Arama sonuçlarınız

1. flying surfer

97 ZJ' de Governor Sensor...

Ynt: 97 ZJ' de Governor Sensor... Arkadaşlar, ben 97 ZJ icin Governor pressure sensor ve Governor pressure solenoid'lerimi ayni sekilde ABD'den alacaktim, oradaki bircok firmaya yazdim. Sonunda onlardan birisinin Turkiye temsilcisi olan asagidaki firmadan tanesini 90USD+KDV'ye aldim. 100 TL'ye...

2. flying surfer

Andoff ve Gezenbilir "Kara Merhaba Gezisi" (17 Ocak 2010)

Ynt: Andoff ve Gezenbilir "Kara Merhaba Gezisi" (17 Ocak 2010) Güzel bir gezi oldu. Organize eden ve katılan herkese çok teşekkürler.
  3. flying surfer

ANDOFF ve GEZENBİLİR Kar'a Merhaba Gezisi (17 Ocak 2010)

Ynt: ANDOFF ve GEZENBİLİR Kar'a Merhaba Gezisi (17 Ocak 2010) Siz muhtemelen yavaş gidersiniz. Ben yaklaşınca da ararım, nereden girdiğinizi sorarım. Kar varsa belki izinizi sürer bulurum! ;D

4. flying surfer

ANDOFF ve GEZENBİLİR Kar'a Merhaba Gezisi (17 Ocak 2010)

Ynt: ANDOFF ve GEZENBİLİR Kar'a Merhaba Gezisi (17 Ocak 2010) Ben sabah birisini yolcu edip biraz geç katılacağım konvoya. Herhalde biryelerde bulurum sizi! Görüşmek üzere...
  5. flying surfer

Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN)

Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) Konuyu saptırdık galiba biraz, ama resimlere tekrar baktım, gerçekten çok mükemmel yapmışsınız. İnsan tekrar tekrar bakmak istiyor! Elinize sağlık!..

6. flying surfer

Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) Cihan, eğer mahsuru yoksa, ikinci sınıfı açtık, senin kaydını oraya alıyorum: :D Fotoğrafçılık sınıfı: 1. Kerem (Flying Surfer) 1 kişi 2. Nejat (nkurtkaya) 1 kişi 3. Kerim ( Alöç ) 1kişi 4. Selda&Sedat (hsbasar) 2 kişi 5. Yavuz (Discovery-v8) 1 kişi Işık...

7. flying surfer

Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) Haaahaha! ;D buna çok güldüm! Aslında bu dersi filme alsak, İz TV veya Yaban TV'de satarız bile, gibime geliyor! :) Ufuk bey'in haberi yok galiba, sanırım henüz okumadı, ama biz ona neredeyse holding kurduk, yönetiyoruz onun adına!.. ;D
  8. flying surfer

ZJ 5.9 Büyüyor

Ynt: ZJ 5.9 Büyüyor Konu arabalar olunca hepimiz duygusal oluyoruz demekki! Hanımlar istediği kadar desin: "hiç romantik değilsin", "benimle hiç ilgilenmiyorsun"... falan diye! Bak, V8'lere karşı nasıl da romantik ve ilgili olduk! ;D
  9. flying surfer

Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) Sınıf tamam! Ufuk bey adını koysun, ne zaman ve nerede buluşuyoruz? ;D ;D

10. flying surfer

Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) Ben hemen adımı listeye yazayım! He he! ;D 1. Kerem (Flying Surfer) 1 kisi ;D

11. flying surfer

Ynt: Kişisel Galeri (Ufuk ÖZKAN) Ufuk bey, gerçekten çok harika ve profesyonel olmuş. Herhalde mesleğiniz fotoğrafçılıkla ilgili!?... Hiç sergi açtınız mı? Açmadıysanız bence yapmalısınız! Tebrikler ve paylaşım için çok teşekkürler... Kerem
  12. flying surfer

ZJ 5.9 Büyüyor

Ynt: ZJ 5.9 Büyüyor Torq yeter yahu, biraz daha anlatırsan konuyu okuyanların yarısı evini, eşini, işini falan bırakıp atlayıp sana kalmaya gelecek! ;D Çok kişinin yuvasını yıkacaksın! He he! ;D Tam hayalimdeki gibi bir ev yapmışsın kendine, hayranı olduğum tüm arabaları da koymuşsun garaja...

13. flying surfer

Tavan Damlıyor

Ynt: Tavan Damlıyor Tavandaki kumaş komple sökülecek, yeniden yapılacak. Beraber gidip kumaşçıda malzemeye bakıyorsunuz. Kumaş ta olabilir, yapay deri de olabilir. Tabii beğendiğiniz kumaş çok pahalı bir şey olursa fiyat değişir, ama normal birşey için bu fiyatları almıştık... Devamlı bu...
  14. flying surfer

Aracım Zj 1998 5.9

Ynt: zj 1998 5.9 Hayırlı uğurlu olsun. Gerçekten çok çok güzel bir araç almışsınız! Yapacağınız değişikliklerle daha da güzel olacak! Bir şeyi merak ettim, ben de ZJ'mi yükseltmeyi düşünüyorum da, 3" yükseltme ve 33" lastikle yukarıdaki pozisyonda sürtme yokmu çamurluk içlerine? Ya da sağa...
  15. flying surfer

Tavan Damlıyor

Ynt: Tavan Damlıyor Size verilen teklifin içeriğini bilmiyorum, ama bence 1.500 TL çok fazla!! Yanlış hatırlamıyorsam eylul gibi benim sunroof çalışmadığı ve tavanda sarkma olduğu için Ankara'da fiyat almıştım, 250 TL sunroof tamiri, 250-300 TL falan da tavanın yeniden kaplanması için fiyat...

16. flying surfer

Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği (13 Aralık 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği (13 Aralık 2009) Güzel gezi olmuş. Kaçırdık... :(
  17. flying surfer

Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği Duyurusu (13 Aralık 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği Duyurusu (13 Aralık 2009) Misafirimiz olduğundan ben bu seferlik "pas!" diyorum... Sizlere iyi eğlenceler...
  18. flying surfer

Tavan Sis Lambası

Ynt: Tavan Sis Lambası Barış, bu hiç bilmediğim birşeydi, çok teşekkürler... Pekiii, bir sorum var... Benim bu ek farları (delici veya yayıcı...) tavana takmak istememdeki sebep, tampon altındaki sis farlarının ısınıp, herhangi bir su birikintisine girildiğinde çatlaması. Bazıları farların...

19. flying surfer

Grand Cherooke 5.2 Hakkında Yardım

Ynt: Grand Cherooke 5.2 Hakkında Yardım Sevgili Yunusure, şu konuyu inceleyebilirsiniz... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=29672.msg268852#msg268852
  20. flying surfer

Grand Cherooke 5.2 Hakkında Yardım

Ynt: Grand Cherooke 5.2 Hakkında Yardım Sevgili Barış, bahsettiğin ufak değişikliklerin yanında, 96 ve sonrasının en önemli farkları, 1. aktarma şanzmanı(Transfer case) değişti, 2. Sis lambaları eklendi, 3. Yolcu koltuğuna Airbag eklendi. Ha, bunlar sonradan aklıma geldi, bunlar da çok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR