Arama sonuçlarınız

1. MAXİMA

Yeni Arabamız

Ynt: Yeni Arabamız Hayırlı olsun,güle güle kullanın...

2. MAXİMA

L 200 Yükseltme ve vinç montajı

Ynt: L 200 Yükseltme ve vinç montajı merhabalar söylediğiniz getleri takmadan zaten rot başlarını bağlama imkanınız olmuyor.bizim yaptığımız getle yukseltme sonucunda aracın aks ve tabla burrçlarının son haddınde çaliştiğini görduk,uzun vadede bunların sorun yaşatacaği kesin ve aracın ön...
  3. MAXİMA

Ynt: L 200 Yükseltme ve vinç montajı . Ahmet bey söylediğiniz şekilde herhangi bir problem karşılaşmadım şu ana kadar 160-170 km/s. hızlada kullandım aracın çalışmasında yada yakıt tüketiminde bir değişiklik olmadı. teşekkürler.[/td][/tr][/table]

4. MAXİMA

Ynt: L 200 Yükseltme ve vinç montajı Şnorkel montajıda tamam....
  5. MAXİMA

Ynt: L 200 Yükseltme ve vinç montajı Salincaklarin uc baglantilarinin altinada 28 mm. kalindiginda aluminyum get konuldu resimlerini ekledim . su ana kadar bir problem yasamadim .tesekkurler

6. MAXİMA

Ynt: L 200 Yükseltme ve vinç montajı hilüx 88-98 arka amortisör. teşekkürler.

7. MAXİMA

Ynt: L 200 Yükseltme ve vinç montajı 33/10.5 R 16 İdeal ölçü gibi .ne dersin tarık ? takalımmı bunları :)
  8. MAXİMA

Ynt: L 200 Yükseltme ve vinç montajı toyota hilüx amortisörü ile değiştirdik orjinalinden 4 cm uzun boyları . teşekkürler.
  9. MAXİMA

Ynt: L 200 Yükseltme ve vinç montajı Maliyet konusunu dursun usta ile birebir konuşursanız daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. telefonu ....DURSUN YILDIRIM 0536 4629668.

10. MAXİMA

Ynt: L 200 Yükseltme ve vinç montajı Aslinda dursun usta ile yukselttigimizde on arka esit yukselmisti ben arkada ceki demiri oldugu icin daha sonra makaslari dovdurerek 4cm. daha yukselttim arkayi simdi arac daha diri duruyor. tesekkurler

11. MAXİMA

Ynt: L 200 Yükseltme ve vinç montajı Benim taktirdigim power marka vincin ustunde basincli arac yikama sistemide var gayet guzel ve kullanisli bir vinc tavsiye ederiim.
  12. MAXİMA

Ynt: L 200 Yükseltme ve vinç montajı Tesekkurler arkadaslar.yulseltme ve vinc montajini gezenbilirdede uye olan istanbul dan dursun yildirim usta yapti.getler aluminyum. maliyet konusuna gelince sitede dursun ustayi arastirirsaniz telefonu var avatarinda. size daha detayli bilgi...

13. MAXİMA

Ynt: L 200 Yükseltme ve vinç montajı Evet aynen dediğiniz gibi lastik olmadan araç kendini göstermiyor,sırada 33 inç extrem lastik var.
  14. MAXİMA

Ynt: L 200 Yükseltme ve vinç montajı Bull bar boyandı,sislerin bağlantıları yapıldı ve şimdilik final ;)
  15. MAXİMA

Ynt: L 200 Yükseltme ve vinç montajı nihayet bull bar yapımı bitti. ama usta ile bizde resmen bittik, beklediğimizden zor oldu bull bar yapımı.

16. MAXİMA

Ynt: L 200 Yükseltme ve vinç montajı Vinç montajı tamam sırada bull bar var. önce malzeme temini.
  17. MAXİMA

Ynt: L 200 Yükseltme ve vinç montajı Sıra geldi vinç montajına.
  18. MAXİMA

Ynt: L 200 Yükseltme ve vinç montajı resimlere devam

19. MAXİMA

Uzun zamandır incelediğim ve araştırdığım yükseltme işini sonunda yaptırdım. Aracım öne ve arkaya konan getlerle ve arka uzun amortisör değişimi ile ; orjinaline göre şuan önden 11 cm. arkadan 15 cm yükseldi. Yol tutuşu ile ilgili şimdilik bir sıkıntı yaşamadım.Süspansüyonuda beklediğim kadar...
  20. MAXİMA

Kırklareli-Dubnisa kampı.

Ynt: Kırklareli-Dubnisa kampı. Çok güzel kareler; paylaşım için teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri