Arama sonuçlarınız

1. EXCELL1500

Baharı Karşılama Gezisi - Poyrazlar Gölü Adapazarı (10 - 11 Nisan 2010)

Ynt: Baharı Karşılama Gezisi - Poyrazlar Gölü Adapazarı (10 - 11 Nisan 2010) Şiir gibi yazılar,şarkı gibi resimler kaymaklı kadayıf tadında sohbetler.Oh iyi valla camperi alan gelmiş.Ya ya karavanı olmayanlar naapsın.Biz derme çatma bir karavan alana kadar millet gezmedik yer bırakmayacak...

2. EXCELL1500

Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010) BU SEFER KATILACAM ŞU ORGANİZASYONUNUZA BAKALIM ŞU MAKİNALARINIZA; NELER YAPABİLİYOLAR. ALLLAAAH ÇOK İLGİNÇ OLACAK VALLA.
  3. EXCELL1500

Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010) ARKADAŞLAR MAŞALLAH YAZI GETİRDİNİZ FAALİYETLERİ HIZLANDIRDINIZ YİNE,ÇOK GÜZEL BİR ORGANİZASYON DAHA YANİ.HADİ BAKALIM HAYIRLISI BENCE SÜPER OLMUŞ.

4. EXCELL1500

Bugün Neden Mutsuzuz

Ynt: Bugün Neden Mutsuzuz Çok saçma gelebilir, kel alaka olabilir ama beni en çok mutsuz eden şey sabah kalktığımda zam haberi duymak.Allaha şükür sağlığımız yerinde,evimiz arabamız eşyamız herşeyimiz var. Hiç birşeyin sıkıntısını çekmiyorum.Mutlu olmaya çalışıyorum ,mevcut imkanlarla bişiler...
  5. EXCELL1500

Ne İstiyorum Biliyor musunuz?

Ynt: Ne İstiyorum Biliyor musunuz? Sevgili aswan zaman buldukça, fırsat buldukça bunları bol bol yapıyorum.

6. EXCELL1500

Kayseri Gezimiz (14 şubat 2010)

Ynt: Kayseri Gezimiz (14 şubat 2010) Muhteşem bir gezi olmuş resimler çok güzel, çokda ilginç geziden sonra anlaşmalı oto çamur yıkamacınızada uğradığınız resimlerde varmı?

7. EXCELL1500

Geleneksel 3. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (06 Şubat 2010)

Ynt: Geleneksel 3. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (06 Şubat 2010) .
  8. EXCELL1500

9. EXCELL1500

10. EXCELL1500

11. EXCELL1500

Ynt: Geleneksel 3. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (06 Şubat 2010) geziden başından sonuna birkaç resimde ben ekleyeyim
  12. EXCELL1500

Ynt: Geleneksel 3. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (06 Şubat 2010) Funda hanım sizi tebrik ederim, bende gezide birsürü resim çektim ama siz çok güzel kareler yakalamışsınız, özellikle 3 kişi yandan aldığınız resim çok güzel olmuş.

13. EXCELL1500

Ynt: Geleneksel 3. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (06 Şubat 2010) Sevgili Zerrin hanım ve diğer tüm arkadaşlar, bu geziyi tertipleyen ve katılan, bizlere hertürlü imkanları sağlayan, varlığıyla ve dostluklarıyla bu geziye renk katan herkese sonsuz teşekkürler.Defalarca kere Ankaraya gitmiştim...
  14. EXCELL1500

Geleneksel 3. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti Duyurusu (06 Şubat 2010)

Ynt: Geleneksel 3. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti Duyurusu (06 Şubat 2010) Zerrin hanım Kayseriden benide listeye eklerseniz sevinirim,organizasyondaki çabanız ve emeğiniz için teşekkürler.
  15. EXCELL1500

Gezenbilir Kayseri Grubu

Ynt: Gezenbilir Kayseri Grubu AD SOYAD:MURAT FINDIK MESLEK:ELEKTRİK TEKNİKERİ YAŞ:39 SEMT:MİMARSİNAN MAH.HOBİLERİ:DENİZ,GÜNEŞ,TATİL,UZUN ARABA YOLCULUKLARI VE ELEKTRONİK ÜRÜNLER,KARAVANLAR.

16. EXCELL1500

bu araçtan gören varmı?

Ynt: bu araçtan gören varmı? Karayolları genel müdürlüğüne bağlı bir yol yapımı esnasında yolu düzleştirmek için kullanılan buna çok benzeyen bir araç görmüştüm.
  17. EXCELL1500

Ne İstiyorum Biliyor musunuz?

Burası Türkiye, yüzyıllar boyu insanoğluna ve medeniyetlere beşiklik etmiş,üç kıtanın ortası,tarihin ön bahçesi,doğal ve tarihi tüm güzelliklerin merkezi.İnanıyorumki dünyanın çok fazla görülecek ve gezilecek yeri var ama benim ülkem bambaşka.Havası,suyu, denizi, güneşi,karı, yağmuru,çamuru...
  18. EXCELL1500

Geleneksel 3. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti Duyurusu (06 Şubat 2010)

Ynt: Geleneksel 3. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti Duyurusu (06 Şubat 2010) Herkese merhabalar ben Kayseride ikamet ediyorum etkinliğe nasıl katılabilirim.Ayrıca Kayseriden Ankaraya kendi imkanlarımla gelsem etkinliğe dahil olabilirmiyim,cevap lütfen.

19. EXCELL1500

80 Km Hızla Duvara Çarpma Anında Yaşananlar

Ynt: 80 Km Hızla Duvara Çarpma Anında Yaşananlar Okuyun, okuyun bidaha okuyun.Hız yapmanın bir marifet olduğunu sananlar bidaha okuyun.Şöyle bir forumlara bakıyorum,şu kadar basar,bu kadar çeker vs gibi sırf gösteriş için ilanat verenlerle dolu.En iyi sürücü, en emniyetli araç kullanan...
  20. EXCELL1500

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Ynt: Yeni Yılınız Kutlu Olsun Tüm gezenbilir ailesinin yeni yılını candan ve yürekten kutlar nice mutlu, umutlu ve gezi dolu yıllar dilerim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri