yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Evet, Sizce Shell mi? Opet mi?
Ben de bu konuda sizle aynı kanıdayım Hangisi daha kaliteli takıt veriyor farkedemedim ama WC konusunda açık ara OpetYucel bey dogru ıstasyonu bulmanız en onemlısı shell opet cok fark etmez opet ın tuvaletlerı hepsınden temızdır dızel arabada en az yaktıran BP dır eskıden sımdı bılmıyorum..
Dünya kız çocukları gününde de bu paylaşım ayrıca anlamlı oldu. Evet Dünya kadınların eli değdiğinde çok daha güzel. Eğer yönetenler kadın olsaydı belki milyar dolarlar da silahlara değil, eğitim beslenme, sağlık gibi konulara harcanırdı.en temiz wc opet te cunku kurucu yonetim kurulu uyesi nurten ozturk hanim, bir kadin olarak benzinlikte wc kullanmanin hanimlar icin ne kadar sıkıntılı bir durum oldugunu bizzat deneyimlemis ve bu konuya onem vermis. biz erkekler de dolayli olarak bundan faydalaniyoruz. keske bir cok konuya hanim eli degse dunya cok daha guzel ve yasanabilir olurdu. bu vesile ile bizi dunyaya getiren annelerimize ve tum hanimlara selam olsun....
....... Eğer yönetenler kadın olsaydı belki milyar dolarlar da silahlara değil, eğitim beslenme, sağlık gibi konulara harcanırdı.