Arama sonuçlarınız

1. flying surfer

Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010)

Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010) Bir son dakika tersliği olmazsa inşallah ben de geleceğim. 01- Zerrin Yiğiter (1 Kişi) 02- Mustafa Tezel (3 kişi) Suzuki Vitara, Ms lastik, telsiz, kürek, vs.vs...

2. flying surfer

Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği (21 Şubat 2010)

Ynt: Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği (21 Şubat 2010) Arakadaşlar çok teşekkürler!
  3. flying surfer

Ynt: Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği (21 Şubat 2010) Çok teşekkürler Zerrin, bir dahaki sefere artık ne yapalım... :)

4. flying surfer

Ynt: Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği (21 Şubat 2010) Arkadaşlar çok teşekkürler. Önemli bir şey yok. Nil'in biraz dinlenmesi gerekiyordu, şimdi daha iyi. Eğlendiğinize çok sevindim. Biz kaçırdık anlaşılan güzel bir günü... :( Murat, arabandan memnun kalmana da çok sevindim...
  5. flying surfer

Ynt: Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği (21 Şubat 2010) iyice meraklandık. Resimler çabuk gelir inşallah! ;)

6. flying surfer

Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (21 Şubat 2010)

Ynt: Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (21 Şubat 2010) Biz bu geziye malesef son anda hafif bir rahatsızlık nedeni ile katılamadık. Aslında çok istiyorduk, ama olmadı. Katılanlara iyi eğlenceler.

7. flying surfer

Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı?

Ynt: Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı? Hatta benimkini denemeni istemiştim, bir kere oturursan bir daha vaz geçemezsin diye! ;D Boşuna demedim. ZJ çok güzel bir araba, senin için de iyisi olsun istedim. ;) Çok iyi yaptın bence! Zevkini çıkar...
  8. flying surfer

Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı?

Ynt: Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı? Murat hayırlı olsun. Çok güzel bir araba aldın. Güle güle kullan.
  9. flying surfer

Ankara'da Php ile Portal Yapıp Yönetebilecek Web Master

Merhaba, Yeni bir portal yapmaktayız. Ankara'da iyi derecede php bilgisi olan, arka planda veritabanı çalışacak bir portal yapıp yönetebilecek bir webmaster çalışma arkadaşı arıyoruz. Uygun fiyatla sadece internet sayfamızı yapacak (php ile) bir freelance da olabilir. Kerem 0312 2351552

10. flying surfer

Geceden Gündüze, Yoğun Karda, Dağda, Aralıksız 17 Saat Off-Road (Elmadağ)

Ynt: Geceden Gündüze, Yoğun Karda, Dağda, Aralıksız 17 Saat Off-Road (Elmadağ) Gerçekten çok zorlu ve inanılmaz heyecanlı bir gezi olmuş. İyi kurtulmuşsunuz! Gece o saatte çıkmak ta çok çılgınca. Paylaşım için çok teşekkürler...

11. flying surfer

Ankara Güdül; Kirmir Kenarında Piknik (31 Ocak 2010)

Ynt: Ankara Güdül; Kirmir Kenarında Piknik (31 Ocak 2010) Kezban ve Can, fotoğraflar ve film çok güzel olmuş. Tabii Ufuğun fotoğrafları da bambaşka! Tolganın batışını da çok iyi yakalamış. Hepinizin elinize sağlık, teşekkür ederiz, süper!
  12. flying surfer

Ankara Güdül; Kirmir Kenarında Piknik (31 Ocak 2010)

Ynt: Ankara Güdül; Kirmir Kenarında Piknik (31 Ocak 2010) Arkadaşlar çok güzel gezi oldu, herkese teşekkürler.

13. flying surfer

Ankara Güdül Kirmir Kenarında Piknik 31 OCAK 2010

Ynt: Ankara Güdül Kirmir Kenarında Piknik 31 OCAK 2010 Hayırlı olsun Murat...
  14. flying surfer

Ankara Güdül Kirmir Kenarında Piknik 31 OCAK 2010

Ynt: Ankara Güdül Kirmir Kenarında Piknik 31 OCAK 2010 Biz de geliyoruz inşallah... 1- Necmi Çevirme (2 çocuk 2 Büyük) M/S lastik CB PMR vs vs vs .... 2- tolgameltem (2 kişi) AT lastik, PMR, Tavan sepeti(yeni yaptırdım Grin) 3-Ufuk...
  15. flying surfer

Esnek Çeki Halatı(strap) Satılık

Ynt: Satılık esnek çeki halatı(strap) kılıflı olanından var mı?

16. flying surfer

PrometheusTR Arkadaşımızın Aracını Çamurlama Gezisi 24 Ocak 2010

Ynt: PrometheusTR Arkadaşımızın Aracını Çamurlama Gezisi 24 Ocak 2010 N'oldu, hala yok mu fotolar? :)
  17. flying surfer

Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010) Arkadaşlar çok güzel bir gezi olmuş. Malesef kaçırdık. Düzenleyen, katılan ve özellikle biz gidemeyenler için resim yükleyenlere çok teşekkürler. Can, geçmiş olsun. Nedense son zamanlarda her gezide birşey...
  18. flying surfer

24 Ocak Pazar - Prometheus'un Disco'sunu Çamurlama Gezisi

Ynt: 24 Ocak Pazar - Prometheus'un Disco'sunu Çamurlama Gezisi Malesef bu seferlik kaçıracağım. Size iyi eğlenceler...

19. flying surfer

97 ZJ' de Governor Sensor...

Ynt: 97 ZJ' de Governor Sensor... Rica ederim, umarım birilerinin işine yarar. :)
  20. flying surfer

97 ZJ' de Governor Sensor...

Ynt: 97 ZJ' de Governor Sensor... Parçalar ABD malı. Firma da Amerikan. Evet, 90+90 +KDV!

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri