Arama sonuçlarınız

1. paraglinesinan

vx 80 dizel hakkında yardım

Ynt: vx 80 dizel hakkında yardım ARAÇ KAÇ MODEL BİRAZ DAHA BİLGİ VERİRMİSİNİZ. belki yardımcı olabilirim.

2. paraglinesinan

Sivas - Gürün Gökpınar Gölü Off Road Gezisi (22 Ocak 2012)

turuncu toyota land cruiser harika görünüyor . kaç model acaba özellikleri hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim. niye diye soracak olursanız;bende 1992 model 4200 dizel bir aracı alnayı düşünüyorum. biraz bilgim olursa daha iyi olacak. teşekkürler.
  3. paraglinesinan

Sivas - Gürün Gökpınar Gölü Off Road Gezisi (22 Ocak 2012)

çok güzel gezi olmuş.paylaşım için teşekkürler.

4. paraglinesinan

Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama)

Ynt: Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama) tümer bey ilginize teşekkürler. pinion nedir bilgilendirirseniz sevinirim. birde dif lok varmı varsa kaç oranındadır kilima varmıdır acaba bu numaralarda bunlar belirtiliyormu. sizce bu araç nasıl makbül bir...
  5. paraglinesinan

Çamlık Yolu - Beytahtı (Erzincan 25/03/2012)

Ynt: Çamlık Yolu - Beytahtı (Erzincan 25/03/2012) öyleyse bu pazara hazırla aracı. nasib olursa pazargününe plan yapalım...

6. paraglinesinan

Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama)

Ynt: Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama) tümer bey merhaba arşivlik bilgiler için teşekkürler yeni alacağım toyota l.c. 1992 model 4200 dizel için yardımcı olursanız sevinirim. dif lok oranları ve notor özelliklei hakkında

7. paraglinesinan

Bir Jeep'cinin Land Cruiser VX80 Günlüğü

Ynt: Bir Jeep'cinin Land Cruiser VX80 Günlüğü kerim bey aracınız çok güzel oldu.hayırlı olsun .başından beri takip ediyorum. motor özellikleri hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim. örneğin;dif lock ön orta arka da varmı? motor özellikleri?v.s. teşekkürler...
  8. paraglinesinan

Ynt: Çamlık Yolu - Beytahtı (Erzincan 25/03/2012) gökhan bu arada MTlastiklerinde hayırlı nolsun .... gördüğüm kadarıyla yeniye benziyo. bol çamurlu günlerde kullan....
  9. paraglinesinan

Ynt: Çamlık Yolu - Beytahtı (Erzincan 25/03/2012) haftaya pazar bir gezi ayarlıyabiliriz ben müsaitim,tabi sizcede ugunsa. görüşelim bir ayarlama yapalım. gerçi bu işler planlayınca bir aksilik çıkıyo,plansız kafa esince gitmek daha iyi oluyo.

10. paraglinesinan

Ynt: Çamlık Yolu - Beytahtı (Erzincan 25/03/2012) kardeş demliğin lafımı olur denk gelirde birgün çay demlersin o bize yeter. :D inşallah bir gün adamakıllı bir gezi yaparız hep beraber,yani sen,ben ümit,ural ....

11. paraglinesinan

Ynt: Çamlık Yolu - Beytahtı (Erzincan 25/03/2012) karademlik çayda ne gider ha..... :D :D :D yiyecek bişey yokmu ya gelsek açmı kalacaktık hani nerde nevaleler. ;D ;D
  12. paraglinesinan

Ynt: Çamlık Yolu - Beytahtı (Erzincan 25/03/2012) Gökhancım güzel bir gezi olmuş. bu gezide hep çekilen sen olmuşsun herhalde.

13. paraglinesinan

3 TOYOTA KARAMÜRSEL SIRTLARINDA

Ynt: 3 TOYOTA KARAMÜRSEL SIRTLARINDA 3 beğendiğim land cruizer modeli ve güzel bir gezi paylaşım için teşekkürler...
  14. paraglinesinan

Erzincan Ergan Dağına Çıkıyoruz ( 12 Şubat 2012)

Ynt: Erzincan Ergan Dağına Çıkıyoruz ( 12 Şubat 2012) poyraz kardeş aramıza hoş geldin. adın nedir nerdesin,aracın nedir. biraz bilgi verirsen seviniriz.birkaç foto eklersen aracınıda görelim.
  15. paraglinesinan

araç alımı

Ynt: araç alımı mücahit bey harika bilgiler ve yorumlar.. dizel konusundaki düşüncelerinize katılıyorum. takipteyim.

16. paraglinesinan

1983 cj8

Ynt: 1983 cj8 hayırlı olsun.kolay gelsin. cj kullanıcısı olarak ilgiyle takip etmekteyim. yararlı ve güzel bilgiler bizede ilham veriyor
  17. paraglinesinan

Ynt: Erzincan Ergan Dağına Çıkıyoruz ( 12 Şubat 2012) bende teşekkür edrim modorötör kardeşe. ricamızı dikkatte alıp senin geziyi doğu anadoluya kavuşturduğu için...
  18. paraglinesinan

Ergan dağı

Ynt: Ergan dağı ümitcim bukadarmı fotoğraf var, biraz daha ekle :D

19. paraglinesinan

işte benim fotolar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,651
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

SON KONULAR

Geri