaşam aküsü şart. Aracın aküsü ile bu işleri çeviremezsiniz
  9. buralpdi

Sulu Webasto ile Isınma ve Sıcak Su İhtiyacının Karşılanması

Rahmetli Haluk Tilav Ağbimizin (Allah Rahmet Eylesin) karavanında bu sistemi kullanıyordu, bu yeni bir şey değil, 10m3 karavanının 50lt kadar deposunu paslanmazdan yaptırmış, deponun üstüne ısıtıcısını monte ederek egsoz çıkışını deponun içinden geçirmiş ve ne zaman ısıtıcı çalışsa sıcak suyu...

10. buralpdi

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

Kaputa adam çıkarmak çözebilir, neticede patinaj yapan tekeri yere basmasını sağlar, fakat kaputa çıkan kişi dengesini kaybedip veya düzgün tutunamaz düşüp yaralanabilir. Aracın sağ tekeri patinaja kalıyorsa sola dönmek işe yarayabilir, sola dönen araç sağ tarafa yatar prensibi. Çeki okuna...

11. buralpdi

Çekme Karavanda Amortisörler

amortisörlerin resmini atmanız mümkün mü? Düşündüğüm amortisör ise yaylanma yapmaz, sadece darbeyi sönümleme yapar, aşşağı çekince yavaşça iner, yukarı itince yavaşca yukarı çıkar.
  12. buralpdi

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

Bu eğimlerde, yük merkezi arkada olan, önden çekişli motokaravanlar da kalır veya zorlanır. Çekme karavan zaten 750kg altı değil, birde yanlış yüklemeyle topuza binen yük fazlaysa, önden çekişli aracın yapacak bir şeyi kalmıyor.

13. buralpdi

Motokaravana Ek Yaprak Yay Nezaman Atılmalıdır?

Şöyle düşünün, üretici istiap haddi max 3500 kg aracı imal ederken bu 3500kg ağırlığı devamlı taşıyacağını hesap etmiyor, yükü alır bir ve ya iki gün sonra boşaltır der. Üzerine koyacağı extra malzemeden maliyet nedeniyle kaçınır. Siz karavan yaptığınızda araç, bu 3500 kiloyu devamlı taşıyacak...
  14. buralpdi

Peugeot J9 Long Motokaravan Ahşap Panel Ve Kaplamaları Hk.

Yan duvarlar ve tavanı kavak kontra olarak 4-6mm yapabilirsiniz, kontraplak imalatı çeşitli kalitelerde, kaliteli bir 4mm kontraplak iş görür Duvar kağıdı yapıştırıcısı kavak kontraplak da iş görmüyor, yapıştı gibi dursa da kısa zaman sonra sakma ve ayrılmalar yapıyor Mobilyalar için minimum...
  15. buralpdi

Sahil Yolundaki M.karavan Kalma Yerleri

Karşı tarafı bilmiyorum ne durumda ama Orhangazi şehir parkını tercih ederseniz sadece otopark ve geceleme için günlük 400tl. Marmaray'ı kullanarak da bütün İstanbul'u gezebilirsiniz

16. buralpdi

Feci Kazada Karavanın Içinde Can Verdi...

Allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar versin
  17. buralpdi

Unimog Restorasyon Ve Karavan Yapımı

Öncelikle konuya vakıf değilim, tabandaki yarıkların yük bağlantısı için aparatlar olabilir fakat bana haç şeklinde olması tuhaf geldi, bu haç şeklindeki yere nasıl bir kanca şekli girer diyerek internette arama yaptım fakat böyle bir şekilde kancaya ulaşamadım, sizde görseli varsa görmekten...
  18. buralpdi

Daxom Hermetik Şofben Yardım

hangi karavan kültürü ? 2010 dan beri karavanında daxom şofben kullanan birinin yorumu.

19. buralpdi

Unimog Restorasyon Ve Karavan Yapımı

Kasa taban tahtalarını montajladıkları metal plakalar da haç işareti var. Renk Dodge'dan ziyade bu araca daha çok yakıştı
  20. buralpdi

Evi̇mi̇z Yanimizda Dünya Önümüzde 2023 Gezi̇ Planimiz

Janberk hocam ben başka bir şey merak ediyorum, güzel ve uzun bir gezi sonrasında, eski aracınızla yeni aracınız hakkında bir değerlendirme, keşke şunu yapsaydım veya bunu boşuna yapmışım gibi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri