Herkeze Merhaba;
Ben aranıza yeni katıldım ve bu benim ilk etkinliğim. Başta bu geziye beni davet eden Mustafa kardeşime ve geziyi organize eden Zerrin'e çok çok hemde dünyalar kadar teşekkür ederim
tabi geziye katılan diğer arkadaşlarında cana yakın davranışlarından dolayı onlarada ayrıca teşekkür ederim. Kendimi çok şanslı hissediyorum, ilk etkinliğimde bir çok insanın göremiyeceği güzelliklerle karşılaştım. yağmur, çamur, kar,tipi, güzel bi offroad ve daha neler neler. Akşam o halimle eve girdiğimde annem, iyi tam aradığını bulmuşsun dedi. yağmur çamur rezillik tam benlik. İnşallah kendime biran evvel iyi bi araç bulup etkinliklere katılmak istiyorum.
Yavuz abi tekrar geçmiş olsun, yaptığın km nin yarısı patinaj
ama iyi bi lastikle araçı düşünemiyorum, o lastiklerle o rampaları iyi çıktın yinede. Nazif abi Allah çeki demirine zeval vermesin seninde
.Murat hocam araban hayırlı uğurlu olsun tekrar, Allah sevdiklerinle beraber kazasız belasız binmeyi nasip etsin. inşallah bana da iyi bi araç nasip eder Allah.
Alp kardeş havayı kapattık,bez yok, napıyım ben işçiyim, su istersen aha deyda orda git gendin al
Herkeze çok teşekkür ederim. becerebilirsem çektiğim fotoları yükleyecem.