Geleneksel 3. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (06 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yunuscom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,937
Ynt: Geleneksel 3. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (06 Şubat 2010)

Emeği geçen tüm arkadaşlara candan teşekkür ederim, :smiley:

Etiketler

Sevgili Zerrin hanım ve diğer tüm arkadaşlar, bu geziyi tertipleyen ve katılan, bizlere hertürlü imkanları sağlayan, varlığıyla ve dostluklarıyla bu geziye renk katan herkese sonsuz teşekkürler.Defalarca kere Ankaraya gitmiştim ama bu gezideki gördüklerimi hiç görmemiştim, benim için ömrüm boyunca unutulmayacak bir anı oldu.Sağolun,varolun.

Funda hanım sizi tebrik ederim, bende gezide birsürü resim çektim ama siz çok güzel kareler yakalamışsınız, özellikle 3 kişi yandan aldığınız resim çok güzel olmuş.

Resimler için çok teşekkürler,
kısacık bir zaman diliminde sizleri görmüş olmak bile çok güzeldi.
Resimlerin devamını bekliyoruz.

geziden başından sonuna birkaç resimde ben ekleyeyim

GetAttachment.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

[size=10pt]Tek kelime ile harika bir gezi oldu..

Ankarada cok güzel ağırlandığımızı belirmek isterim...

Organizasyonda emeği geçen herkeze teşekkürler...
[/size]

Ben Ankaradan katıldım. Sadece 1 gün önceden haberim oldu. ama iyikide oldu. Ankara lı olupta Ankarayı gezerken bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum. Özellikle Zerrin hanıma ve Mehmet Ali YÜCESAN arkadaşıma çok teşekkür ederim. en kısa zamanda tekrar buluşmak dileğiyle...

Yusuf ve Murat bey teşekkür ederim.Bu gezide zaan yetersizliğinden çok da fotoğraf çekemedik aslında . Fotoğraf için ayrı 2 günlük bir plan düşünüyoruz.
Murat bey netlik sorunu fazla fotoğraflarda , fotoğraf derslerimiz yakında başlayacak. Gezi kadar keyifli olacağından eminim .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR