Baytaş
Yeni Üye
Çok geçmiş olsun, umarım zarar görmedenEvet karavan alma maceram hüsran ile kayıp ile zarar ile son buldu. burada uyaran herkes haklı çıktı. Kendi memleketimizde güvenip peşin ödediğimiz firma beceriksiz kurumsallıktan uzak elinin değdiği herkesi mağdur eden inslarin hayallerini bitiren maddi olarak insanları çok ciddi zararlara sokan bir firma çıktı.
Aylarca oyanlandik resmen nk karavan mağdurlarının yaşadığı her sıkıntıyı yaşadık. 7 ayın sonunda ortada hiçbir şeyin olmadığını firma sahibinin iflasın eşiğine gelmesine rağmen hala ilanlar aracılığı ile peşinat topladığıni bütün ekibinin dağıldığını öğrendim. Son bir gayret ile zararın neresinden dönersek kârdır mantığı ile fotoğraflarını paylaştığım karavanı yarım şekilde kurtardık
Ortalama bir hesapla 98600 lira verdiğim bu karavanı tamamlamak yaklaşık 60 bin lira tutuyor.
Parasını peşin ödediğimiz karavani sahtekâr firmadan 7 ay sonunda anca şase ve iskelet üstüne oturtulmuş monoblok kabul ve demonte mobilyalarını ,monoblok banyosunu zorla alabildik
Aklımda; kalanını kendim toparlamak isteği var fakat kar zarar durumuna göre bu şekilde de değerini bulursa satmak istiyorum.
Tamamlamak istesem parçaları nereden alayım bilginizi tecrübelerinizi öğrenmek isterim.
Bu halinin Özellikleri :
Şase knott marka
Dingil frenli ve amartisörlü knott dingil 1500 kg lik
Knott marka stabilizatör
4 adet knott marka denge ayağı
Knott marka pilot teker
2 adet starmax marka sıfır lastik
Mobilyalari yarı demonte şekilde içerisinde ( kavak kontra)
Banyosu fiber monoblok şekilde içerisinde
Boyası bitti.
Metal iskelet üzerine kabul yerleşmiş halde
Taban kavak kontra ile döşendi
Forever karavan ya da ceren karavandan bu şekilde mağdur olanlar varsa bana özelden ulaşsınlar toplanıp neler yapabiliriz konuşalım.
Yukarıda yardım isteğim konularda bana yol gösterirseniz sevinirim. Ne yapsam mantıklı olur nasıl yapsam mantıklı olur
Ekli dosyayı görüntüle 640950Ekli dosyayı görüntüle 640951
Hayalinizideki karavanı elde edebilirsiniz.