Arama sonuçlarınız

1. paraglinesinan

Erzincan Ergan Dağına Çıkıyoruz ( 12 Şubat 2012)

modorötörden ricam off-roa gezileri-doğu anadolu bölümüne taşırsanız daha iyi olur sanırım.teşekkürler.

2. paraglinesinan

Erzincan Ergan Dağına Çıkıyoruz ( 12 Şubat 2012)

gökhancım merhaba. konuyu yanlış yerde açmışsın bir haftadır arıyorum yeni buldum. off-road gezileri bölümünde açsaydın daha iyi olurdu. birkaç fotoda ben ekliyeyim bari.
  3. paraglinesinan

Ümraniye-Çekmeköy Off Road Gezisi Fotoğraflar (16.10.11)

Ynt: Ümraniye-Çekmeköy Off Road Gezisi Fotoğraflar (16.10.11) hava şartları zemin ve herşey off-road için uygun çok güzel bir gezi olmuş.paylaşım için teşekkürler. şu orman içindeki eğimli yer bayağı dik.eğim kaç derece acaba,bu eğimi çıkabildinizmi nerak ettim. çıkabildiğseniz eğer bravo diyorum.

4. paraglinesinan

Haftasonu kısa bir kartepe gezisi

Ynt: Haftasonu kısa bir kartepe gezisi Güzel fotoğraflar .paylaşım için teşekkürler.
  5. paraglinesinan

Yeni Yılın İlk Kar Gezisi - Ankara - Elmadağ (08 Ocak 2012)

Ynt: Yeni Yılın İlk Kar Gezisi - Ankara - Elmadağ (08 Ocak 2012) çok güzel bir kar etkinliği olmuş. paylaşım için teşekkürler.

6. paraglinesinan

1991 vx 80 turbodiesel

Ynt: 1991 vx 80 turbodiesel hayırlı olsun çok güzel bir araç.fiyatları nerelerde bu araçların.

7. paraglinesinan

Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama)

Ynt: Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama) verdiğiniz faydalı bilgilerden dolayı teşekkür ederim. takipteyim.
  8. paraglinesinan

vx 80

Ynt: vx 80 Hayırlı olsun güle güle kullanın. birde benzinli vx 80, dizelde gx 80 olmuyormuydu. bu araçları hepsinde defrtansiyel kilidi standart değilmi, modele ve yıla göre değişiyormu.1992 4,2 dizel de varmıdır,yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.
  9. paraglinesinan

4.2 diesel lc ile vx100 arasındaki fark nedir?

Ynt: 4.2 diesel lc ile vx100 arasındaki fark nedir? böyle devasa ve iyi bir arazi aracı için oldukca düşük veriler. takipteyim.

10. paraglinesinan

4.2 turbo dizel lc intercool

Ynt: 4.2 turbo dizel lc intercool takip

11. paraglinesinan

vx 80 4.2 düz dizele nasıl turbove inter cooler takılır

Ynt: vx 80 4.2 düz dizele nasıl turbove inter cooler takılır tuğsan bey merhaba. konun dışında olacak ama sizden bir kaç bilgi almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. 1992 4.2 toyota land cruser almayı düşünüyorum.takip etdiğim aracın motorunda bir kaç sorun var. bu araçların motoru...
  12. paraglinesinan

Fatsada Yeni Bir CJ-5 Doğuyor

Ynt: Fatsada Yeni Bir CJ-5 Doğuyor güzel bir çalışma olmuş.hayırlı sürüşler.bol çamurlu günler. ;D

13. paraglinesinan

Ynt: Fatsada Yeni Bir CJ-5 Doğuyor besttop u kaça aldınız ve nereden.bilgi verirseniz sevinirim.teşekkürler
  14. paraglinesinan

Ynt: Fatsada Yeni Bir CJ-5 Doğuyor kolay gelsin,takipdeyim
  15. paraglinesinan

Ynt: Fatsada Yeni Bir CJ-5 Doğuyor renk seçiminize katılıyorum . benim aracıda boyatıcam.gene aynı renk olacak.

16. paraglinesinan

Ynt: Fatsada Yeni Bir CJ-5 Doğuyor kolay gelsin.takipteyim.
  17. paraglinesinan

Yalovadan Türkiyenin Kuzeyine Yolculugumuz.

Ynt: Yalovadan Türkiyenin Kuzeyine Yolculugumuz. ismail bey merhaba gerçektende çok güzel gezmişsiniz. ben erizincanlıyım.erzincan merkezde esnafım. bizim memleket fotoları çok güzel.şelale,kemaliye.ama kemaliye merkezide çok güzeldir oradan fotoğraflar göremedim. inşallah erzincandan güzel...
  18. paraglinesinan

Çamlık

Ynt: Çamlık merhaba ümüit gezenbilire hoş geldin. mecidiye çamlık burası herhalde.bibraz daha foğraf eklersen daha iyi olur.

19. paraglinesinan

3. Geleneksel Sivas Off Road Oyunları Görselleri ( 09 - 11 Eylül 2011)

Ynt: 3. Geleneksel Sivas Off Road Oyunları Görselleri ( 09 - 11 Eylül 2011) sivas off-road oyunları gerçektende çok güzel olmuş.zevkle takip ettim.orda olmayı çok isterdim. bu senede olmadı artık seneye inşaallah.
  20. paraglinesinan

Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri kolay gelsin takipteyim. son hali merakla beklemekteyim. araç bayağı yüksek duruyor.makasları dingillerin üzerine aldınız herhalde.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,651
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri