Arama sonuçlarınız

1. the venturer

Google Earth'de Parkur Hazırlayıp GPS'e Yükleme Konusunda Yardım Lütfen

Ynt: Google Earth'de Parkur Hazırlayıp Gps'e Yükleme Konusunda Yardım Lütfen GPSBabel i PC ye kurduğunuzda OUTPUT formatında IGO için dosyalar mevcut.Bunları deneyebilirsiniz.

2. the venturer

Google Earth'de Parkur Hazırlayıp GPS'e Yükleme Konusunda Yardım Lütfen

Ynt: Google Earth'de Parkur Hazırlayıp Gps'e Yükleme Konusunda Yardım Lütfen arkadaşlar merhaba. ilk mesajdaki paylaşımda RAR dosyası içinde herşey çok güzel anlatılmış. Beende Garmin kullanıyorum ve GPSBABEL programı içinde Garmin dönüşüm dosyaları mevcut. Onu seçeceksiniz. Çin malı için...
  3. the venturer

Honda Crf 450 X Kullanıcıları..

Ynt: Honda Crf 450 X Kullanıcıları.. Teşekkürler.Allah razı olsun. Hepimize hertürlü iki teker üstünde emniyetli, keyifli ve uzun ömürlü sürüşler.

4. the venturer

Ynt: Honda Crf 450 X Kullanıcıları.. Buyur bakalım. Sesini de istersen teybe çekip koyacağız artık buraya;) Selamlar
  5. the venturer

Ynt: Honda Crf 450 X Kullanıcıları.. tesekkur ederim.gergedanım duruyor bunu azmak için aldım.sıfır aldım.

6. the venturer

Ynt: Honda Crf 450 X Kullanıcıları.. Ben birkaç ay önce aldım. Harika bir motor. Yalnız bu tür motorlarda ne kadar tecrübeniz var bilmiyorum ve kimse de sormamış size ama hırçın bir aygıra hazırlayın kendinizi. Herhangi bir soru da bana ulaşabilirsiniz. Bildiklerimi yaptıklarımı paylaşabilirim.

7. the venturer

Çadır Polu Arıyorum

Ynt: Çadır Polu Arıyorum Geç oldu galiba ama ben ilkinden alışveriş yapmıştım. Diğerlerini de Google verdi;) http://tentpoletechnologies.com/ http://www.questoutfitters.com/tent_poles.htm http://eastonpoles.com/
  8. the venturer

Boydan Boya Karadeniz 2009

Ynt: Boydan Boya Karadeniz 2009 Teşekkür ederim. Size de kısmet olur inşallah.
  9. the venturer

Boydan Boya Karadeniz 2009

Ynt: Boydan Boya Karadeniz 2009 Açıkçası ülkemizin her yanı bir harika. Ben bu yaz doğu ve güneydoğuyu çok ayrıntılı gezdim ve pek çok şeyin bize TV'de gösterildiği gibi olmadığını anladım. Buralarda da doğa ve misafirperverlik bir harika idi. Kesinlikle tavsiye ederim. İyi dilekleriniz için...

10. the venturer

Muhtelif şeyler- Garajdan artanlar

Ynt: Muhtelif şeyler- Garajdan artanlar Müzik seti: 200TL.

11. the venturer

GPS Veri Dosyaları

Ynt: GPS Veri Dosyaları Bunlar rota değl izlektir. İzlek destekli ise cihazınız yardımcı oluruz seve seve.
  12. the venturer

Ynt: Muhtelif şeyler- Garajdan artanlar Merhaba. Özel mesaj kutunuzu kontrol eder misiniz?

13. the venturer

Ynt: Muhtelif şeyler- Garajdan artanlar Merhaba. Özel mesaj kutunuzu kontrol eder misiniz?
  14. the venturer

TurkeyRunJuly2011

Ynt: TurkeyRunJuly2011 Cevaplamaya çalışayım. Yolda herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadık. Motorcuları herkes çok seviyor ve herkes gayet iyi niyetli ve kibardı trafikte. Masrafı inanın hiç oturup hesaplamadım ama ortalama 350 km'de yakıt aldık yaklaşık 12-13lt. 1100TL gibi benzin masrafımız...
  15. the venturer

TurkeyRunJuly2011

Ynt: TurkeyRunJuly2011 İskeleden Gevaş'a doğru hareket ediyoruz. Danimarkalı bir turist grubu ile konuşuyoruz. Sıcak havayı hepsi çok sevmiş. İskelede bir sürü yusufçuk.... Sanırım serinlemek için ada iskelesini kullanıyorlar. Süphan Dağı ve eteklerini bir kere daha koyalım... Motorum ne...

16. the venturer

TurkeyRunJuly2011

Ynt: TurkeyRunJuly2011 Her köşesinde işlenmiş dini motifler...
  17. the venturer

TurkeyRunJuly2011

Ynt: TurkeyRunJuly2011 Kimbilir neler yazıyor? İçeriden görünüm Mümkün olan en iyi şekilde restore edilmiş kilise ve iyi de korunuyor. Güvenlik görevlisi nefes aldırmıyor. Bir kare, ışık yakalayacağım diye kaç poz çektim-sildim. İçeriden bu kadar yeter. Dışarı çıkma vakti artık. Bahçe...
  18. the venturer

TurkeyRunJuly2011

Ynt: TurkeyRunJuly2011 Feribottan kiliseye yaklaşırken... Gevaş ve Süphan Dağı etekleri Dilek kuyusu

19. the venturer

TurkeyRunJuly2011

Ynt: TurkeyRunJuly2011 Geri dönüp Fevzi ben ve Haakon uzun bir sohbete başlıyoruz. Gece yatış. Sabah yedide ayaktayız. Toparlanıyoruz. Fevzi çoktan kalkmış, çaylarımızı koymuş. Çocuğa gelir olsun diye nezaketen birşeyler alıyoruz ama para teklif eder etmez kızıp elimi itiyor. ''Siz yolcusunuz...
  20. the venturer

TurkeyRunJuly2011

Ynt: TurkeyRunJuly2011 Haakon da boş durmuor ve tellerin durumunu kontrol ediyor. Debriyaj teli bitik. Bu da benim lastik. Berbat bir duruma gelmiş. bitmiş tükenmiş. Acaba beni eve götürecek mi? Hafifleyen motorumla etrafın keyfini çıkardım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,517
Kaydolan Son Üyemiz
aktifmoda

SON KONULAR

Geri