Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği (21 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 195
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,561

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği (21 Şubat 2010)

yavuz-çelikel' Alıntı:
tam etiket olmuş.ama batan lastiği patlayan olarak kazındı malesef hafızalara. :mad:

Lastiği patlayan olarak değil, süper beyaz 5.7 , veya 2 oda bir salon olarak kazınmıştır.

Selamlar,

yavuz-çelikel' Alıntı:
eğlence ve adrenalin boldu.hoş geldiniz aramıza.
Bu gün araç yıkamacı 3 saat uğraştı aracı yıkamaya benim elemanı dövmemiş iyiki 20 tl ye bu iş yapılırmı diye ;D ;D ;D ;D
Yavuz benim gibi yapacaktın.önce kendin bi güzel yıkayıp sora yıkamacıya götürecektin.Ben böyle yaptığım halde yinede söyleniyorlardı.Bakın dedim ben getirmeden önce tam 1 saat bu aracı yıkadım öyle getirdim size.Bidahaki sefer yıkamadan getiririm deyince hepside yola gelip el birliği ile 4 kişi 1 saatte yıkadılar. ;D.Yıka yıka bitmiyor çamur. ;D

Şunun haline bak.ÇAMUROKEE ;D[attachment=1]

Fotoğraf-0011.jpg

figo' Alıntı:
Kerem geçmişolsun 8)
................................

msmt' Alıntı:
.....................

Katılamayan arkadaşlar için üzüldük, geçmiş olsun Kerem.

.....................

Zakof' Alıntı:
.................................
Bu etkinliğe çok istemelerine rağmen katılamayan Kerem'e ve eşine geçmiş olsun. Bir daha ki etkinlikte görüşürüz.

............................................

Arakadaşlar çok teşekkürler!

tanyolu' Alıntı:
Herkeze Merhaba;
Ben aranıza yeni katıldım ve bu benim ilk etkinliğim. Başta bu geziye beni davet eden Mustafa kardeşime ve geziyi organize eden Zerrin'e çok çok hemde dünyalar kadar teşekkür ederim :smiley: tabi geziye katılan diğer arkadaşlarında cana yakın davranışlarından dolayı onlarada ayrıca teşekkür ederim. Kendimi çok şanslı hissediyorum, ilk etkinliğimde bir çok insanın göremiyeceği güzelliklerle karşılaştım. yağmur, çamur, kar,tipi, güzel bi offroad ve daha neler neler. Akşam o halimle eve girdiğimde annem, iyi tam aradığını bulmuşsun dedi. yağmur çamur rezillik tam benlik. İnşallah kendime biran evvel iyi bi araç bulup etkinliklere katılmak istiyorum.
Yavuz abi tekrar geçmiş olsun, yaptığın km nin yarısı patinaj :D :D ama iyi bi lastikle araçı düşünemiyorum, o lastiklerle o rampaları iyi çıktın yinede. Nazif abi Allah çeki demirine zeval vermesin seninde :D :D.Murat hocam araban hayırlı uğurlu olsun tekrar, Allah sevdiklerinle beraber kazasız belasız binmeyi nasip etsin. inşallah bana da iyi bi araç nasip eder Allah.
Alp kardeş havayı kapattık,bez yok, napıyım ben işçiyim, su istersen aha deyda orda git gendin al :D :D :D
Herkeze çok teşekkür ederim. becerebilirsem çektiğim fotoları yükleyecem.
Rica ederim Fatih,
İlk gezin , ilk co-pilotluk tecrüben, bana göre oldukça iyiydi. Hayılrısı ile kendi aracınıda aldınmı zevki bi başka. Acele etmeden temiz bi araç bulalım sana.
Suzuki ailesini genişlletelim dimi ;D

yavuz-çelikel' Alıntı:
tam etiket olmuş.ama batan lastiği patlayan olarak kazındı malesef hafızalara. :mad:

Yavuz Abi merak etme bunların hepsi hoş bir anı olarak kalır. Benim ilk gezimi görecektin, hortumlarımız koptu, hortumu pil ile tıkadık , su aldık, kanadı kırdık ... :D :D

Suzuki ailesini genişlletelim dimi ;D
[/quote]

Evet.

Çok yoğun bir günden sonra ancak oturabildim bilgisayarın başına, bu güzel geziyi organize eden Zerrin hanıma teşekkür ederiz. Forumdaki yazışmalardan anladığım kadarıyla biz ilk off-road gezimizde baya zorlu pankurlar geçmişiz.Eşim ve kızım elif ile birlikte heyecanlı ve zevkli saatler yaşamamızı sağlayan, her an yanımızda bulunarak kendimizi güvende hissetmemizi sağlayan (alp'in her yanımızdan dolanarak dağ tepe çıkması, nazif bey'in süper görünümlü zj'si vs.vs.) bizimle birlikte etkinliğe katılan Dostlarımıza, Rehberlerimize , köyde bizi karşılarak tek sıra elimizi sıkanAkçaali köylülerine, yaylaköyde sokaklar arasında kayboldugumuzda bize yardımcı olmak için çabalayan Yaylaköy sakinlerine teşekkür ederiz.

Çektiğimiz fotoğrafları göndermeye çalışacağım (özcan bey heyecanla bekliyor da)

Resim-yeni 005.jpg

Resim-yeni 004.jpg

HPIM0267.jpg

HPIM0266.jpg

atikbey' Alıntı:
Çektiğimiz fotoğrafları göndermeye çalışacağım (özcan bey heyecanla bekliyor da)

Bu ön sağ lastiğe bir ayağı basarak poz vermeyi bir yerden hatırlıyorum. ::smiley: ::smiley: ::smiley:

msmt' Alıntı:
Allah affetsin bi arkadaşı daha yoldan çıkardık :D :D :D

Ben de son 1.5 ay içinde 2 arkadaşı yoldan çıkardım. ??? ??? ??? Off-road gezilerimize dahil bile oldular. Aşısı bulunana kadar off-road hastalığından kurtulamayacaklar,,,,, ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Selamlar,

Zakof' Alıntı:
Bu ön sağ lastiğe bir ayağı basarak poz vermeyi bir yerden hatırlıyorum. ::smiley: ::smiley: ::smiley:
Göndereceğim fotoğraflarda başka hatırlayacakların da olacak :smiley:

P21-02-10_13.57.jpg

P21-02-10_14.55.jpg

P21-02-10_14.55[1].jpg

P21-02-10_14.56.jpg

P21-02-10_14.56[2].jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR