L 200 Yükseltme ve vinç montajı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MAXİMA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,508
Ynt: L 200 Yükseltme ve vinç montajı

bekirnayır' Alıntı:
güzel olmuş... bende dursun ustadan malzemeleri tein etmiştim.. anacak arka daha fazla yükselmiş... bence aynı olsa daha iyi olur.. nasıl olsa arkaya ciddi yük atmayacaksınız...
Aslinda dursun usta ile yukselttigimizde on arka esit yukselmisti ben arkada ceki demiri oldugu icin daha sonra makaslari dovdurerek 4cm. daha yukselttim arkayi simdi arac daha diri duruyor. tesekkurler

IMG_20121231_160746.jpg

Etiketler

çok güzel olmuş güle güle çamurlanın :smiley: lastik de attınız mı tadından yenmez,
ancak L200 'lerin bu tip arka kabinleri gözüme çirkin görünüyor, zevkler tartışılmaz tabi ama dikdörtgen kabinler daha hoş duruyor gibi..

çok beğendim iyi günlerde kullanın Allah kaza bela vermesin

ustanızlada konuşarak kule gergisi de koydurmanızı
aks açıları bozulmuyorsa narrow mickey thompson tipi 35" lik M/T lastik yada muadilini kullanmanızı tavsiye ederim
zaten az bir yükseltmeyle hatta bazen yükseltmesiz 33" lastik takılabiliyorki bu yaklaşık metrik 85 e tekabül ediyor ama aks açıları çok önemli kurtarıyorsa 35" inch dar taban lastiği sonradan düşüneceğinize şimdiden düşünmenizi tavsiye ederim.

breakerfall' Alıntı:
Bu işin maliyeti nedir? Paylasirsaniz sevinirim.
Maliyet konusunu dursun usta ile birebir konuşursanız daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. telefonu ....DURSUN YILDIRIM 0536 4629668.

gayet guzel olmuş amartisör hangi aracınkini kullandınız??

ön takımda aks acılarını bozmamak için başka bi değişiklilik yaptınızmı? veya şu ana kadar her hangi bir sorun yaşadınızmı ? teşekkurler

altunsu53' Alıntı:
ön takımda aks acılarını bozmamak için başka bi değişiklilik yaptınızmı? veya şu ana kadar her hangi bir sorun yaşadınızmı ? teşekkurler
Salincaklarin uc baglantilarinin altinada 28 mm. kalindiginda aluminyum get konuldu resimlerini ekledim . su ana kadar bir problem yasamadim .tesekkurler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR