Arama sonuçlarınız

1. buralpdi

Karavan'da Geri Görüş Kamerası Tavsiyeleriniz

Ben bu kamera modelini aldım, alma sebebim büyük araçlar için yapılmış olmasıydı, görüş açısının daha iyi olacağını düşünüyordum, ama istediğim gibi çıkmadı açı çok dar, kalite olarak değilde görüş açısı olarak memnun değilim. Yukarıdan aşşağı bakış açısı çok dar, yani arka tampona baktırdığınız...

2. buralpdi

Shell Mi? Opet Mi?

Başıma gelen yeni bir olayı anlatayım, Hep shell'den yakıt alıyordum farklı bir markadan yakıt almadım, enjektörlerden ses gelmeye başladı, ustama gittim yakıtı nereden alıyorsun dedi shell yanıtını alınca shell'deki katkı maddesinin enjektör arızası verdiriyor yakıtı değiştir dedi, iki kutu...
  3. buralpdi

Açık Kasa Kamyonetten Karavan Yapılır Mı?

Resmi kurum istediği cevabı vermediği için, bu yasağı nasıl delerim araştırması olabilir mi ?

4. buralpdi

Kendi Karavanını Yapanlar Buralpdi̇ 2

Sağolasın Nihat ağbi, iki senedir bir araya gelemiyoruz corona belasından, özledik sizleri, kamplarda buluşmak hoş sohbet etmek dileğiyle çok selamlar
  5. buralpdi

Evet burası, kolay gelsin Eğer motor taktıracaksan kapıya onlar ayarını da yapıyorlar bilgin olsun, selamlar

6. buralpdi

Eberspacher Ve 72 Amp. Standart Oto Aküsü...

Yanlız burada atlamamız gereken bir durum var, ısıtıcı ayarlandığı sıcaklığa gelince kendini kapatıp ısı düştüğü zaman ise tekrar çalışmaya başlar, enerjiyide sömürdüğü zaman bu çalışmaya başladığı yani bujiyi kızdırmaya başladığı zamandır, eğer doğru ısı ayarı yapılmaz ise gece iki kere veya...

7. buralpdi

Ben E-5 Gülsuyu Esenyol köprüsünün altında bir makascı var ona yaptırdım, açıkçası çok da araştırmadım bir veya iki makascıdan fiyat aldım baktım hepsi yaklaşık fiyat veriyor eve yakın olduğu için orayı tercih ettim. Gülsuyu Esenyolu köprüsünden Orhangazi caddesine bağlanıp aşşağı sahil yönüne...
  8. buralpdi

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

Benden yana bir sıkıntı yok Mesut Ağbi :smiley: Konu gereksiz uzayacağı için ve başlığı işgal ettiği için bu tartışmayı kesmek istedim, bu yazdıklarımdan dolayı Sayın kartalveat kırılıyorsa bilemem, bir saha elemanı olarak ve sanayinin, ustaların içinde olan biri olarak bildiğimi paylaştım...
  9. buralpdi

Eberspacher Ve 72 Amp. Standart Oto Aküsü...

Yücel hocam en iyi taktik aracı kapatmadan önce, araç çalışırken ısıtıcıyı çalıştırmak, yani kamp yapmak istediğiniz yere on dakika kala çalıştırın hem aracın içi sıcak olduğu için fazla çalışmayacak hem de aküden kayıp olmayacak, gün içinde de ısıtıcıyı çalıştıracağınız zaman aracı çalıştırın...

10. buralpdi

Evet ıspatula ile kolayca sökülebilen bir malzeme yapıştırıcı olamaz, hele ki sıvı contadan bahsediyorsak kesinlikle yapışmamalı Silikon yapıştırıcı ile sıvı conta farklı malzemeler kullanım amaçları farklı. Siz yukarıda verdiğiniz satıcı beyanına güveniyorsanız yanılıyorsunuz, ben size...

11. buralpdi

Şöyle düşünün, motor bloğunu ayırmış usta bu sıvı contayı sürüp bloğu kapattıktan sonra, oldu da bir hata nedeniyle bloğu tekrar ayıramaz. Conta gerektiğinde açılabilir bir malzeme olmalıdır, yapıştırıcıda ise bulunduğu yüzeyden ayrılmasını istemezsiniz. Defalarca sıvı conta kullanmış biri...
  12. buralpdi

Yanlız bu ürün sıvı conta yapıştırıcı özelliği yok

13. buralpdi

İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler

Ellerinize sağlık çok güzel olmuş, ayrı bir başlık şart, ilk üretim olmasına karşın mükemmel iş çıkmış. Benim gözüme takılan ise sinekliğin alttan yukarı çıkması, yazın perde alttan yukarı çıkıp, üstten sineklik beş parmak kadar aşşağı indiğinde cam açık ve içerisi görünmeyecek şekilde uyunur...
  14. buralpdi

Güçlü Ve Pirikamp Ile Yollarda (ve Kamplarda) 2021...

Yücel hocam bu ikili koltuk üstüne gelen bölümü dört menteşeyle katlamalı yapıp, istenildiği zaman yatağa dönüştürebilirsiniz, normal koltuk düzeninde seyahat eder hem de olası polis çevirmelerinde dikkat çekmez diye düşünüyorum
  15. buralpdi

Güçlü Ve Pirikamp Ile Yollarda (ve Kamplarda) 2021...

Mantıklı bir karar ve böyle daha pratik ve özgür olacaksınız, size birde tavan havalandırması lazım

16. buralpdi

Güney Karavan Sahibi Ender Güney Vefat Etmiş,ruhu Şaad Olsun

Allah rahmet eylesin, yakınlarına baş sağlığı dilerim
  17. buralpdi

Dikkat Gökçeada Yunanistan Toprakları

Telekom şirketlerinde hizmet götürmek yerine, soyma mantığı olduğu müddetçe hiçbir şey değişmeyecek galiba

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri