Arama sonuçlarınız

1. AKMühendis

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

İki kişilik karavan önermem. Sadece günlük kullanıma uygun olur. Uzun Seyahat yapacaksanız, yani içinde yatıp kalkacaksanız 2 kişilik karavan çok sıkıntı verir geceleri. 2 kişi olsanız dahi 4 kişilik bakın derim.

2. AKMühendis

Düşsüz Karavan ! ?

Ne yazık ki.... . . . . . Doğru bir tespit
  3. AKMühendis

Bütçeniz nedir? Bir de hangi şehirde oturuyorsunuz?

4. AKMühendis

Ben 240 NM torklu 1.3 Diesel ile 850 Kg çekmiştim yıllar önce. Yalnız zorlandığı zaman motor biraz ısındı ve eksozdan kıvılcımlar çıkmıştı..! Fazla zorlamazsanız, yani devamlı yüksek süratte gitmezseniz, bence sorun olmmalı.
  5. AKMühendis

Karavanda Sky Window (cam Tavan) Olması Gerekli Mi? Kullanışlı Mi?

Benim 750 Kg altı :) karavan net 960 Kg geliyor. Yol için her ihtimale karşı 50 Lt su dahi koymadan. Hep belirttim bu 750 Kg altı O1 belge maskaralığı ortadan kaldırılmalı. Minyatür ve teşkilatsız karavancıklar 750 Kg altı olabilir.

6. AKMühendis

Serm & Barr Karavan

İnşallah. Ama, " Kör alıcı-kör satıcı" diye de bir darb-ı meselimiz var.

7. AKMühendis

Yorumdaki Karavan Için Tavsiye Istiyorum

Güzel bir araştırma yapmışsınız, tebrik ederim. Ama ilk mailimdeki iddia geçerli bence. Her eklenti ayrı bir masraf ve ayrı bir problem kaynağı olur diye düşünüyorum.
  8. AKMühendis

Yorumdaki Karavan Için Tavsiye Istiyorum

Ön kısmı çok açık karavanlara pek itibar etmeyin. Yattığınızda gece gökyüzünü güzel seyredersiniz ama.. Yaz gündüz sıcağında oradaki incecik perdeler pek fayda etmez, sizi içeride pişirir. Yarı açık tipleri değerlendirin derim.

9. AKMühendis

750 Kg Altı Çekme Karavan Tavsiyesi

Bu tip açık itirafları çok severim. Son laf: +1 diyorum. Sağlık ve başarı dileklerimle.

10. AKMühendis

Çekme Karavan Aldık (750kg Altı, Fren, Osb Alt Zemin)

Üstad her satırına iştirak ediyorum. ne üzücüdür ki, bu 750 Kg altı zırvalığı devam ediyor.
  11. AKMühendis

Rekvan Karavan

Bravo doğrusu.. Bu kadar pişkinseler ...

12. AKMühendis

Afyon Ztk Karavan Aldım..

Maalesef..
  13. AKMühendis

Şöyle memnunduk, böyle memnunduk.. Ama bir kaç yağmurdan sonra şasi paslanmaya başladı. Meğer kutu profil üzerine çok güzel bir boya çekmişler. Bir kaç kullanım ve şasiye çarpan taşların sıyırdığı boyalı yerlerin paslanması ile bunu anladık.. Olmadı Ferhat usta.. Üç kuruş ucuzluk için bu...
  14. AKMühendis

Alman Qdk 470 Şablonlu Karavanim Satilik

2020 yılında özenerek imal ettirdiğim karavanımı satıyorum. İmalat resimleri, bu sitemizde, kendi karavanını yapanlar başlığında var. 1200 Kg. 02 belgeli. İsteyen belgesiz de kullanabilir.

15. AKMühendis

2 Kişilik Karavan Önerisi

Bence en uygun çözümü bulmuşsunuz.
  16. AKMühendis

Çekme Karavanla Yurt Dışı Seyehatinde O1 Ve O2 Farkı

Bu O1 maskaralığını muhtelif şekillerde dillendirmiştim. oldukça beğendiğin full bir karavan aldım, Guya O1 belgeli, kantarda boş depo 960 Kg.. Üreticiye O2 belgesi için müracaat ettim, " Biz hep böyle satıyoruz, sorun olmuyor." mealinde cevap veriyor. daha doğrusu O2 belgesi yok ve alma...
  17. AKMühendis

1973 senesinde İzmir İstihkam Okulunda Yedek Subay öğrenciyken, mevcudun %75-80 i mühendis takımındandı. Ama arada değişik mesleklerden arkadaşlarımız da vardı. Mesela bunlardan biri konservatuar mezunu idi. Yıl 73 Aziz Atatürkümüzün Cümhuriyetimizi kuruşunun 50 yılı dolyısıyle bu arkadaşımız...

18. AKMühendis

İşimiz İnşallah, Maşallah ile Allaha kaldı... Sağol, ilgine teşekkür ederim. Dostluğu sağlam bir insansın.
  19. AKMühendis

Karavanı görüp İzmir bayiinde beğenerek almıştım. Buzdolabı vardı. Sonradan benim için olmazsa olmaz detay olan, ön camın açılmadığını fark ettim ve o tip bir karavan göndermesini istedim. Açılır ön camlı geldi, bu kere 90 Lt buzdolabı kayboldu..!? Uzun mücadeleler .. :)) sonucu zorlanarak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri