Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği (21 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 195
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,561

ceranus

Tabanvay-Offroad Grubu
Yer
ANKARA
Etkinliğimizden sonra anlatımımızı yazacağımız ve fotoğraflarımızı yükleyeceğimiz başlığımızdır..

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği (21 Şubat 2010)

Hepinize merhabalar, yaklaşık 22.30 civarında eve gelebildim.

Çok zorlu hava koşulları içinde, çok zorlu bir parkurda 9 araç ile yüksek adrenalin içeren, keyifli bir etkinlik gerçekleştirdik.
Katılan bütün arkadaşlarımıza çok teşekkürler ediyorum, hepside çok güzel performans çıkardılar.
Eve baştan aşağı çamur içinde girdim, pantolonum botlarım, montum komple çamur, nasıl temizlenecekler bilemiyorum :(

Etkinliğimizde donanım olarak lastiklerinin çamura uygun olmaması nedeniyle sorun yaşayan Chevrolet Suburban sahibi Yavuz arkadaşımıza çok geçmiş olsun. İlk önce bizi biraz korkuttu, dik bir yamaçta kaydı, arkadaşlarımızdan Nazif abi strep ile kaydığı yerden çıkardı, dönüşte ise asfalta çıktığımızda latiklerinden birisinin patlaması nedeniyle bie süre cantı üzerinde gitmek zorunda kaldı. Diğer arkadaşlarımız zorlu parkuru sorunsuz şekilde tamamladılar. Yavuz bir kere daha çok geçmiş olsun..

Etkinliğimizde bize rehberlik yapan Akçaali Köyünden Ecmail ve Enişte Tuncer Bostan'a ve bizi evinde konuk eden Ecmail'in anne ve babasına çok çok teşekkürler ediyorum.

Ayrıca Can'a beni evimden aldığı için, Mustafa'ya evime bıraktığı için ve etkinlik boyunca Alp'in ve Murat'ın araçlarında konuk olabildiğim için hepsine tek tek teşekkürler ediyorum ve bir kere daha Etkinliğimize katılan bütün herkese teşekkürler ediyorum, sevgler, selamlar..

sanırım onroad lastiklerimle gelmemekle iyi etmişim :eek:

geçmiş olsun Yavuz Bey'e, merakla bekliyoruz fotoğrafları :smiley:

Herkese merhabalar, bende daha yeni girdim eve. Ancak hallettik işleri. Yavuz beyin lastiğini de hallettik ve düştük yollara. Öncelikle Kerem, çok geçmiş olsun, inşallah önemli birşey değildir. Keşke gelebilseydin, çok güzel bir offroad oldu. Bunu gelemeyen herkes için söylüyorum. Geziye hani mangal piknik, birazda ofroad yaparız diye başlamıştık, yada en azından ben. Ama bugüne kadar yaptığım en baba offroad gezisi bu gezi oldu. Sabah çamura bir girdik, akşam çıktık :D. Özellikle yeni aldığım 97 ZJ'yi denemek için iyi bir fırsat oldu. Normal lastiklerle o çamurdaki performansı oldukça başarılıydı. Uzunlafın kısası Yavuz beyin yaşadığı ufak ;) sıkıntı haricinde çok başarılı bir offroad oldu. Katılan herkese çok teşekkür ederim. Ben fotoğraf makinasını evde unutmam sebebiyle herhangi bir foto yükleyemiyorum. Ama diğer çeken arkadaşların fotolarını biran evvel bekliyoruz. Herkese iyi aşamlar, iyi geceler.

bende yenı eve gelebıldım baştan aşağa çamur içindeydım parkur muhteşemdı ben bu kadar yağmur istedim ama bıraz fazla oldu sanırım

bu kadar çamurlu güzel bı parkur şimdiye kadar yapmamıştım katılan herkese çok teşekkürler sabah girdik akşam çıktık parkurdan

inanılmazdı. yavuz abı dönüştü lastiğin sorun çıkarmasıyla sağolsun o eleman hava olayını açmadığı için tekrardan ona teşekkürler bi daha

gidersem o gazcıya yapacağımı bılıyorum senı bulacağam olum

VARHUB' Alıntı:
Herkese merhabalar, bende daha yeni girdim eve. Ancak hallettik işleri. Yavuz beyin lastiğini de hallettik ve düştük yollara. Öncelikle Kerem, çok geçmiş olsun, inşallah önemli birşey değildir. Keşke gelebilseydin, çok güzel bir offroad oldu. Bunu gelemeyen herkes için söylüyorum. Geziye hani mangal piknik, birazda ofroad yaparız diye başlamıştık, yada en azından ben. Ama bugüne kadar yaptığım en baba offroad gezisi bu gezi oldu. Sabah çamura bir girdik, akşam çıktık :D. Özellikle yeni aldığım 97 ZJ'yi denemek için iyi bir fırsat oldu. Normal lastiklerle o çamurdaki performansı oldukça başarılıydı. Uzunlafın kısası Yavuz beyin yaşadığı ufak ;) sıkıntı haricinde çok başarılı bir offroad oldu. Katılan herkese çok teşekkür ederim. Ben fotoğraf makinasını evde unutmam sebebiyle herhangi bir foto yükleyemiyorum. Ama diğer çeken arkadaşların fotolarını biran evvel bekliyoruz. Herkese iyi aşamlar, iyi geceler.

[quote author=.com ]

flying surfer Kerem kardeşim sana da geçmiş olsun dilerim ciddi bir şey değildir
[/quote]

Arkadaşlar çok teşekkürler. Önemli bir şey yok. Nil'in biraz dinlenmesi gerekiyordu, şimdi daha iyi.

Eğlendiğinize çok sevindim. Biz kaçırdık anlaşılan güzel bir günü... :(

Murat, arabandan memnun kalmana da çok sevindim. Sana aldırdık ZJ'yi, Beğenmeseydin vebali altında kalırdık. ;)

Kerem Nil'e geçmiş olsun dileklerimi iletirsen sevinirim, kesinlikle kaçırdınız diyeceğim :smiley:

Şimdi hava koşullarından söz etmek istiyorum, çok az fotoğraf çekebildim, şiddetli yağmur başlayınca makinem çok ıslandı ve kaldırmak zorunda kaldım, ve asıl olması gereken yol parkurumuzdan bir kare bile çekemedim. Dışarda olduğum zaman, çamur ve yağmur ile başetmek haricinde birde soğuk vardı..

Kark1100.jpg

Kark1101.jpg

Kark1102.jpg

Bu karede gözlenen yağmur sürekli yağdı, sadece mangal sırasında dinerek bize izin verdi..

Kark1103.jpg

Kark1120.jpg

Kark1121.jpg

Kark1122.jpg

Akçaali Köyü İlkokul tabelası halen duruyor. Bildiğiniz gibi İlkokulların adı İlk Öğretim Okulu olarak değişti ve süresi 8 yıl oldu..

Kark1123.jpg

Ve binası da elbette..

Kark1124.jpg

Akçaali Köyünün sakinlerinden bir kaçının bize hoşgeldin demek için koşarak gelmeleri çok güzeldi :smiley: Tüm köye selamlar, sevgiler..

Kark1125.jpg

İşte Köy halkından bir kare

Kark1126.jpg

Köyün en büyüklerinden bir dede..

Kark1127.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR