Honda Crf 450 X Kullanıcıları..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atli84 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,673

atli84

Yeni Üye
Herkeze selam..honda crf 450 x alma arefesindeyim.bu motoru kullanan arkadaşlar varmı acaba??

Etiketler
Ynt: Honda Crf 450 X Kullanıcıları..

trafikte kullanmayacaksaniz ve uzun surusler yapmayip performans kullanacaksaniz ayrica bakimlarini duzenli olarak yapacaksaniz keyifli ve sorunsuz bir motosiklettir kendisi ;)
CRF 450 Ralli versiyonunu (Dakar rallisinde kullandikleri) normal satisa sunsalar ilk musterisi ben olurum ama ne yazikki CRF 450 R ve X versiyonlari icin bunu soyleyemem cunku plaka onemli bir ayrinti benim icin.

Evet bende sadece arazide kullanacağım zaten o yüzden plaka ruhsat önemli deil.hep güzel şeyler duyuyoruö inşallah sorunsuz sıkıntısız binerim..umarım benden önceki sahibide benim gibi titizdir :smiley:)

Oldukça agresif ve dengesiz ( yani ne zaman ne yapacağı belli olmayan ) bir motordur. Fazla dehlemeye gelmez hemen üzerinden atar sürücüsünü. Ben kullandım ( CRF450X ), hiçbir eksik yön bulamadım agresifliği ve güçten dolayı kontrol etmenin bazen zorlaşması dışında...

CRF 450 X Enduro için üretilmiş fakat süspansiyonları motocross kadar sert ve kısa olan 1 motorsiklettir. Biraz önü hafif kalır. Supap arızası tek sorunudur. TR de devamı yok gelmiyor. Serttir patika kullanımlarında sert kalır. ( süspansiyon ve fazla gaz konusunda ) 5 viteslidir. 6. vites ister ama yoktur.. :smiley: Far granajı en pahalı yeri. Tavsiyem çıkarıp yerine universal far takıp kullanmanız... DID jant tellerini sık sık kontrol etmeniz de gerekir....

Ben birkaç ay önce aldım. Harika bir motor. Yalnız bu tür motorlarda ne kadar tecrübeniz var bilmiyorum ve kimse de sormamış size ama hırçın bir aygıra hazırlayın kendinizi. Herhangi bir soru da bana ulaşabilirsiniz. Bildiklerimi yaptıklarımı paylaşabilirim.

Hayırlısı olsun the venturer güle güle kullan. Yorumunda bahsettiğin gibi oldukça agresif ve güçlüdür. Bazen ne yapacağı belli olmuyor, kontrolden çıkabiliyor. Paraya ihtiyacım olmasaydı satmazdım, evladiyelik binerdim ona. Senin aldığın kaç model?

mrtvural' Alıntı:
Hayırlısı olsun the venturer güle güle kullan. Yorumunda bahsettiğin gibi oldukça agresif ve güçlüdür. Bazen ne yapacağı belli olmuyor, kontrolden çıkabiliyor. Paraya ihtiyacım olmasaydı satmazdım, evladiyelik binerdim ona. Senin aldığın kaç model?
tesekkur ederim.gergedanım duruyor bunu azmak için aldım.sıfır aldım.

Buyur bakalım. Sesini de istersen teybe çekip koyacağız artık buraya;)
Selamlar

wnp3.jpg

1m1t.jpg

Teşekkürler.Allah razı olsun. Hepimize hertürlü iki teker üstünde emniyetli, keyifli ve uzun ömürlü sürüşler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

SON KONULAR

Geri